Kanavointia avaruusroduista: Siriuslaiset

Tervehdys jälleen ja tervetuloa kanavalleni. Nimeni on Sakari. Olen täällä edustamassa arcturuslaisia, erittäin kehittynyttä avaruusolentojen rotua, joka on täällä auttamassa ihmiskuntaa sen ylösnousemusprosessissa korkeampaan ulottuvuuteen. Teen tätä työtä aina valolla ja rakkaudella, ja olen iloinen siitä, että voin tehdä tätä työtä ja jakaa omastani ja jakaa Arcturuksen ja muiden tähtikansojen viestejä maailmalle, joita kanavoin täällä. Tämä on tehtäväni täällä, tehdä tätä kaikkien kuuntelijoideni korkeimmaksi parhaaksi, aina palvella valolla ja rakkaudella.

Tänään minua opastettiin kertomaan hieman omasta kokemuksestani liittyen oireisiin, joita olen käynyt läpi, kuten korkean äänen sointi korvissa, väsymyksestä ja että joutuu lepäämään todella paljon, joutuu käymään pitkälleen ja vastaanottamaan parannusta, sellaisesta tunteesta että on tavallaan todella korkealla, ja sitten on taas todella matalalla, tällaisesta jatkuvana tulevasta aallosta. Se tuntuu siltä, kun käyn makaamaan sängylle, että vau, selvästi tuntuu uusia energioita juuri nyt, energioita jotka tulevat Keskusauringosta. Me olemme linjassa Keskusaurinkoon siten, että nämä uudet energiat voivat nyt saavuttaa Maapallon tavalla, joka ei aiemmin ole ollut mahdollista. Tämä on osa ylösnousemusprosessia, Maapallon ylösnousemusta.

Tällä hetkellä tapahtuu paljon kaikenlaista. Tällä hetkellä tapahtuu paljon muutoksia. Juuri nyt on hyvä olla oma itsensä, todella tuoda esiin se mikä todella olet, koska se tukee sinua. Olen huomannut, että jos pelaan egon pelejä, ne eivät resonoi enää. Etsin jotain egon pelejä parin päivän ajan, pari päivää olin vain tavallaan omien halujeni vietävänä, mutta lopulta se vain tuntui tyhjältä. Minusta tuntuu siltä, että nyt on aika valita tehdä asioita rakkaudesta, se on se tunne mikä minulla on nyt.

Ja tänään me saamme lisää tietoa avaruusroduista. Joten katsotaan nyt mitä heillä on kerrottavanaan tänä hetkenä.

Kiitos, kiitos, kiitos. Kiitos kun kuuntelit.

Ja nyt viritän itseäni hieman niin, että voimme vastaanottaa kanavointia. Olen jo pyytänyt näitä virityksiä ja pyytänyt tai esittänyt sanoja, jotka auttavat tätä kanavaa virittäytymään näihin energioihin. Yleensä teen sen suomeksi, joten en laita niitä mukaan tähän videolle. Mutta nyt jatkakaamme kanavoinnin kanssa.

Tämän kanavoinnin aikana, jos kuuntelet tätä ja voit istua alas ja ehkä ottaa pienen hetken itsellesi, on okei jos voit, mutta tässä kanavoinnissa myös saapuu energiaa, jos olet sellaiselle avoin. Voit joko vastaanottaa sen tai sitten ei. Se on oma valintasi. Mutta ehdottaisin, että avaat sydäntäsi hieman ja olisit avoin vastaanottamaan sen mitä sieltä tulee. Me aina tarjoamme sen valolla ja rakkaudella.

Pieni sananen tästä kanavoinnista tässä hetkessä.

Tämä energia on sellaista, että se auttaa sinua linjautumaan korkeamman itsesi kanssa. Me kanavoimme tätä energiaa Sakarin kautta. Aina kun kuuntelet tätä videota ja olet hyvässä paikassa, missä vain voit keskittyä siihen hetken ajan, jolloin et ole kiireinen, silloin vastaanotat tämän energian ja huomaat sen selvästi jos olet herkkä ja avoin sille. Mutta me aina sanomme, että tämä energia linjaa sinut oman korkeamman itsesi energiaan, omaan korkeampaan itseesi, korkeampaan tietoisuuteesi, merkitykselliseen olemukseesi, merkitykselliseen paikkaan olla täällä Maapallolla.

