Kriittinen massa ET-kontaktille on saavutettu!

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin tyytyväisiä siihen liikkeeseen eteenpäin, jota te olette kulkeneet kollektiivina tänä aikana, ja me olemme erityisen mielissämme siitä tavasta, jolla sydämenne ovat avautuneet ottamaan mukaan ihmisiä, joihin tämä virus vaikuttaa ja jotka elävät teistä kaukana, kaukana etäällä. Ihmiset joihin teillä ei oli mitään yhteyttä ovat olleet rukouksissanne, ja te olette lähettäneet heille parantavaa rakkautta ja valoa. Ja se on se mitä ihmiskunta kaipaa nyt, enemmän kuin mitään muuta.

Vaikka lääkärit kuumeisesti työsktentelevät jonkin sortin lääkkeen kehittämiseksi virukseen, ne teistä jotka ovat hereillä ovat kehittämässä enemmän myötätuntoa kuin mitä Maapallolla on koskaan aiemmin nähty. Teidän lukumääränne ovat tässä keskeinen tekijä. Voitte katsoa ympäri maailmaa, joka on täynnä ihmisiä enemmän kuin sen päällä on koskaan aiemmin kulkenut, ja voitte nähdä, että siellä on joitain todella pahoja ihmisiä tekemässä joitain todella pahoja asioita. Ja saatatte jopa uskoa, että he edustavat puolta ihmiskollektiivista. Saatatte jopa uskoa, että puolet ihmiskunnasta toimii pimeydestä, ja että ainoastaan puolet teistä ovat valossa.

Mutta ne, jotka toimivat valossa, ovat paljon suurempilukuiset kuin ne, jotka näyttelevät pimeän roolia. Siksi te, valon kollektiivina, saatte aikaan tarpeeksi myötätuntoa puskeaksenne ihmiskunnan vieläkin korkeammalle värähtelytasolle kuin jos jotain hyvää tapahtuisi ympäri maailman, mikä vaikuttaisi jokaiseen ihmiseen tavalla tai toisella. Ja me haluamme osoittaa tämän, että se määrä myötätuntoa näyttää teidän valmiutenne Maan ulkopuoliselle kontaktille. Se näyttää, että ihmikunta kollektiivina on päässyt sen rajan yli mistä pitää päästä värähtelyllisesti, jotta ihmiskunta voitaisiin nähdä olevan valmis siihen täyteen, avoimeen avaruusolentojen kontaktiin, jota te kaikki halajatte niin kovasti.

Ja niin tämä on taas yksi sivutuote, joka on positiivinen asia, positiivinen lopputulos, joka syntyy jostain jonka luonnetta voitaisiin kuvata negatiiviseksi. Kuitenkin se miten vastaatte johonkin negatiiviseen ympärillänne on se mikä teitä määrittää, ja te ihmiskollektiivina otatte edessänne olevan ja kehräätte siitä kultaa. Olette vastuussa ihmiskunnan viemisestä pidemmälle kuin mihin kollektiivi on koskaan viety, ja te teette niin valolla, rakkaudella ja myötätunnolla, joita vaalitte sisällänne tällä hetkellä.

Kuten me olemme sanoneet, numeroilla on merkitystä. Kriittinen massa on saavutettu, ja te tulette elämään paljon erilaisemmalla planeetalla varsin pian, johtuen siitä mitä nyt tapahtuu. Nämä ovat kiinnostavia, kaoottisia ja innostavia aikoja ihmisille Maapallolla, ja me lupaamme teille, että te alatte nähdä pian todisteita siitä mistä me puhumme, ja te tulette tunnistamaan omien kättenne jäljet.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.