Kolme askelta Universumin salaisuuksien selvittämiseksi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin kehittyneitä omassa ymmärryksessämme itsestämme. Me olemme hypertietoisia siitä mitä me tarjoamme jokaisena hetkenä. Tämä on todella tavoite kaikille teille Maapallolla, koska jos olette tietoisia siitä mitä tarjoatte, silloin voitte tehdä sille jotain. Voitte tehdä sisäisen muutoksen. Sisäinen siirtymä tulee tapahtua ennen kuin ulkoinen siirtymä voi tapahtua. Aivan kuten muutokset, joita haluatte nähdä ulkomaailmassa, pitää ensin tapahtua sisällänne. Kaikki on oman tietoisuutenne projektiota, ja te saatte päättää mitä projisoitte. Se on vapaa tahtonne. Kyllä, vapaa tahtonne liittyy tekoihinne, sanoihinne ja niin edelleen, mutta oikeasti se liittyy siihen, että olette vapaita valitsemaan minkälaista värähtelyä haluatte tarjota.

Mutta ensin teidän tulee olla vakuuttuneita siitä, että värähtelyn tarjoaminen tarkoituksella olisi hyvä idea, ja sitten teidän tulee tulla tietoiseksi siitä mitä värähtelette. Ja lopulta teidän tulee tietää miten siirtyä yhdestä värähtelystä toiseen. Kun tajuatte tarjoavanne matalampaa värähtelyä, hyväksykää se. Hyväksykää itsenne siinä olotilassa. Se ei ole teidän vikanne; inkarnoiduitte maailmaan jonka oli tarkoituskin triggeröidä teitä, tarkoitus saada teidät tuntemaan asioita, kokemaan kaikenlaisia värähtelyjä. Miks niin? No, halusitte päästä käsiksi kaikkiin aineksiin ennen kaikkein ihanimman aterian kokkaamista.

On myös avuksi tietää omille tavoitteillenne täysin vastakkaiset tavoitteet. On avuksi tietää vastakohta, koska vastakohta myös inspiroi teitä. Se inspiroi teitä siirtymään vastakkaiseen suuntaan, siirtymään siitä pois. Nämä ovat asioita, jotka muuttuvat varsin yksinkertaisiksi kun haluatte antaa niille jonkin verran aikaa etsiäksenne sisältänne näitä värähtelyjä, sitä miltä teistä tuntuu milloinkin. Teillä on monen sorttista häiriötekijää ympärillänne estämässä tämän tekemistä, ja siksi hiljainen aika, meditaatio, luonnossa käytetty aika, kaikki nämä ovat ihania työkaluja joilla te muututte tietoisemmiksi. Ja tietoisuus on avain jolla avataan kaikki sisällänne olevat universumien salaisuuksien lukot.

Tämän takia me jatkuvasti rohkaisemme teitä laittamaan kaikki laitteenne kiinni ja viettämään enemmän aikaa tietoisuudessa. Me haluamme, että avaatte kaikki universumin salaisuuksien lukot. Me tiedämme, että te pystytte siihen, ja me tiedämme että se on vain muutaman askeleen päässä. Pitäkää huolta siitä mitä värähtelette, tulkaa tietoisiksi siitä mitä värähtelette, ja sitten muuttakaa värähtelyänne hyväksynnällä, halukkuudella syleillä nykyistä värähtelyä, ja uunituoreella halulla siirtyä paremmalta tuntuvaan värähtelyyn. Se on kaikki mitä tarvitsette; se on juuri näin yksinkertaista kokea kaikki se mitä universumilla on tarjottavanaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.