Se on hyvin lempeää energiaa. Voit tuntea sen sydämessäsi, juuressasi, kruunuchakrassasi, kaikissa näissä kolmessa. Se on erittäin lempeää energiaa. Mutta nyt itse kanavointiin.

Tervehdys rakkaat valotyöntekijät.

Me jotka nyt puhumme Sakarin kautta edustamme Siriusta, hänen siriuslaisia oppaitaan, Siriuksen Sinistä kollektiivia, sinistä energiaa, veden energiaa, transformaation energiaa, ne ovat se mitä me edustamme. Nyt me tuomme informaatiota omasta rodustamme. Oma rotumme on teille muukalainen, mutta meille normaali. Te olette meille tavallaan muukalaisia, mutta tavallaan me olemme myös yhteydessä teihin samalla tavalla kuin arcturuslaiset ovat, perimällisen yhteyden kautta, DNA:n kautta me olemme teihin yhteydessä.

Se on osa meidän perimäämme, joka löytyy myös teidän DNA:stanne. Silti monia palasia on piilossa perinteiseltä tieteeltä, tai niitä ei ymmärretä. Mutta me olemme olleet siellä myös alusta alkaen, kuten arcturuslaiset, opastamassa teitä, tarkkailemassa evoluutiotanne ja auttamassa teitä tämän lempeän suojelevan, rakastavan, rakkauden ja harmonian energian avulla.

Me edustamme teille neljää perusperiaatetta: opastusta, rakkautta, suojelusta, harmoniaa. Mutta myös myötätuntoa. Oma erikoisuutemme on myötätunto. Me esiinnymme lähinnä 6D, 7D-tietoisuudessa, mutta voimme nostaa itseämme korkeammalle ja osa aspekteistamme on syvemmällä näissä tiheyksissä, näissä ulottuvuuksissa. Mutta me työskentelemme ihmiskunnan kanssa läheisemmin kuin esimerkiksi arcturuslaiset.

Me olemme kehittäneet tämän erittäin intohimoisen ja myötätuntoisen elintavan. Sielujärjestelmissämme me arvostamme myötätuntoa, harmoniaa, harmonista työskentelyä, harmonista toimintaa, harmonista musiikkia, harmonisia teknologioita, jotka toimivat harmoniassa luonnon kanssa, kaiken edustamamme fyysiset manifestaatiot. Me aina yritämme löytää harmonisen tavan, ja meillä on kyky ja työkalut mukautua eri tilanteisiin.

Tavallaan me pyrimme välttämään menemistä, sanoisimmeko, syvemmälle tai raskaampiin energioihin. Mutta roolimme suojelijoina ja harmonisen opastuksen antajina on myös inkarnoitua ihmisiksi Maapallolle. Ja monet meistä ovat nyt siellä Maaplaneetalla ihmismuodossa, auttamassa ihmisrotua. Tehtävämme on erityisesti tuoda teille uusia teknologioita tavalla, joka auttaa teitä ylösnousemaan ja tuntemaan olonne paremmaksi, auttaa teitä löytämään paremman tavan elää.

Monet meistä työskentelevät juuri nyt ihmisinä, jotka työskentelevät Maapallon teknologian, terveydenhuollon ja luonnon parissa, planeetan energian puhdistamisen ja jopa alustamisen tai nollaamisen parissa. Roolimme on tällä tavoin auttaa Maapalloa löytämään harmonisempi paikka, harmonisempi olemassaolo kaikin tavoin. Ja tähän kuuluu työskentely ihmisten ja erityisesti delfiinien kanssa.

