Kaikkitietäville vallan pois antaminen

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme äärimmäisen kiinnostuneita työskentelemään ihmiskunnan kanssa kumppaneina, yhdenvertaisina. Me voisimme kertoa teille sen minkä me tiedämme olevan parasta teille jokaisessa tilanteessa, koska me olemme täällä mahtavalla istumapaikallamme yhdeksässä ulottuvuudessa, ja me olemme käyneet läpi neljännen, viidennen, kuudennen, seitsemännen, ja kahdeksannen ulottuvuuden. Mutta syy sille miksi kumppanuus on meille ja teille parempi on, että te olette niitä jotka elävät elämää siellä Maapallolla, tuntien tunteita, kärsien traumaattisista tapahtumista ja joutuen työskentelemään pelkästään selvitäksenne. Te olette niitä, jotka tietävät sen miltä tuntuu olla ihmiskokemus Maapallolla tänä aikana.

Joten älkää antako valtaanne pois meille tai kenellekään toiselle, joka sanoo että heillä on kaikki vastaukset teille yksilönä, tai että he tietävät mikä on parasta ihmiskunnalle. Me tapaamme niin monia teistä astraalitasolla kun olette unessa, koska me tarvitsemme teidän apuanne määritettäessä sitä minkä kaltaista apua me antaisimme telle, ja me emme edelleenkään ole sataprosenttisen varmoja siitä tuleeko tarjoamamme toimimaan tai palveleeko se teitä. Ja me sanomme teille tämän, koska me haluamme aina voimaannuttaa teitä.

Me haluamme teidän tietävän, että te olette niitä joilla on eniten informaatiota ja kokemusta, ja sen takia me jatkuvasti kerromme teille, että te olette niitä jotka vievät ihmiskuntaa korkeampiin ulottuvuuksiin. Niiden teistä, jotka resonoivat sen kanssa, mitä me juuri sanoimme, tulee olla ekstravarovaisia ettette anna valtaanne pois jollekin, joka sanoo että he tietävät mikä teille tai koko ihmiskunnalle on parasta. Muistakaa, että te olette kaikki yhdessä tässä, ja huolimatta siitä mitä kukaan muu sanoo, heillä ei ole kaikkia vastauksia. Kenelläkään ei ole koko kuvaa tästä, ja teidän tehtävänänne on selvittää se kollektiivina. Muistakaa, että kaikki ovat erehtyväisiä ja saattavat kuulla vastaanottamansa väärin.

Ja luottakaa itseenne. Luottakaa vaistoihinne, intuitioonne, impulsseihinne, saamiinne impulsseihin. Älä kysy joltain toiselta siitä mitä jokin symboli tai merkki tarkoittaa sinulle, koska kukaan muu kuin sinä ei tiedä sitä mitä se sinulle tarkoittaa. Te luotte sataprosenttisesti oman todellisuutenne, ja te asetatte tuon merkin tai symbolin itsellenne nenänne eteen koska te tiedätte miten te itse tulisitte sen tulkitsemaan. Me kannustamme teitä päästämään irti ideasta, että teidän ylä- tai alapuolellanne olisi joku, ja tunnustakaa että te kaikki olette tekemässä parhaanne, kun otetaan huomioon ne traumat joita kannatte mukananne.

Ja pitäkää se aikomus mielessänne, kun olette vaipumassa uneen ja tulossa meidän luoksemme vierailemaan, ja toisten meidän kaltaistemme, astraalitasoilla, ja yhdessä me saamme aikaan edistystä. Mutta tämä matka tulee aina olemaan kulkemista eikä koskaan päämäärään pääsyä. Muistakaa se, ja voitte elää onnellisen elämän.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.