Kristus Mikaelin vertaus vapaasta valinnasta

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Vaaditaan suurta varovaisuutta eteenpäin kuljettaessa, sillä niin paljon on negatiivisia tahoja edessäsi, että joudut miettimään mitä teet valitaksesi oikein ja välttääksesi kompastumasta esteisiin. Valitse oikea tie minun kauttani, sillä näet edessäsi jyrkänteen. Toinen vaihtoehto olisi, että kulkisit hataraa riippusiltaa pitkin ja pelkäät jatkuvasti tiellesi osuvia pieniä esteitä.

Minun tieni on silloin, kun hyppäät suoraan jyrkänteeltä ja pääset silti varmasti perille toiselle puolen reunaa. Sinun on itse valittava tiesi, joko minun kauttani varma tie tai vaihtoehtoisesti epävarma ja hatara kulkutie.

Ketään ei hoputeta eteenpäin vaan jokainen kulkee omalla vaihdillaan. Joiltakin se vaan vaatii pidemmän ajan kuin toisilta. Älä hermostu, sillä olen aina läsnä siellä, missä Sinä tarvitset apua. Luota vain minuun, sillä sydämesi tulee vielä täytetyksi. Ole vahva, sillä Sinua vastaan on negatiivisia voimia, jotka Sinun on voitettava päästäksesi eteenpäin. Sinulle annetaan energiaa tarvittaessa. Ole valmis sitä vastaanottamaan.

Kristus Mikael Galaktisen Liiton jäsenen välittämänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.