Innostukaa Ylösnousemuksen suunnitelmasta

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin kiinnostuneita kaikkien olentojen tietoisuuden evoluutiosta galaksissa ja universumissa. Me emme ainoastaan keskity ihmiskuntaan Maapallolla, vaan sen sijaan me kykenemme vertailemaan matkaanne kollektiivina niin monien muiden olentojen matkaan, jotka myös muuttavat tietoisuuttaan tänä historiallisena aikana universumissamme.

Me nautimme prosessista analysoida sitä mikä toimii joillekin ja miksi, ja me olemme määrittäneet, että ne olennot, jotka tekevät parhaansa juuri nyt, ovat niitä jotka ovat tunnustaneet, että jotain suurta on tapahtumassa. Halukkuuden värähtely avustaa niitä, jotka ovat hereillä muissa osissa galaksia, ja on havaintomme että nykyiset olosuhteet ovat vaikuttaneet teidän heränneiden kollektiivin halukkuuteen vähentävästi tänä aikana.

Halukkuus ei ole sama asia kuin vaativuus. Kun olette kyllästyneet elämään Maapallolla ja heitätte kädet ilmaan tuskastuneina ja odotatte muutoksen pelastavan teidät, tai tekevän kaiken paremmaksi, se ei ole halukkuutta. Haluatte nähdä kaiken osana suurta ylösnousemuksen suunnitelmaa, ja haluatte nähdä itsenne niinä jotka ottavat aktiivisen roolin ylösnousemuskokemuksen tarkoituksellisessa luomisessa.

Voitte tottakai istua hiljaa ja mukavasti tietäen, että kaikki tulee menemään parhain päin teille ja koko ihmiskunnalle, mutta haluatte olla roolissa. Te halusitte tämän olla jotain jossa voitte tuntea itsenne erityisen vastuullisiksi ihmiskollektiivin tietoisuuden nostattamisessa. Voitte ottaa osaa ihmiskunnan tietoisuuden siirtämiseen, ja teidän ei tarvitse tehdä mitään mikä vaikuttaa miljardeihin ihmisiin, jotta teillä olisi vaikutusta. Mutta kun te päästätte irti tuosta epätoivosta ja kun prosessoitte pelkojanne ja raivoanne, voitte saada aikaan tarpeeksi yksilönä saadaksenne ihmiskunnan takaisin siihen erittäin avuliaaseen halukkuuden tilaan.

Oman tietoisuutenne laajentaminen ja evoluutio on jotain mistä voi tuntea olonsa erittäin hyväksi. Se on jotain mistä tuntea olonsa innostuneeksi. Ja se on nyt ja aina ollut ihmisten käsissä, huolimatta siitä mitä kukaan muualla tekee. Teillä on valta. Te olette niitä, ja teillä on enemmän tukea tästä galaksista kuin koskaan aiemmin. Antakaa halukkuuden virrata jälleen kerran.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.