Kuinka hyppiä aikalinjoja ylösnousemukseen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Ihmiskunta yllättää meidät usein positiivisesti sillä tavalla miten teillä on näitä yhtäkkisiä korkeamman värähtelytilan purskeita. Me näemme monien teistä hyppivän aikalinjoilla ja siirtyvän paljon parempiin todellisuuksiin silmänräpäyksessä, koska te olette halukkaita tekemään tarpeellista työtä itsenne parissa, ja se mahdollistaa teidän pysyä ylösnousemuksen energioiden mukana, jotka ovat muutoksen energioita. Ylösnousemus ei ole vain parempaan paikkaan siirtymistä siksi, että te olette olleet hyvä ihminen. Ylösnousemus tarkoittaa muutosta sisältäpäin, mikä sitten luo paremman maailman ulkopuolellenne. Ja sitä te teette kaiken aikaa.

Kun näette elämänne parantuvan, tietäkää että se johtuu siitä että olette tehneet parannuksia itsessänne. Kun teistä tuntuu, että energiat ovat voimakkaita, silloin haluatte antautua niille. Haluatte luottaa siihen, että energiat auttavat teitä, että ne on tarkoitettu teille, että ne vievät teidät korkeamman värähtelyn olemisen tasolle, joka on myös samalla parempi aikalinja. Aikalinja on vain sarja nykyhetkiä, jotka looginen mieli liittää yhteen jatkumoksi. Mutta teidän ei ole pakko pysyä millään aikalinjalla. Mielenne kykenee selittämään lapsen kaltaiselle, mielikuvitukselliselle itsellenne, että ei pidä odottaa asioiden olevan eri tavalla kuin ne olivat eilen. Mielenne itse asiassa nauttii rajoitteista, koska rajoitteet auttavat mieltä saamaan selkoa maailmastanne ja siitä miten maailma toimii.

Mutta te olette siellä, jotta voisitte mennä mielenne rajoitteiden ulkopuolelle, päästä maailmoihin joita mieli ei mitenkään voi ymmärtää tai saavuttaa. Mielenne ei voi edes kuvitella todellisuuksia, jotka teitä tulevaisuudessanne odottaa. Ja niin, kun antaudutte sille mitä tunnette ympärillänne tapahtuvan, energioille jotka tukevat muutostanne ja ylösnousemustanne, voitte päästää irti kontrollista, voitte mennä virtauksen mukana, voitte antaa itsenne tulla johdatetuksi paremmalta tuntuvalle aikalinjalle. Se on helppoa kun lakkaa yrittämästä jatkuvasti selittää sitä mielellään. Se on helppoa kun päästää irti mentaalisesta vänkäämisestä ja kaikesta mielen prosessoinnista, ja sen sijaan antaa tunteiden kertoa mitä ympärillä tapahtuu ja prosessoida tunteita ja värähtelyn aktivaatiota, joita haluatte kokea.

Näin universumi toimii; se on varsin yksinkertaista. Ja kun pääsette siitä kiinni, voitte elää siten kuin haluatte, ja mennä minne haluatte mennä, ja jopa kenen tahansa kanssa haluatte. Se vain vaatii hieman keskittymistä. Te joudutte keskittymään asianmukaisella tavalla, koska keskitytte aina johonkin asiaan, mutta ette aina kiinnitä huomiota siihen miltä se asia tuntuu teistä mihin keskitytte. Kun me näemme ihmisten huolehtivan enemmän siitä miltä heistä tuntuu, silloin me näemme jättiläisloikkien ja suurten värähtelypiikkien syntyvän ihmistietoisuudessa. Ja se on se mitä me haluamme nähdä, ja siksi me jatkamme ohjeistuksen ja opastuksen kommunikoimista ja teidän tukemistanne kaikissa toimissanne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.