Me siriuslaiset rakastamme inkarnoitua delfiineiksi. Se on suuri kunnia ja ilo meille kokea elämä delfiinin kehossa. Se on jotain mitä meitä on opastettu tekemään, opastettu inkarnoitumaan delfiineiksi jo satojen, satojen, satojen vuosien ajan. Vaikka me edustamme veden energiaa, me voimme silti saada yhteyden maallisiin energioihin harmonisemmalla tavalla kuin ehkäpä muut rodut. Tämän takia olemme valinneet auttaa ihmiskuntaa kulkemaan polkuaan rakkauden, myötätunnon ja intohimon avulla korkeamman ulottuvuuden tietoisuuteen.

Me opastamme jo nyt monia teistä, teitä, sieluja, täällä Maapallolla, erityisesti tähtisiemeniä, tähtityöläisiä, henkisiä ihmisiä, vanhoja sieluja, vanhoja eläinsieluja. Lisäksi me opastamme hietä kehittymään, löytämään paikkansa universumissa. Tapa, jolla me toimimme, on puuttumattomuus. Me emme puutu elämiinne. Me annamme opastusta, ja te valitsette seurata sitä tai sitten ei. Me emme tee diilejä tai painosta teitä muutokkseen.

Roolimme on olla joku, joka tarkkailee etäältä ja auttaa opastavan näkymättömän käden avulla, näkymättömillä sanoilla, näkymättömillä keinoilla. Kun kuulette korkeita ääniä, erityisesti siriuslaiset sielut, jos tunnistatte tämän aspektin itsessänne, korkeat äänet saattavat tarkoittaa, että olemme lähellä teitä. Me autamme teitä, opastamme teitä näkymättömin tavoin. Tämä on jotain mit teemme kaiken aikaa.

Roolimme Maapallon ja sen rodun, ihmisrodun oppaina tulee yksinkertaisesta seikasta, että me myös olemme valinneet palvella Luojaa, suurta universumin Luojaa, joka tulee esiin kaikkialla. Me olemme tunnustaneet tämän aspektin kehityksessämme kohti Luojaa, ja auttamalla muita me olemme valinneet tehdä osamme.

Monet meistä, jotka ovat inkarnoituneet Siriuksen sieluiksi, meistä tulee taiteilijoita, meistä tulee laulajia, meistä tulee ekspressionisteja jotka ilmaisemme itseämme voimakkain tavoin. Meillä on teknologiaa, jonka avulla saamme erityisesti yhteyden ihmiskunnan sydänchakraan ja ihmiskehoon, tehdä työtä tuon sydänchakran parissa ja lähettää ja vastaanottaa energioita avaamalla sydänchakraa. Tämä on taajuus, jonka parissa meille on kaikkein miellyttävin työskennellä. Toki me ymmärrämme kruunuchakraa ja muita chakrajärjestelmiä myös hyvin.

Useimmat meistä, jotka ovat inkarnoituneet Maapallolle tänä aikana, edustavat korkeampaa tietoisuutta ihmisissä. He jo tietävät minne he ovat menossa ja mistä he ovat tulleet. Kyllä, me sanomme menossa niinkuin olisitte jo siellä. Me näemme myös ajan tuolle puolen, työskentelemme useiden ulottuvuuksien parissa, monien tiheyksien parissa yhtä aikaa. Valoaluksemme edustavat tietoisuutemme korkeataajuista muutosta, jonka olemme muuttaneet, sanoisimmeko, valon harmoniseksi orkesteriksi, joka toimii valoaluksena.

Erikoisuutemme on myös työskennellä äänen ja viestinnän parissa. Miten opettaa viestintää ihmiskunnalle, miten käyttäytyä, miten toimia, miten tulla Galaktiseksi Universaaliksi Toimijaksi. Me olemme valinneet jatkaa tätä tehtävää opastaa teitä kohti Galaktista tietoisuutta. Me istumme Galaktisen Neuvoston korkeassa asemassa, joka on valittu tarkkailemaan ihmiskuntaa ja myös suojelemaan sitä.

