Kuinka kohdata Maapallon pimeys

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme aina vaikuttuneita siitä miten ihmiset käsittelevät sitä määrää pimeyttä, jota kohtaatte elämässänne. Te koette pimeyden, raskauden, olemassaolon painolastin siellä Maapallolla niin monin eri tavoin, ja useimmat teistä pysyttelevät ja sietävät siellä niin paljon ilman, että teillä on edes kunnollisia työkaluja lievittää kaiken tuon pimeyden kantamisesta aiheutuvaa tuskaa. Teidän kaikkien tulisi olla erittäin vaikuttuneita suorituksestanne. Te voitte kaikki taputtaa itseänne olalle, ja voitte katsoa myös muita toisin silmin, tietäen että he myös ovat kantaneet tässä elämässä paljon. Jokaisella on ristinsä kannettavanaan; jokainen työstää jotain raskasta omasta perimyslinjastaan, omasta lapsuudestaan, omista menneistä elämistään. Se kaikki täsmää.

Ja jokaista Maapallolla tulisi nyt juhlia pelkästään siitä hyvästä, että olette siellä ja olette halukkaita puskemaan kaiken sen paskan läpi, joka oli siellä ennen kuin edes synnyitte nykyiseen elämäänne. Te kaikki, jotka olette hereillä, jotka olette niinkutsutun Heränneiden Kollektiivin jäseniä, te olette valontuojia, valotyöntekijöitä. Te olette niitä, joilla on työkalut ja joilla on tieto ja jotka voivat johtaa omalla esimerkillään ja näyttää muille miten se tehdään. Monet teistä kokeilivat ensin muita menetelmiä. Kokeilitte hukuttaa surunne, pimeyden, alkoholilla tai turruttaa itsenne huumeilla. Koititte vältellä, puskea sitä pois silmiltä, kiistää sen olemassaolon, ja mikään niistä ei toiminut.

Heränneinä sieluina te nyt tiedätte sen ja voitte mennä eteenpäin siinä totuudessa, jota kannatte sisällänne, että kaikki tämä tavara pitää hyväksyä, prosessoida ja lopulta päästää siitä irti, että voitte vastaanottaa lisää valoa. Korkean taajuuden energiat, jotka ovat nyt yllänne, auttavat teitä puhdistamaan kaiken tuon, mutta se auttaa kun on tietoisuus siitä mitä tapahtuu, kun olette kaikkien näitten puhdistusten keskellä.

Pimeydestä irti päästäminen tuntuu hyvältä kun sen on tehnyt, mutta prosessin aikana se voi olla raastava, epämiellyttävä kokemus, vähintäänkin. Ja niin teidän tulee olla lempeitä itsellenne ja muille, sen takia miten paljon olette ottaneet taakaksenne. Jos joku on teille ilkeä tai tyly, muistakaa se painolasti jota hän kantaa ja tietäkää, että hänellä on erityisen nihkeät oltavat.

Kaikki eivät tiedä mitä tehdä, kun he tuntevat pelkoa, surua, raivoa, ahdistusta, turhautumista ja kaikkia niitä muita negatiivisia tunteita, joita tulee pintaan heidän ympärillään. Mutta te Heränneiden Kollektiivina tiedätte mitä tehdä, ja joka kerta kun kohtaatte pimeyden, sallitte sen olla mitä se on, ja jopa syleilette sitä, te näytätte muille miten se tehdään, ja silloin lisäätte kollektiivitietoisuuteen jotain, joka parantaa kaikkien oloa.

On totta, että te teette näin, koska me näemme sitä kaiken aikaa, ja me näemme ne vaikutukset joita teillä on ihmiskollektiiviin ja siihen kollektiiviin, joka tämä universumi on, ja me tiedämme, että jatkatte sen tekemistä, koska se on ainoa tapa toimia, ja koska me muistutamme teitä tässä. Niin me teemme teille suurimman osan aikaa. Me annamme teille pieniä muistutuksia, jotta voisitte keskittyä siten, että tiedätte mitä tehdä kun jotain tapahtuu. Te päästätte irti tuosta unohdustilasta, johon joskus jäätte jumiin, yhdessä muun ihmiskunnan kanssa. Ja me näemme miten te teette valon valintoja kerta toisensa jälkeen, ja se on jotain mistä voi myös olla ylpeä Maapallolla tänä aikana elävänä ihmisenä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.