Kalkkeutunut käpylisäke: Kuinka poistaa kalkki käpylisäkkeestä

Käpylisäke eli käpyrauhanen on yksi ihmiskehon salaperäisimmistä rauhasista, koska sillä on monia mystisiä ominaisuuksia. Nykyaikaiset tutkijat määrittelevät käpyrauhasen aivojen keskellä sijaitsevaksi kävyn muotoiseksi rauhaseksi, joka tuottaa melatoniinia, auttaa säätelemään unirytmiä ja vaikuttaa seksuaaliseen kehitykseen. Nykytutkijoiden määritelmä käpyrauhasesta on tarkka, mutta heiltä puuttuu joitakin käpyrauhasen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Sen lisäksi, että käpyrauhanen säätelee unirytmiä ja seksuaalista kehitystä, se toimii kuin sisäinen portaali, joka yhdistää meidät muihin ulottuvuuksiin, kuten uniin ja henkisiin tasoihin. Jotkut tutkijat uskovat, että käpyrauhasella on kyky yhdistää meidät muihin ulottuvuuksiin sen mystisten ominaisuuksien vuoksi.

Kun käpyrauhanen on kalkkiutunut, se voi aiheuttaa uniongelmia, seksuaalisia häiriöitä ja kroonista väsymystä. Kalkkiutunut käpyrauhanen voi myös vaikeuttaa yhteydenpitoa henkiseen itseen.

Onko käpylisäke kolmas silmä?

Kun katsomme käpyrauhasen ulkoista osaa, se näyttää kävyltä. Jos kuitenkin leikkaamme sen auki ja tarkastelemme sen sisäisiä piirteitä, käpyrauhanen näyttää hieman silmän kaltaiselta. Käpyrauhasen sisäseinämillä on samanlaisia ominaisuuksia kuin silmiemme sisäseinämillä. Nämä käpylisäkkeen ominaisuudet saattavat olla syynä siihen, että muinaiset sivilisaatiot ja henkiset opettajat yhdistivät käpylisäkkeen aina kolmanteen silmään tai sisäiseen silmään.

Käpyrauhasen toinen tärkeä ominaisuus on, että se voi tuottaa dimetyylitryptamiinia (DMT). DMT on luonnossa esiintyvä hallusinogeeninen kemiallinen yhdiste, joka voi aiheuttaa LSD:n kaltaisia hallusinatorisia vaikutuksia. DMT:tä ja LSD:tä ei pidä käyttää pitkiä aikoja tai suurina annoksina, koska ne voivat aiheuttaa aivoja vahingoittavia vaikutuksia. Vaikutukset vaihtelevat sen mukaan, mitä tyyppiä käytät.

Toisin kuin tavallisilla silmillämme, käpyrauhasella tai kolmannella silmällä on kyky nähdä sekä fyysisesti että intuitiivisesti. Käpyrauhasen metafyysiset ominaisuudet ovat selvimmin havaittavissa nukkuessamme. Oletko koskaan kokenut, että olit juuri nukahtamassa ja alat nähdä ympäristöäsi 360 asteen perspektiivillä? Tämä on käpyrauhasen aktivoimaa kolmatta silmääsi. Se on kaiken näkevä silmä. Tämän vuoksi kun suljet silmäsi ja kuvittelet tarpeeksi voimakkaasti, voit joskus nähdä kolmannen silmäsi kuvittelemasi asian.

Käpyrauhasen terveysominaisuudet

Käpyrauhasella on tärkeä rooli fyysisessä terveydessämme, sillä se säätelee unirytmiä ja seksuaalista kehitystä sekä suojaa kehoamme vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Sen lisäksi, että käpyrauhanen on hyödyllinen fyysiselle terveydellemme, se on tärkeä myös hengelliselle terveydellemme, koska se on rauhanen, joka ankkuroi sielumme kehoomme. Näin sielumme ja kehomme voivat liittyä toisiinsa ja kommunikoida keskenään. Ilman tätä sidettä keho kuolee, ellei kehossa ole alun alkaenkaan sielua.

Kun olemme enemmän yhteydessä sieluumme, korkeammat aistimme ovat aktiivisempia, jolloin voimme tuntea olevamme enemmän yhteydessä maailmankaikkeuteen ja luomakuntaan. Korkeampien aistiemme ansiosta ihmisten on myös vaikeampi manipuloida meitä. Näistä syistä sisäisen rauhan löytäminen helpottuu.

Käpyrauhasen kalkkeutuminen

Yksi aineista, jotka kalkkeeraavat käpyrauhasta hyvin, on fluoridi (natriumfluoridi). Fluoridi on erittäin haitallista käpyrauhaselle, koska se häiritsee käpyrauhasen luonnollisia toimintoja kovettamalla sen sisäseinämiä. Fluori on myös erittäin myrkyllistä aivoille ja muille kehon elimille. Koska juomaveteen on lisätty fluoria, käpyrauhasen kalkkeutuminen on yleistynyt. Vahvaa näyttöä siitä, että fluori on myrkyllistä jätettä, löytyy tästä informatiivisesta artikkelista, jonka otsikko on A Mainstream Media Admits Fluoride Is Toxic.

