Kuinka ryhtyä avaruusolentojen suurlähettilääksi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me etsimme aina uusia ihmisiä joihin saada yhteys, koska me tiedämme että Maapallolla on tarve suuremmalle tietoisuudelle Maan ulkopuolisista veljistä ja sisarista, jotka ovat taivaillanne sekä hajallaan ympäri galaksia ja universumia. Tarvitaan enemmän lähettiläitä, enemmän niitä joiden polkuna on yhdistää ihmistietoisuus avaruusolentojen tietoisuuteen, koska se on teille tapa laajentaa tietoisuuttanne. Se on teidän kaikkien tapa kasvaa, kehittyä. Oppia tuntemaan Maan ulkopuolisia olentoja on kuin oppisi tuntemaan toisen aspektin omasta itsestä.

Kyse ei ole informaatiosta jonka me voimme teille tarjota, ja kyse ei ole teknologiasta jonka voimme teille antaa. Kyse on muuttumisesta enemmän omaksi itseksi, ja kyllä, avaruusolentojen kokemukset antavat teille jotain kivaa kerrottavaa muille ihmisille, ja pääsette transformoitumaan noiden kokemusten kautta. Mutta todella paras tapa oppia tuntemaan teidän kaikkien ympärillä olevat avaruusolennot on ensin oppia tuntemaan oma itsensä. Halukkuus tarkastella omaa itseä, tarkastella omaa elämää, omia ajatuksia, omia uskomuksia ja niin edelleen on avain korkeamman värähtelyn olennoksi muuttumiselle, ja kun nostatte värähtelytasoanne, tulette linjaan avaruusolentojen tietoisuuden kanssa, sekä meidän teille kaikkina aikoina antamamme avun kanssa.

Me rakastamme nähdä yhden tai useamman teistä kiinnostuvan toisista olennoista, jotka ovat siellä jossain, mutta me myös haluamme teidän tunnustavan, että kaikki mitä etsitte on myös teidän sisällänne, ja sisäisen matkan tekeminen on paras tapa linjautua ulkopuolellanne tapahtuviin uusiin kokemuksiin toisten olentojen kanssa toisissa kehoissa, tai ei-fyysisten kollektiivien kuten meidän kanssa.

Kun te laitatte kiinni sähkölaitteenne ja virittäydytte siihen mitä sisällänne tapahtuu, silloin aina jotain huikeaa jää käteen tuosta matkasta. Jos ette pidä meditaatiosta, tai jos teidän mielestänne ette ole siinä hyvä, silloin älkää leimatko sitä. Sen sijaan sanokaa itsellenne, että menette sisään omaan kehoonne ja tietoisuuteenne etsimään älykästä elämää, etsimään Maan ulkopuolista tietoisuutta. Te olette niitä, jotka tulevat saamaan kokonaiskuvan selville niin monien kanssaihmistenne puolesta, ja heitä palvelisi paremmin opettajat jotka ovat työskennelleet oman itsensä parissa.

Ei riitä, että ainoastaan pääsee käsiksi muille jaettavaan informaatioon. Ei riitä, että vain kertoo muille mihin te uskotte. Teidän on muututtava täydellisen integroidun ja linjautuneen olennon perikuvaksi. Se on se mistä sekä avaruusolennot että muut ihmiset tunnistavat teidät, ja teidän katsoessanne itsenne ulkopuolelle nyt ja tarkkaillessanne maailman tilaa, on selvää että on tarpeen olla enemmän niitä, jotka ovat valmiita toimimaan johtajina, jotka ovat valmiita viemään ihmiskunnan korkeammille tietoisuuden tasoille.

Teidän on aika muuttua itseaktualisoiduiksi ihmisolennoiksi, joita te olette aina olleet, ja luottaa meihin kun me sanomme että te tulette saamaan paljon huomiota avaruusolennoilta, jotka ovat aluksissaan taivaillanne juuri nyt, pelkästään siitä hyvästä että olette yrittäneet, pelkästään siitä hyvästä että olette kääntäneet huomionne sisäänpäin ja katselleet mitä sieltä voikaan löytyä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.