Kuinka manifestoida ihmeitä omaan todellisuuteen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin suorasukaisia kun me pyydämme apua kollektiiveilta, jotka korkeammilla ulottuvuuksilla kuin omamme. Me emme enää pyydä haluamaamme tai tarvitsemaamme alitajuisesti, niinkuin te teette. Sen sijaan, me olemme selvillä siitä mitä me pyydämme, ja sitten päästämme irti toimitusmenetelmästä. Toisin sanoen, meitä ei kiinnosta se miten se tulee luoksemme, tai mistä se tulee. Meitä ei kiinnosta tapa jolla se tulee, kunhan se tyydyttää tarpeen. Kun pyydät jotain korkeamman ulottuvuuden olennoilta ja kollektiiveilta, huomioi se oletko kiinni toimitusajassa, -tavassa, -järjestelmässä tai siinä keneltä sen saat mitä pyydät.

Jos sinua kiinnostaa jokin noista, silloin rajoitat sitä tapaa jolla haluamasi voi virrata luoksesi, ja niin me emme halua toimia. Kannattaa jolla joustava, kannattaa nauttia siitä mitä on ja mitä on tulossa. Kannattaa olla kiitollinen ja etsiä tapoja joilla nauttia omasta elämästään juuri nyt, eikä niinkään stressata siitä milloin universumi toimittaa paketin. Olkaa avoimia kaikille energioille, jotka voivat virrata luoksenne kaikkina hetkinä, ja silloin teillä on enemmän sitä millä luoda haluamanne todellisuus.

Muistakaa, että manifestaatiot eivät aina tule fyysisessä muodossa, vaan joskus ne tulevat ei-fyysisessä tai energeettisessä muodossa, ja silloin vaaditaan joitain kokoamistoimia. Se saattaa olla kaikkein hauskin osa manifestaatiota, mutta jos olet takertunut siihen miten se tulee ja miltä se näyttää, ja missä ja milloin, silloin saatat missata sen mitä olet pyytänyt ja mitä olet pyytänyt jo pidemmän aikaa. Me haluamme teidän olevan luojia ja manifestoijia, sellaisia joiden teidän on tarkoitettu aina olevan tässä elämässä ja teidän edetessä korkeampaan ulottuvuuteen.

Te tarvitsette näitä taitoja; teidän pitää tietää miten olla avoin sille mihin universumi voi reagoida. Olkaa joustavia haluissanne. Olkaa sinut nykyhetken kanssa jossa elätte, ja olkaa halukkaita pyytämään ihan mitä haluatte. Olkaa halukkaita unelmoimaan isosti, ja odottakaa kaikkien ihmeiden tapahtuvan, joita olette koskaan halunneet nähdä elämässänne, ja silloin voitte päästä lähemmäksi Alkulähdettä, joka on teissä sisällänne, Alkulähdettä joka on ympärillänne, ja Alkulähdettä joka te todella olette. Alkulähde ei koskaan epäile kykyään manifestoida ja luoda, eikä teidänkään tarvitse. Teillä on kaikki voima juuri nyt, ja vasta alatte ymmärtää miten käyttää sitä. Me jatkamme tämän selittämistä teille, sekä sen näyttämistä miten muuttua ilmentäjäksi joka olet aina halunnut olla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.