Juomaveden käsittelyssä käytettävä fluori on synteettinen teollinen versio, joka tunnetaan nimellä natriumfluoridi. Fluoridin luonnollista versiota kutsutaan kalsiumfluoridiksi. Tämä fluoridiversio ei ole meille kovin haitallinen. Sitä on yleensä maaperässä ja lähdevedessä hyvin pieniä määriä. Fluoridin synteettinen versio (natriumfluoridi) on vaarallista jätettä, joka sisältää erittäin myrkyllisiä kemikaaleja.

Fluoridin nimi on peitetermi monille vaarallisille kemikaaleille, joista fluoridi koostuu, kuten arseenille, lyijylle, alumiinille, kadmiumille, fluoripiihapolle ja jopa radioaktiivisille aineille. Jos asut Yhdysvalloissa, fluoridia on yleisesti juomavedessä, fluoratussa hammastahnassa ja tavanomaisissa tuotteissa.

Natriumfluoridin poistaminen juomavedestä estää käpyrauhasen kalkkeutumista

Jos haluat poistaa fluoridin juomavedestä tehokkaasti, sinun on käytettävä vedenpuhdistusjärjestelmää, jossa on erityinen suodatin nimeltä aktivoitu alumiinioksidi (AAL). Jos olet kiinnostunut kannettavasta vedenpuhdistusjärjestelmästä, suosittelen Berkey-vedenpuhdistusjärjestelmää. Varmista, että ostat sen PF-2 -fluoridisuodattimet, koska sen mustia suodattimia ei ole suunniteltu fluorin poistamiseen.

Veden tislaimet ja käänteisosmoosivedenpuhdistusjärjestelmät poistavat fluoria vielä paremmin. Strukturoitu vesi on terveellisempää kuin vesijohtovesi, koska sen molekyylit ovat aktiivisempia, mikä tekee siitä energeettisesti elävämpää, raikkaampaa ja elinvoimaisempaa. Mitä tulee hammastahnaan, käytä vain fluoritonta hammastahnaa.

En suosittele ostamaan halpoja vedensuodattimia paikallisista vähittäiskaupoista. Nämä suodattimet poistavat huonosti veden epäpuhtauksia, erityisesti natriumfluoridia. En myöskään suosittele juomaan pullotettua vettä tai suodatettua vettä paikallisista kaupoista, koska se ei ole niin puhdasta kuin sen pitäisi olla, ellei sitä ole puhdistettu aktiivialumiinisuodattimilla tai käänteisosmoositekniikalla.

Pullotetun veden suhteen on syytä olla varovainen, sillä siihen lisätään yleensä klooria sen puhdistuksen jälkeen. Lisäksi muovisäiliöissä oleva kemikaali, ftalaatit, voi vuotaa veteen. Suurten ftalaattiannosten tiedetään häiritsevän jyrsijöiden hormonitoimintaa, mikä aiheuttaa tiettyjen elinten vaurioita ja syntymävikoja.

Muita vinkkejä käpylisäkkeen kalkinpuhdistukseen

Jodiravintolisä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että jodilisä voi auttaa elimistöä poistamaan fluoria, myrkyllistä jätettä, jonka tiedetään aiheuttavan käpyrauhasen kalkkeutumista. Tarkistamisen arvoinen jodilisä on Detoxadine Nascent Iodine jodi. Tämä jodilisä on valmistettu ravinnon muuntokelpoisesta jodista bioelementtinä nanokolloidisessa tilassa, jota keho voi helposti hyödyntää.

Vaihtoehto nestemäiselle jodille on kaliumjodidi. En suosittele kaliumjodidin käyttöä pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa myrkyllisiä kertymiä. Ruoaksi suosittelen syömään luonnonmukaista merilevää, koska se sisältää runsaasti luonnollista jodia.

Syö luomuruokaa

Useimmat elintarvikkeet, jotka eivät ole luonnonmukaisia, sisältävät yleensä haitallisia synteettisiä kemikaaleja ja raskasmetalleja. Monet näistä myrkyistä on yhdistetty käpyrauhasen kalkkeutumiseen. Jos haluat vähentää näiden myrkkyjen määrää kehossasi, sinun on syötävä luomuruokaa. Luomuelintarvikkeet tuotetaan tiukkojen ohjeiden mukaisesti, joten niiden ei pitäisi sisältää haitallisia synteettisiä kemikaaleja eikä geneettisesti muunnettuja ainesosia.

Luomuelintarvikkeiden ravintoainepitoisuudet ovat yleensä korkeammat kuin tavanomaisten elintarvikkeiden. Monet näistä ravintoaineista ovat välttämättömiä myrkkyjen poistamiseksi elimistöstä ja niitä tarvitaan käpyrauhasen kalkinpoistoon. Magnesium ja kalsium ovat kaksi tärkeää ravintoaineita, jotka auttavat kehoasi poistamaan myrkkyjä, erityisesti natriumfluoridia.

Luonnonmukaiset rasvat

Runsaasti vitamiineja sisältävä ghee ja kalanmaksaöljy ovat hyödyllisiä käpyrauhasen kalkinpoistoon, koska ne auttavat kalkinpoistossa.

Kalkkeutuneen käpylisäkkeen oireet

  • Energian puute
  • Univaikeudet
  • Munuaiskivet
  • Huono luuston tiheys
  • Seksivaivoja
  • Masennus

Totuus käpylisäkkeestä

Ohjattu meditaatio käpylisäkkeen kalkinpoistoon

Lähteet:

 

Artikkelin julkaissut Energy Fanatics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.