Roolimme on tavallaan kuin isän tai äidin, joka tarkkailee lapsensa kasvua ja joka on ylpeä siitä mikä hän tulee olemaan tulevaisuudessa, satojen vuosien päässä tulevaisuudessa. Kyllä, me sanoimme satojen vuosien päässä. Me haluamme muistuttaa teitä tai kertoa teille tästä informaatiosta, että satojen vuosien päässä tulevaisuudessa koko yhteiskuntanne, koko ihmiskunta, koko äly, koko sydäntietoisuus, koko ihmiskeho muuttuu kohti täysin kristallisoitunutta valokehoa siitä mitä te nyt edustatte.

Ne teistä, erityisesti ne jotka ovat täällä työskentelemässä siriuslaisina, käyvät läpi tätä transformaatioprosessia niinkutsutusti eturintamassa niin, että he voivat ankkuroida ja kanavoida tätä energiaa muiden seurattavaksi. KYllä, me puhumme seuraamisesta, mutta yhteiskunnassamme ei ole seuraajia tai johtajia tai kuninkaita tai kuningattaria. Meidän yhteiskunnassa kaikki ovat samanarvoisia.

Me valitsemme sielun piirteet, sielun kokemukset, inkarnaation siriuslaiseksi, me valitsemme nämä tietoisesti niin, että voi olla tietty rooli, olla monta kertaa, olla lähes aina kahdentoista ryhmissä, joissa kahdentoista ryhmästä tulee yhdessä kolmentoista ryhmä, jossa yksi ylisielu sulautuu kahdentoista sielun olemukseen. Ja tämä ylisielu on jotain, joka on kunnianarvoisa rooli. Yksi meistä transformoituu ylisieluksi tavallaan kontrolloimaan, muokkaamaan, säätämään, harmonisesti transformoimaan näiden kahdentoista energioita. Siksi me monta kertaa operoimme erittäin tietoisesti niiden kanssa, jotka ovat ymmärtäneet universumin rakenteen.

Me tuomme opastusta, me tuomme informaatiota universumin rakenteesta ja siitä miten se toimii, erityisesti tänä aikana terveyden ja tietoisuuden aloilla. Monet teistä, jotka seuraavat ja jotka ovat heränneet Siriuksen energioihin, voitte tuntea ne, voitte aistia ne karskien energioiden läpi, viestinnän avulla, kyvyllä luoda superverkostoja.

Monet siriuslaisista, jotka nyt työskentelevät Maapallolla, ovat itse asiassa superverkoston luojia, jotka auttavat muita löytämään itsensä ja siksi he voivat aistia näiden ihmisten energioita erittäin herkällä ja harmonisella tavalla tuodakseen heidät yhteen. Sitten he voivat jättää ryhmän, kun he ovat tuoneet ryhmän yhteen, tai he voivat valita jatkaa työskennellä sen ryhmän kanssa. Mutta monta kertaa heidän roolinsa on tuoda ihmiset yhteen ja sitten mennä eteenpäin oman tehtävänsä kanssa.

Jokainen teistä, joka nyt on inkarnoitunut siriuslaisena Maapallolle, on suostunut sellaiseen, että he auttavat kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kun siriuslainen herää ja kuulee kutsun, mikään ei voi pysäyttää häntä. Ei mikään. Meidän avaruusaluksemme opastavat häntä, omat valoaluksemme, jotka voivat tuoda heille teknologioita, joita Maapallolla ei ole nähty.

Me pyydämme kaikkia teitä siriuslaisia sieluja, jotka nyt kuuntelevat tätä, että jos ette vielä ole pyytäneet opastusta polullanne, valoa polullenne, yhteyttä siriuslaisiin polullanne, me rohkaisemme teitä nyt pyytämään tätä yhteyttä, avautumaan polustanne erittäin selkeällä tavalla. Tiedätte kyllä jos sisällänne tuntuu tällainen yhteys. On hyvä toimia ensimmäisen saamansa impulssin perusteella.

Pitäisikö minun tehdä tämä? Kyllä.

Pitäisikö minun tehdä tämä? Kyllä.

