Kaiken pyytämänne vastaanottaminen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kuulemme jokaikisen teidän pyyntönne. Me olemme kuulleet kaikki ja vastaanottaneet ohjeenne, hartaimmat toiveenne ja ahdinkonne tuelle hädän hetkellä. Me haluamme teidän tietävän, että kaikki annetaan teille täydellisellä ajoituksella, silloin kun se on asianmukaista ja kun päästätte sen tulemaan luoksenne. Olette siellä vastaanottimina. Olette niitä jotka tutkivat, jotka päättävät mitä ihmiskunta tarvitsee, ja sitten te ankkuroitte sen mitä olette pyytäneet itsellenne ja muille.

Ette ainoastaan vastaanota pyyntöjä; niihin vastataan. Kaikki energia jota kutsutaan annetaan teille, erityisesti niille jotka ovat siellä palvelemassa muita ja haluatte sitä mikä on kaikille parasta. Pyyntönne eivät lyö meitä vähäisimmässäkään määrin ällikällä. Me vastaanotamme ne ilolla, ja muistakaa että jos puhutte meille hereilläoloaikananne, silloin aivan varmasti puhutte meille myös nukkuessanne, ja joka kerta ne ovat kaksisuuntaisia keskusteluja.

Te ymmärrätte meitä ja perspektiiviämme erittäin selvästi, ja me kykenemme kysymään kysymyksiä pyynnöistänne, ja joskus unissa tekemänne pyynnöt ovat eri kuin mitä teette hereillä. Ja joskus ne ovat täydellisen samoja, ja silloin te yleensä saatte pyytämänne erittäin nopeasti pyynnön jälkeen.

Te tiedätte olevanne siellä auttamassa ihmiskuntaa ja myös kasvamassa henkisesti, ja niin kivaa kun se olisikin vain saada kaikki mitä pyytää, ja saada se heti kun pyytää, se ei ole paras tapa hankkia henkinen kasvukokemus. Haluatte kohdata haasteita kehittyäksenne. Haluatte myös kokea kärsivällisyyttä ja luottamusta, mikä on mahdollista ainoastaan kun joutuu odottamaan ja kun näyttää siltä ettei saa sitä mitä haluaa.

Me haluamme olla kollegoitanne. Me haluamme olla niitä, jotka työskentelevät kanssanne. Me haluamme opettaa teille sen mitä teidän tulee tietää tehdäksenne sen itse, koska me tiedämme että se tulee olemaan niin paljon tyydyttävämpää jos näette sen miten linjasitte energian pyyntönne kanssa. Ja se on se miten te näette. Ettekä vastaanota ainoastaan sen takia, että te sanoitte ‘Pyydän’ tai ‘Rukoilen’ ja ette vastaanota pelkästään sen takia että jatkoitte pyytämistä kokoajan. Te vastaanotatte silloin kun te olette linjassa sen kanssa mitä te olette pyytäeneet, ja kun se palvelee teitä, silloin saatte sen täydellisellä ajoituksella.

Ja sitten me siirrymme seuraavaan haasteeseen, seuraavaan haluun, ja seuraavaan pyytämisen ja linjautumisen kierrokseen. Ja joka kerta kun otatte suuren askeleen kohti sitä mikä kohtalonne on — korkeamman ulottuvuuden itseänne, ja niitä aspekteja joita ilmennätte itsessänne välittömästi. Tämä on siis harjoitusta teille. Teidän tulee harjoitella keskittymään siihen mitä te haluatte seuraavalla kierroksella, kun asiat manifestoituvat välittömästi, saatte ainoastaan sitä mitä te oikeasti haluatte ja joka hyödyttää teitä ja muita. Tämä on se tapa jolla tämä kaikki on rakennettu, ja tämä on se sopimus minkä olette solmineet meidän ja niin monien muiden auttajien kanssa. Ja se on hyvä järjestelmä, ja se toimii varsin hyvin.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.