Ihmisten misinformaatio ja arcturuslaisten lupaus

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me tuomme enemmän ja enemmän valoa ja rakkautta kaikkien teidän lävitsenne sinne Maapallolle joka päivän joka hetki. Tartumme jokaiseen meidän eteemme ilmestyvään mahdollisuuteen, koska me tiedämme miten tärkeää se on teille kaikille vastaanottaa sitä mikä teille tulee korkeamman ulottuvuuden tasolta. Me kilpailemme nyt monien kanssa, monien viihdyttäjien, monien informaatiolähteiden, ja infoviihdykkeen kanssa. Me olemme tietoisia, että siellä on niin paljon kaikkea mihin voitte virittäytyä saadaksenne tietoa ja henkistä opastusta, ja myös toisenlaisia versioita todellisuudesta.

Jokainen joka sanoo teille, että kulisseissa on käynnissä jotain, että näyttämön takana kuhisee, antaa teille oman version todellisuudesta. He eivät anna teille yhtä ainoaa totuutta todellisuudesta, koska sellaista ei ole olemassakaan. On niin monia erilaisia todellisuuksia, ja jotkut niistä ovat kollektiivisessa menneisyydessänne, kun taas toiset ovat kollektiivisessa tulevaisuudessanne. Jotkut eivät edes ole täsrä universumista. Teidän kaikkien tulee päättää mihin todellisuuteen haluatte harmonisoitua, eikä niinkään mihin todellisuuteen suurin osa uskoo. Te ette ole siellä menossa samaan suuntaan kuin massat; te olette siellä luomassa uusia todellisuuksia ja harmonisoitumassa niihin.

Jokaikinen opettaja, johon olette törmänneet, tulisi todella ilmaista varoituksena, että he antavat ainoastaan yhden version yhdestä todellisuudesta, koska se on totuus. Teidän ei kaikkien tarvitse uskoa samaan asiaan, koska teidän ei kaikkien tarvitse kokea samaa asiaa. Itse asiassa, se olisi varsin tylsää sieluillenne ja Alkulähteelle. Vaihtelu on tärkeää, ja jokaisella on vapaa tahto; kaikki saavat päättää mitä todellisuutta kohti he haluavat liikkua. Ja te saatte jopa päättää minkä todellisuuden kokea juuri nyt, koska teillä on keskittymisen voima. Voitte valita virittäytyä niin moneen eri asiaan joka ikinen hetki, ja ne kaikki ovat yhtä päteviä. Ne kaikki ovat siellä edessänne.

Joten saatatte haluta kysyä itseltänne, ‘Miksi tämä yksi aspekti todellisuudestani juuri nyt saa huomioni?’ ‘Miksi minä keskityn juuri tähän?’ ‘Johtuuko se siitä että teen niin tavanmukaisesti, vai onko sille jokin toinen syy mikä minun pitää saada selville?’ Valitkaa, valitkaa, valitkaa. Ja sitten valitkaa uusiksi. Valitkaa tietoisesti, ja antakaa tunteidenne kertoa teille haluatteko oikeasti keskittyä johonkin, haluatteko oikeasti liikkua siihen suuntaan, koska ihmiset tulevat valehtelemaan teille. Sitä sattuu aina, mutta tunteenne eivät valhetele teille, ei koskaan.

Seuratkaa tunteitanne; se on erittäin hyvä neuvo jonka olemme juuri teille antaneet. Ja me, toki, etsimme aina uusia tapoja auttaa teitä saamaan teidät muuttamaan näkökantaanne, sen lisäksi mitä me teemme Danielin kanssa hänen kanavoidessaan meitä. Me lähetämme valoa ja rakkautta Arcturuksen tähtijärjestelmästä hänen välittämänsä energian avulla, ja se ei lakkaa hänen lopetettuaan. Me jatkamme kaikkien teidän tavoittelemista, jotka olette avoimia meille, ja me autamme teitä aivan kuin oppaannekin suostuttelemaan teitä koti niitä todellisuuksia joiden kokemista rakastatte. Tämä on lupauksemme teille.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.