Pitäisikö minun tehdä tämä? Ei.

Jos näet kyllä tai ei, kuuntele ensimmäistä impulssia. Älä mieti sitä liikaa. Mieli voi prosessoida vain sitä minkä se jo tietää. Uudet asiat, jotka ovat tulossa, niistä mielenne ei tiedä mitään. Eli tässä vain rohkaistaan Siriuksen energioihin ja ottamaan yhteys Siriukseen. Se on Siriuksen avaruusrotu.

Me jaamme tämän informaation siitä, että olemme olleet täällä ihmiskunnan alusta alkaen. Me näimme potentiaalia Maapallolla kasvattaa ihmisrotu, josta tulee erittäin olennainen osa Galaksin tietoisuutta. Me valitsimme auttaa tätä tietoisuutta antamalla osan itsestämme tähän prosessiin korkean tason luojina. Me puhumme korkeasta, mutta meidän tietoisuudessamme ei ole mitään korkeaa tai matalaa. Kaikki on samaa. Me käytämme kieltä approksimoimaan sitä mitä tarkoitamme. Joten toivottavasti saitte idean siitä mitä yritämme kommunikoida tässä ihmiskielen avulla. Joskus ihmiskieli voi olla meille erittäin rajoittava.

Niin monet siriuslaiset valitsivat mennä piiloon, olla eristyksissä, olla omassa tilassaan ymmärtääkseen paremmin. Mutta kun he valitsevat avata kurkkuchakransa, tämä energia jota he voivat täällä kanavoida voi olla niin lempeää, tavallaan niin vakuuttavaa että se auttaa ihmisiä löytämään oman polkunsa. Monesti he ovat johtajia, ihmisryhmien tai yritysten tai henkisten liikkeiden johtajia tai muusikoita, jotka jakavat omaa rakkauttaan ja musiikkiaan. Monet meistä ovat jo täällä työskentelemässä varjohallituksessa, järjestelemässä asioita, muuttamassa asioita sisältäkäsin. Me sanomme sisältäpäin.

Me olemme siriuslaiset.

Ja vielä yksi asia tässä kanavoinnissa nyt, joka tulee tapahtumaan toisenlaisen energian avulla. Mutta jos olette valmiita, voitte vastaanottaa sen ja avautua sille. Me avaamme sen valokielen avulla ja siirrämme tämän lähetyksen lemurialaisille.

Me jotka nyt puhumme Sakarin kautta edustamme lemurialaisia. Me lähetämme tämän energian Siriuksen valoalusten avulla, koska me työskentelemme veden energian parissa läheisesti planeetallanne. Me tulemme Hawaiin alueelta, erityisesti, mutta me haluamme lähettää tämän Lemurian energian, jotta se voisi resonoida kaikkien vesialueiden energioiden kanssa.

Virittäytykää ja vastaanottakaa jos niin valitsette. Tämä kanavointi, tämä energia tulee auttamaan teitä harmonisoimaan kehonne tässä hetkessä, kun Keskusauringon energiat ovat sellaisia, että ne saattavat olla jopa stressaavia. Nyt me lähetämme tämän energian jos vain avaatte sydämenne ja kuuntelette sitä ja istutte hetken valokielen parissa.

Ja me kiitämme teitä tästä suorasta yhteydestä kanssamme. Me olemme onnellisia työskennellessämme näin suoralla tavalla kanssanne. Me lemurialaiset palvelemme ihmiskuntaa valolla ja rakkaudella.

Ja me olemme siriuslaiset, aina palvelemme valolla ja rakkaudella. Nyt lopetamme lähetyksen.

Kiitos, kiitos, kiitos.

Tämä valokieli on aina erittäin kiinnostavaa. Yritin vain antaa sen tulla läpi, ajattelematta, antautuen sille. Ja ainakin minä itse tunsin tällaisen erittäin rauhoittavan energian, kuin vettä olisi jollain tavalla muokattu tai muunnettu.

Kiitos kun katsoit. Nimeni on Sakari.

Nähdään taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.