Kortti toukokuulle 2022: Avoin kontakti

Kortti #89 | Pleiades (tulevaisuus, 3. aikakausi) | Avoin kontakti

Tämän kuukauden teksti on Sashan kanavoima Germanen sijaan, jossa otetaan kantaa avaruusolentokontaktiin.

Tämän kanavoinnin aikaan planeettanne kokee paljon tuskaa ja on shokissa sodasta, ja edelleen virus jatkaa leviämistään eri puolilla maailmaa. Saatatte kysyä itseltänne “Milloin tämä loppuu? Milloin saamme hengähdystauon kaikesta tästä kaaoksesta?”

Kuten olemme sanoneet useita kertoja, siirtymässä kolmannesta tiheydestä neljänteen useimmilla planeetoilla kaaos on väistämätöntä. Tämän positiivinen puoli (jos sitä voi sellaiseksi kutsua) on, että mitä enemmän kaaosta seuraa, sitä enemmän koette kaiken menemistä uusiksi lajina. Prosessi kuitenkaan ei koskaan ole mukava ja se tuntuu aina sekavalta. Tällaisina aikoina, kun ihmisten pitää päästää irti vanhoista tavoistaan elää ja olla, on myös odottamattomia tilaisuuksia. Tämä on se pointti, johon haluamme kiinnittää huomionne tämän kuukauden kortilla.

Niin moni on kysynyt miksi avaruusolennot eivät tule väliin planeetanlaajuiseen tragediaan. Jos kykenet näkemään sen meidän näkökulmastamme, syyt ovat varsin selvät. Meillä on vuosituhansien kokemus, joka on opettanut meille, että väliintulo (jota joskus pidetään “avunantona”) voi tehdä tilanteesta paljon pahemman. Mutta on tietty etiikka, josta me pidämme kiinni koskien eri ulottuvuustodellisuuksien terveyttä ja eheyttä. Jos niitä uhataan, silloin on tapoja joilla me voimme avustaa niin, että emme puutu autonomiaanne lajina. Koska tämä ei ole tämän kuun aiheena, me emme sano aiheesta sen enempää tällä kertaa.

279650968-409528511135290-812656346311271607-n

Niinkuin olette omassa elämässänne jo nähneet, kun olette stressin tai kivun kourissa, olette kaikkein avoimimpia muutokselle. Alatte pudottaa suojaustanne, koska sen ylläpitäminen muuttuu liian raskaaksi. Osalla teistä on viisautta tietää, että muurit muuttuvat tuskallisiksi ja estävät kasvun ja muutoksen. Sama pätee koko planeetan tasolla. Kun kaaos, emotionaalinen tuska ja epätoivo kasvaa maailmassanne, muurinne murtuvat. Suojiinne alkaa muodostua pieniä rakoja. Jos sallitte itsenne mennä näihin rakoihin (jotka näyttäytyvät esim. emotionaalisena haavoittuvaisuutena), kykenette näkemään universumin täysin toisella tavalla. Alatte nähdä sen miten tietoisuus kytkeytyy kaikkeen muuhun. Ja tärkeimpänä, alatte kyetä nähdä Ykseyden muut aspektit (avaruusolennot), joihin kykenette saamaan yhteyden.

Siksi tämän kuun kortin teema — Avoin kontakti — ei viittaa massalaskeutumiseen tai lopulliseen realisaatioon avaruusolennoista. Sen sijaan se viittaa uusiin polkuihin, jotka avautuvat maailman kaaoksen myötävaikutuksella. Näiden uusien mahdollisuuksien myötä saatatte ehkä aistia läsnäolon uudella ja mahdollisesti vahvemmalla tavalla. Me sekä tarkkailemme teitä läheisesti että jatkuvasti lähetämme viestejämme teille (energiana tai kommunikaationa) niin, että voitte tuntea läsnäolomme ja tietää, että me tuemme teitä kaikin mahdollisin tavoin. Monet teistä saattavat nähdä meitä taivaillanne useammin. Kun te alatte autenttisesti saada meihin yhteyden, viritätte tietoisuutenne uudelle, integratiivisemmalle taajuudelle. Tämä uusi taajuus auttaa teitä muuttamaan epäharmonian ja polarisaation perustaajuuden maailmassanne. Me tiedämme ettette näe sitä juuri nyt sodan ja pandemian keskellä, mutta juuri nyt ollaan laskemassa uudenlaista perustaa ykseydelle, jonka tulette havaitsemaan pitkälle tulevaisuuteen.

Tässä kuussa (ja todennäköisesti monena tulevana kuukautena tänä vuonna), me olemme erittäin aktiivisia tukiessamme maailmaanne ja teitä yksilöinä. Antakaa suojienne murtua ja etsikää aukot, vaikka se olisi tuskallistakin. Nähkää emotionaalinen haavoittuvaisuutenne vahvuutena, joka voi auttaa teitä avaamaan sydämenne universumille (ja Maan ulkopuoliselle perheellenne) vieläkin syvemmin. Kutsukaa meitä ja me tulemme tällä tavoin — suojiinne murtuneiden rakojen läpi, jotka ulottuvat sydämeenne. Vielä koittaa päivä, jolloin kontakti on todellakin avoin ja vapaa. Olette nyt raivaamassa tietä jokaisella suojakuorenne murtumalla. Me rakastamme teitä, ja odotamme sitä päivää avosylin.

***

Sasha — kanavoinut Lyssa Royal Holt

www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.