Kuinka selviytyä moniulotteisena olentona rajoittuneessa tietoisuudessa

kirjoittanut Michelle Walling

Ei ole olemassa mitään käsikirjaa, jossa selitettäisiin, miten meidän pitäisi käsitellä ilmiöitä, joita tapahtuu, kun planeetan ihmisolennot alkavat värähtelemään paljon eri tavalla kuin muut. Syvemmällä tasolla tiedämme, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme. Kunnes tapahtuu suuri käännekohta, joka siirtää meidät mukavampaan tilanteeseen, miten voimme jatkaa elämistä yhdessä tällä planeetalla tulematta hulluiksi tai aiheuttamatta vahinkoa toisillemme?

Kognitiivinen dissonanssi

Sivustot kuten In5d, eri chat-sivustot ja Facebook ovat muuttuneet ylösnousemuksen henkilökohtaisten kokemusten jakamisen työkaluiksi. Jos olet koskaan käyttänyt näitä alustoja tai lukenut kommentteja, silloin tunnistat varmastikin joitain näistä mitä seuraavassa saat lukea.

Kirjoittajana ja bloggaajana olen jakanut artikkeleita matkoistani Universumiin ja monille muille planeetoille ja aurinkokuntiin valmistellessani tätä inkarnaatiota varten. Olen myös jakanut syvällisiä artikkeleita henkisestä persoonastani, joka yrittää integroida ja parantaa näitä inkarnaatioita ollakseen parempi “versio” ihmisolennosta. Minussa on myös palanen, joka istuu Kosmoksen keskipisteessä sen olennon vierellä, joka on luonut tämän koko kokemuksen jota voisin kutsua “enkeli-itsekseni”. Minulla on myös monia muita palasia; näin olen monta eri olentoa yhdessä paketissa.

Havaintoni ovat hämmästyttäviä niiden kommenteista ja vastustuksesta, jotka “kyseenalaistavat kaiken” negatiivisella tavalla, erityisesti mitä tulee toisten ihmisten kokemuksiin. Käytän näitä esimerkkejä selittämään minkälaisia reaktioita olen saanut.

Reaktio #1: Dualistinen ohjelmointi, joka hajoittaa jonkin asian mustavalkoisiksi joko/tai -päätöksiksi. Yhtenä hetkenä puhut avaruusolentona olemisesta ja seuraavana sanot olevasi henkinen opettaja. No, oletko nyt avaruusolento vai henkinen opettaja? Minä olen ihminen, eli voin koskettaa kättäni ja olen ihmiskehossa, käyttäydy sinä kuten avaruusolento, niin minä voin käsitellä todellisuuttani kuten älykäs ihminen.

Reaktio #2: Ego reagoi johonkuhun toiseen, joka on suunnannäyttäjä. Kun joku nousee seisomaan muiden eteen kertomaan kokemuksistaan tai asioista, joita he ovat oppineet, joskus heitä kritisoidaan siitä, että he haluavat ryhtyä guruksi tai että he haluavat toisilta rahaa tai että he ovat feikkejä ja esittävät. Mielestäni jotkut näistä ihmisistä syvällä sisimmässään saattavat saada yhteyden näihin suunnannäyttäjiin ja itse asiassa olla samaa mieltä heidän kanssaan, mutta heidän tietoinen itsensä tai ego lähettää itsepuolustussignaaleja ja sanoo “miksi minä en keksinyt kertoa omasta kokemuksestani ensin” tai “jos me olemme kaikki yhtä niin mikä sinusta tekee niin erityisen”. Toinen tilanne, joka voi syntyä, on esimerkiksi kun joku, joka ei erityisemmin halua olla guru tai käyttädy gurumaisesti, saa paljon seuraajia taakseeen (perustuen pelkästään siihen seikkaan, että heillä on seuraajia, joita he eivät tarkoittaneet hankkivansa).

Reaktio #3: Kokemuksesi ei voi olla totta koska se ei ole minun kokemukseni. Vaikka informaatio esitetään muille selvästi sellaisena, joka on syvältä sisimmästä tullutta näkemystä tai henkilökohtainen kokemus, informaatiota pidetään “vääränä”. Joskus tämän negatiivisuuden voi tulkita uhkana henkilön egolle. Puolustusmekanismit iskevät jarrut päälle sanoen “en todellakaan anna jonkun toisen rikkoa luomaani todellisuutta”.

Reaktio #4: Minä olen enkeli ja en ole samaa mieltä tai värähtele kanssasi, siksi olet varmasti pimeä olento tai pimeän olennon vaikutuksen alainen. Mielestäni varsin harvat olennot ovat perua tämän planeetan ytimestä. Useimmat meistä täällä ovat “enkeleitä” (Maan ulkopuolisia sanansaattajia), olimmepa sitten valon enkeleitä tai langenneita pimeyden enkeleitä, tai neutraaleja olentoja auttamassa Maapalloa tehtävässään. Termi enkeli yksinkertaisesti tarkoittaa Jumalan tai Alkulähteen sanansaattajaa, joka on lähetetty kokemaan energian aspekti tiheämmässä fyysisessä energiamuodossa. Kun viesti tai värähtely palaa takaisin Alkulähteeseen, se auttaa Alkulähdettä tuntemaan itsensä heijastuksen kautta. Tämän esimerkin avulla voit nähdä miten asioita voi tulkita eri tavoin.

