Jos haluatte avointa kontaktia avaruusolentojen kanssa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me odotamme seuraavaa suurta toimeksiantoa Ylisielultamme, sillä Ylisielumme on suoraan yhteydessä kaikkiin meihin jokaikisenä hetkenä, ja Ylisielumme on olemassa 11. ulottuvuudessa. Joten sillä on paljon suurempi ja paljon parempi kuva siitä mitä koko universumissa tapahtuu. Me nautimme saada toimeksiantoja, koska haluamme tuottaa palvelusta, me tykkäämme että on tehtäviä ja tarkoitus, aivan kuin kaikki tekin. Me ehdottaisimme, että istuisitte hiljaa silmät suljettuina, ja nauttisitte hiljaisuudesta, nauttisitte tekemättä olemisesta, ja sen sijaan että pitäisitte ajatuksistanne irti päästämistä askareena, nähkää se mieluummin vapauttavana. Pääsette päästämään irti aktiivisesti ajattelevasta mielestänne hetkeksi, kun odotatte jonkinlaista impulssia, jonkinlaisia ohjeita joiden tiedätte tulevan korkeammalta itseltä niiden luonteen johdosta, sen johdosta minkälaista värähtelyä ne kantavat mukanaan.

Voitte tehdä näin joka päivä. Voitte tehdä sen kaksi kertaa päivässä, tai useamminkin. Voitte aloittaa avoimen kontaktin nyt korkeamman ulottuvuuden olennon kanssa, jonka tunnette omana korkeampana itsenänne. Ja kun harjoittelette avointa kontaktia korkeamman ulottuvuuden olennon tai kollektiivin kanssa, te ennakoitte yhä enemmän avointa kontaktia oman ulottuvuutenne ja korkeamman ulottuvuuden fyysisten avaruusolentojen kanssa. Teidän ei ole pakko odottaa että kaikki ovat valmiita; teidän ei ole pakko odottaa kunnes jokin hallitus virallisesti paljastaa totuuden avaruusolennoista ja ihmisistä.

Voitte aloittaa kontaktikokemuksenne oman korkeamman itsenne tietoisuudesta. Me sanomme ‘korkeamman itsen tietoisuus’ koska ette ole erillään omasta korkeammasta itsestänne. Te olette yhtä ja samaa, mutta se on aspekti joka toimii korkeamman ulottuvuuden tasolla, korkeammassa tietoisuudessa. Ja henkilökohtaiset avaruusolentokontaktit, joita teillä tulee olemaan, tai on ollut, ovat olentojen kanssa jotka ovat teidän itsenne aspekteja. Se on paras paikka aloittaa avaruusolentokontakti.

Te tapaatte itsenne, huolimatta siitä kenet tapaatte. Se on aina te itse; se on aina toinen aspekti teistä. Ja kyllä, on lähempiä suhteita, on niitä joiden kanssa teillä on yhteinen Ylisielu, ja on kaksoissieluja, on olentoja joiden kanssa olette olleet yhteydessä monet monet kerra, ja he vaikuttavat siltä kuin he ovat enemmän ‘sinä’ kuin kukaan aiemmin tapaamanne, mutta todella se on kaikki sinua. Ja näin jos haluatte enemmän kontaktia muiden aspektienne kanssa, jotka tulevat luoksenne avaruusolentojen muodossa, aloittakaa kontaktista oman itsenne kanssa, juuri tässä ja juuri nyt.

Olkaa kontaktissa itseenne, omiin ajatuksiinne, omiin tunteisiinne, omaan värähtelyynne, niihin asioihin joihin uskotte ja niihin asioihin jotka teidätte. Ottakaa yhteys omaan sydämeenne, omaan rakkauteenne, omaan värähtelyjälkeenne. Se on hyvä paikka aloittaa jos haluatte enemmän kontaktia itseenne. Aloittakaa itsestänne, ja tulette aina saamaan enemmän tässä universumissa. Oman itsenne ulkopuolelle katselu ilman tuota tietoisuutta patistaa teidät aina etsimään itsenne ulkopuolelta, koska lopulta kaiken on tarkoitus saada teidät kääntymään kohti sisimpäänne, ja kun niin teette, varmasti löydätte etsimänne, joka kerta.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.