Kanavoitua opastusta siriuslaisilta, 23.6.2024

Me, jotka nyt puhumme Sakarin kautta, edustamme siriuslaisia. Yhtä Siriuksen neuvostoa, joka työskentelee suoraan Sakarin ja muiden valotyöntekijöiden kanssa tämän matkan aikana, jonka nyt koette Maapallolla kohti korkeamman ulottuvuuden tietoisuutta.

Me tuomme nyt informaatiota Siriuksen lähteestä, koska se resonoi niiden, jotka tätä kuuntelevat, kaikkein korkeimman parhaan kanssa juuri nyt. Me ilmoitamme Siriuksen neuvostosta: te teette uskomattoman hienoa työtä. Olette tehneet uskomattoman hienoa työtä kulkiessanne kohti korkeamman ulottuvuuden tietoisuutta. Korkeamman ulottuvuuden tietoisuus on mahdollista tuntea tietoisuuden kentässänne jo nyt.

Voitte jo nyt tavoitella sitä ajatonta tilaa, sitä tilatonta tilaa, jossa voitte tuntea tämän aallon lähestyvän teitä kuin se olisi jo nyt lähellä teitä, tulossa koti teitä teihin iskeytyvänä resonanttina aaltona, joka pyyhkii ylitsenne. Joka päivä eri osa tätä aaltoa pyyhkii ylitsenne kuin ennakkoaavistus, kuin näkymä siihen mitä on tulossa, kuin lyhyt vilkaisu siihen mitä on tulossa.

Tämä energia nyt on kuin meren aalto, joka puskee ylöspäin, työntää ylös, ylös, ylös, ylöspäin. Mutta me sanomme, mitä paremmin päästätte irti, mitä paremmin irroitatte otteenne, sitä paremmin kykenette huutamaan ääneen, sanomaan asioita ääneen, huutamaan ääneen omassa tilassanne, esimerkiksi. Tilassa, joka ei satuta muita. Nyt me todella korostamme sitä, ettei satuteta muita.

Monia teistä on nyt pyydetty olemaan yksin, jotta voisitte parantua. Tämä kaikki tulee aalloissa. Ja ne, jotka kulkevat eturintamassa, niinsanotusti, monet teistä valotyöntekijöistä, teitä pyydetään nyt olemaan omassa rauhassanne, omassa tilassanne, omissa ajatuksissanne, jotta näkisitte itse mikä teitä palvelee ja mikä ei enää palvele.

Joten monet tiestä saattavat nyt ihmetellä, miksi minä olen niin yksin? Miksi minut on jätetty yksin? Miksi minä olen niin surullinen omien ajatusteni kanssa? Me rohkaisemme teitä jatkamaan tätä jos vain pystytte, tietäkää että tämä on teidän parantumismetodinne. Tämä on menetelmä, jolla päästätte irti siitä mikä ei enää palvele teitä.

Jos olisitte liikaa jonkun toisen seurassa, joka heijastaa teille samoja asioita ulkoisesta lähteestä, kuin peili, samoja asioita takaisin jotka nousevat sisältänne parannettaviksi, jos olisitte samassa tilassa jonkun toisen kanssa joka heijastaa teille kaiken aikaa, kaiken aikaa, ette enää tietäisi mikä on teidän omaa itseänne ja mikä on teidän ulkoista itseänne.

Tämän takia monet teistä joutuvat nyt viettämään, he ovat itse asiassa valinneet viettää aikaa yksin. Jopa ne teistä, joilla on ennen ollut erittäin vahva yhteys, saattavat olla nyt erillään prosessoimassa omia ajatuksiaan. Mutta jos voitte tehdä niin, jos voitte todella käytä kaiken tuon läpi, jos voitte todella prosessoida tuota, jos voitte todella nähdä, se pyytää teitä antautumaan. Pyydän itseäni antautumaan palvelemaan kaikkein korkeinta hyvää. Palkkiot tulevat olemaan lukuisat. Palkkiot tulevat olemaan teille moninaiset. Palkkiot tulevat olemaan sellaisia, että laukkunne täytetään aarteilla.

Me toistamme tämän teille. Laukkunne täytetään aarteilla.

Tämä aarre on jotain mitä olette tulleet tänne keräämään, jota olette tulleet tänne kokemaan tässä ylösnousemuksessa. Se on voimakas työkalu, erittäin voimakas tapahtuma, erittäin voimakas tapa päästää irti emotionaalisesta painolastista, päästää irti vihaa, päästää irti tuskaa, päästää irti kärsimystä, todella.

Monet teistä ovat valinneet tietoisesti kärsiä jotta voisitte päästää siitä irti, jotta voisitte kokea sen. Tämä on monesti valotyöntekijän rooli. Joten me rohkaisemme teitä kestämään sen.

