Kortti lokakuulle 2022: Epätoivo

Kortti #33 | Zeta Reticuli (Mennyt, ensimmäinen aikakausi) | Epätoivo

Tämä kortti viittaa siihen mitä vaaditaan muutoksen aikaansaamiseen. Jos otamme Zeta Reticulin lajin esimerkiksi, he kieltäytyivät tunnustamasta tunnekehoaan siihen pisteeseen asti, että he saivat aikaan lajikriisin. Vasta sitten, kun he olivat kasvokkain omaa lajia odottavan kuoleman kanssa, he ravistivat itsensä pois harhaluulosta, että heidän mentaalinen kehonsa olisi ylivoimaisempi. Kun he viimein näkivät oman tuhonsa todellisuuden, epätoivo sai vallan. Epätoivo syntyy kun kaikki selviytymismekanismit ja kaikki häiriötekijät, jotka estävät sinua tuntemasta tunteita, lakkaavat toimimasta. Tämä on se hetki, jolloin huudetaan Jumalalle tai Universumille “Teen mitä tahansa jos vain lopetat tuskani!” Ja useimmiten, kun tuska lakkaa, henkilö palaa takaisin siihen käytökseen joka alunperin johti epätoivoon. Tämä on yleistä kolmannen tiheyden todellisuudessa, kun energia tukee erillisyyttä. Lopulta tämä erillisyys saa muodon oman itsen erillisyytenä Maailmankaikkeudesta.

https://ibb.co/G5QPjNW

Kun tarkastellaan ihmiskunnan nykyhetken mikro- ja makrokosmosta, ihmiskunta huomaa olevansa samanlaisessa kohdassa kuin muinainen Zeta-perhe. Kaikki häiriötekijät, projektiot, syyttelyt, kieltämiset ja egoistiset halut, jotka ruokkivat kolmatta tiheyttä, ovat lakanneet tuntumasta hedelmällisiltä. Kollektiivisesti ihmiskunta kokee suurta tuskaa. On helppoa syyttää “jossain tuolla” olevia ihmisiä tai voimia, mutta se ei ole totuus. Siirtyessänne toisenlaiseen neljännen tiheyden värähtelyyn, tulee tarpeelliseksi kohdata kasvokkain ne pelit, joita olette pelanneet pitääksenne itsenne erillisyydessä ja harhassa. Korkeammasta perspektiivistä tämä kohtaaminen on tarpeen, jotta puhdistaisitte vanhat kiintymykset ja egon leikit, jotta voisitte kulkea uutta polkua. Asiat eivät tapahdu yhdessä yössä. Teitä energeettisesti pyydetään kulkemaan kollektiivisen sielun pimeän yön läpi, jotta voisitte kokea uuden aamunkoiton.

Kollektiivisella makrokosmisella tasolla planeettanne kokee syvää vastakkainasettelua, ympäristöongelmia, taloudellista epävakautta, pandemioita, sotia ja paljon muuta. Kuitenkin kaikki tämä on osa puhdistusprosessia. Mitä enemmän vastustelette sitä mitä todellisuuteenne ilmestyy (ja jätätte sen käsittelemättä), sitä enemmän pitkitätte kasvavaa epätoivon tunnetta. Tämä on itse asiassa orgaaninen prosessi. Ette voi pakottaa itseänne yhdentymään ja alkaa toimia yhtenäisenä planeettana. Ette voi lainsäädännöllä saada aikaan todellista muutosta. Joskus syvä erimielisyys on tarpeen, jotta voisi puhdistaa patoutuneet negatiiviset energiat, joita ette ole halunneet kohdata. Mitä siis tulee tehdä kollektiivisesti, ja miten? Tämä on kysymys, joka on piinannut niin monia galaktisia esi-isiänne, jotka pelkäsivät tekevänsä jotain väärin. Nyt kokemanne johtuu siitä, että energiat siirtyvät yhdestä tilasta toiseen. Olkaa tietoisia, että tämä makrokosminen kriisi maailmassanne on myös kollektiivisen mikrokosmisen kriisin seurausta jokaisessa teissä. Tämä johtuu siitä, että energia siirtyy yhdestä tilasta (erillisyys) toiseen (integraatio) sisällänne.

Jotta voisitte työstää tätä epävakaata energiaa — me jälleen toistamme sanomaamme — teidän tulee tarkastella sisimpäänne. Missä sisimmässänne kaipaatte epätoivoisesti muutosta? Kun vastauksenne syyttää jotain ulkopuolista tekijää, silloin teidän tulee katsoa syvemmälle. Tämä ei ole jotain mikä muuttuu silmänräpäyksessä; vaaditaan sitoutumista vanhojen kaavojen muuttamiseksi.

Niinä yksityisinä hetkinä, kun koette omaa versiotanne “epätoivosta”, nähkää se, että teille esitetään kulkuväylää, josta voitte kulkea, joka tukee uudenlaisten valintojen tekemistä. Tuosta väylästä kulkiessanne joudutte valitsemaan uudella tavalla kerta toisensa jälkeen, kunnes siitä tulee uusi polku. Tällä tavoin epätoivo voi olla tärkeä merkki muutospolullanne, joka ilmoittaa “katso tänne — muutos odottaa edessäpäin!”

Lokakuun 2022 aikana teillä on ylimääräistä tukea toisen aikakauden Zeta Reticulin olennoilta, jotka onnistuivat navigoimaan henkilökohtaisen ja kollektiivisen epätoivon läpi ja selvisivät integroidumpina ja voimaantuneempina. He näkevät teille oman mielipiteen ja energian jakamisen tärkeyden teidän siirtyessänne neljänteen tiheyteen. Stressin, epätoivon tai epävarmuuden aikoina kutsukaa heitä sydämessänne ja olkaa valmiina ottamaan vastaan heidän tarjoamat lahjat.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal Holt

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.