Kestäkää se. Puhukaa siitä jollekin. Puhukaa siitä ääneen. Te olette ihmisiä. Te olette ihmisiä joiden tarvitsee päästää irti tunteista, jotta voisitte parantua. Se voi olla helppoa teille korkeampana olentona vain prosessoida näitä asioita yksikseen. Mutta teidän tulee muistaa, olette täällä maadoittuneina ihmisolentoina. Olette osa kollektiivitietoisuutta. Olette salainen agentti, joka auttaa kollektiivitietoisuutta nousemaan ylöspäin, prosessoimaan noita allaolevia emootioita, joita ei vielä ole käsitelty.

Niin moni teistä saattaa tuntea raskaiden energioiden musertavan teidät, ottavan teidät valtaansa. Ette pysty käsittelemään niit, mutta pystytte kuitenkin.

Pystytte.

Pystytte.

Pystytte.

Tämä on menetelmä, eikä se vaadi minkäänlaista ulkoista apua. Sisällänne on aina olemassa menetelmä, ja me suosittelemme tekemään sen niin selvänä kuin mahdollista. Me todella rohkaisemme teitä olemaan tänä aikana niin selvänä kuin mahdollista. Alkoholi ja huumeet tai muut lääkkeet, ne saattavat helpottaa oloa hetken, mutta ne johtavat samaan lopputulokseen jokatapauksessa. Teidän on päästettävä irti, jotta voitte mennä eteenpäin.

Teidän on sammutettava se jotenkin. Te joudutte puhumaan siitä. Joudutte itkemään sen ulos. Joudutte päästämään sen ulos, antaa sen tulla ulos omasta kehostanne. Tämä on tapa, jolla ihmisolento kehittyy kehon emootioiden irtipäästämisen kautta niin, että kehoon ei kiteydy sairauksia. Tämä on se tapa parantua, ja tämä on se minkä olette valinneet tulla tekemään Maapallolle.

Teette loistavaa työtä. Nämä energiat, ne irroittavat teistä nyt niin voimakkaita asioita teissä. Tämänkaltaista ylisukupolvista tuskaa, jota monet teistä ovat käyneet läpi. Valitettavasti ja onneksi teillä on mahdollisuus olla turvassa, olla suojeluksessa, saada huolenpitoa siellä missä olette.

Teistä saattaa tuntua siltä, että olette edelleen yksin, mutta teistä huolehditaan silti. Muistakaa se, rakkaat valotyöntekijät.

Voitte aina pyytää apua. Ette ole yksin.

Voitte aina pyytää apua.

Lähettäkää viesti ystävällenne. Lähettäkää viesti perheellenne. Lähettäkää viesti veljellenne, siskollenne, äidillenne, isällenne, ystävällenne, ystävillenne, kollegoillenne.

Lähettäkää viesti.

Tehkää se.

Me rohkaisemme teitä tekemään niin.

Tehkää todella niin.

Älkää miettikö sitä liikaa.

Monet teistä miettivät liikaaa, että teidän on prosessoitava ihmistunteita yksin. Ei. Ihmistunteet ovat kollektiivitietoisuus. Osa kollektiivista tietoisuutta, joka on kollektiivinen. Tuo tietoisuus parantaa näitä asioita, prosessoi näitä asioita ainoastaan päästämällä nämä tunteet ulos.

Jos teistä tuntuu siltä, jos teistä tuntuu siltä, haluan sanoa tämän ääneen, tehkää silloin niin.

Olkaa tietoisia siitä, kun sanotte sen, tottakai, että tuleeko se oikeasta paikasta. Tämä on se miksi monta kertaa saatatte pitää kiinni näistä tunteista pitkän aikaa, että näette tuleeko se oikeasta paikasta. Mutta jos voitte tunnistaa sen tuleeko se oikeasta paikasta, antaako se minun kehittyä, onko tämä jotain minkä sanomista minä pelkään, onko tämä jotain mitä olen pitänyt sisälläni pitkän aikaa.

Me rohkaisemme teitä sanomaan sen ääneen. Tämä auttaa teitä monin eri tavoin.

Me siriuslaiset palvelemme aina valolla ja rakkaudella.

Kiitos, kiitos, kiitos.

Vau.

Juuh.

Se vaatii aika paljon rohkeutta tehdä tällaista työtä. Toivottavasti kykenette tajuamaan sen. Minulle henkilökohtaisesti se on ollut helppoa tehdä tällaista työtä, päästää se ulos.

Joten toivottavasti voitte ymmärtää mitä teen tässä. Ja toivon, että ymmärrätte itse miksi te teette omaa työtänne täällä.

Mitä enemmän olette yksin tuskanne kanssa, sitä enemmän se kertoo teille. Mitä enemmän käsittelette tuskaanne, sitä enemmän se paljastaa teille. Tällaista olen opetellut.

Mitä enemmän päästän irti, sitä enemmän löydän itseni. Se on myös jotain mitä olen opetellut.

Nämä ovat erittäin kiinnostavia aikoja.

Nimeni on Sakari. Kiitos kun katsoit. Olkoon rauha polullasi.

Moi moi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.