Reaktio #5: Olet New Age -uskonnon fanaatikko tai disinformaation levittäjä. Valitettavasti on ihmisiä, jotka pyrkivät lokeroimaan asioita New Ageksi tai ei-New Ageksi silloinkin, kun niitä ei voi lokeroida, koska kielissämme on monia termejä, joilla on ihmisille monia eri merkityksiä. Esimerkiksi, joku joka seuraa Jeesusta/Kristustietoisuutta saa kuulla pilkkaa New Ageen uskovilta tai astroteologeilta. Toisaalta jotkut ihmiset pitävät Jeesuksen tarinaa osana väärän valon archon-matriisia. Vaikka selvästi onkin olemassa disinformaatiota, jonka tarkoitus on aiheuttaa hämmennystä, eripuraa ja pettymystä, on tuomitsevvaa asettaa jonkun toisen kokemukset tai henkiset harjoitukset New Agen joko/tai -kategoriaan.

Parempi tapa kuvata jotain olisi moniulotteinen (valon ja pimeyden hierarkiat, kuinka lähellä ne ovat Alkulähdettä) ja neutraali. Sitä kuitenkin tajuaa, että jopa uskontoa itsessään ei tulisi tuomita, sillä se voi hyvin olla polku, jota joku seuraa koko elämänsä, joka hänelle on työkalu ja suuri haaste, jonka avulla herätä siihen kuka hän todella on.

Jokaisella on tapansa nähdä asiat

Joidenkin ihmisten mielestä kaikki pitäisi antaa ilmaiseksi henkiselle ja metafyysiselle maailmalle palvellakseen ihmiskunnan korkeinta hyvää. On sellaisia kuten minä,, jotka tarjoavat kokemuksia ilmaiseksi, jotka eivät ole vielä keksineet miten selvitä tässä hullujenhuoneessa. Minun ja monien muiden samassa tilanteessa olevien show saattaa päättyä siihen, kun pankkitili kuivuu tyhjäksi. Tämä johtuu lähinnä niistä, joiden mielestä henkisen informaation saamiseksi ei tulisi tehdä minkäänlaista vaihdantaa, mutta he varjelevat vain omia intressejään huonossa taloustilanteessa.

Toki tämä jättää oven auki huijareille, jotka ovat tahkonneet rahaa kasvavalla henkisellä liikkeellä ja yhden maailmanuskonnon pimeällä agendalla. Minun tulee kuitenkin pohtia sitä, että he ovat olleet onnekkaita, kun heidän ei ole tarvinnut istua toimistolla 8 tuntia päivässä tekemässä työtä jonkun toisen leipiin tai haaskaamassa tunteja aikaa pendelöimässä. Mielestäni jokainen hetki, jonka voit viettää pohtien omaa elämääsi ja kasvuasi tyydyttää paljon enemmän pitkässä juoksussa, ja tällä tavoin energia palautuu itselle muitakin kanavia pitkin kuin pelkästään rahana.

Johtopäätökset

Suuremmassa kuvassa minä olen sinä ja sinä olet minä. Mutta tällä hetkellä me olemme tietoisuuden yksittäisiä aspekteja, jotka ovat ajautuneet tämän ohjelman sakeimpaan päätyyn ja joilla on ainutkertainen kokemus ihmiskehossa. Sellainen on fyysisen elämän ironia. Tämä maallinen olemassaolo tarjoaa kaikkein haastavimpia ja palkitsevimpia kokemuksia henkiselle kasvulle missään päin Kosmosta.

Keskeisin päätelmäni on, että jokainen joutuu oppimaan vastuunottoa omista teoistaan. Koska ajatukset ovat energiaa, negatiivisten ajatusten luominen vain lisää negatiivista energiaa ihmisten kollektiivitietoisuuteen, jota Pierre Teilhard de Chardin kutsui nimellä Noosphere. Vähentämällä negatiivisia ajatuksia tietoisuus voidaan kääntää positiivisen enemmistön puolelle. Kun tämä tapahtuu, me emme enää kärsi negatiivisuudesta todellisuudessamme. Me olemme päässeet sen yli. Kultainen sääntö tässä, kuten Cameron Day sanoo, voi olla se ainoa Universaali Laki, johon meidän kannattaa keskittyä tänä aikana.

Olen myös oppinut jakamaan kokemuksiani ja havainnoimaan ilman, että kuulostan kuin opettajalta tai yrittäisin kyseenalaistaa kaiken tuomitsemalla tai muiden kokemuksia vähättelemällä. Näihin kuuluu myös, että muistaa aloittaa sanomalla “omasta mielestäni”, “minusta tuntuu siltä, että” tai “minun kokemus on”. Tällä tavoin aloittamalla helpottaa jonkun toisen osaa, joka haluaisi automaattisesti painaa villasella sanomisesi.

Yritän myös tukea muita, jotka kertovat kokemuksiaan “laittamalla kiertoon”. Useimmat tätä artikkelia lukevat ovat saaneet jonkinlaista energeettistä tukea elämänsä aikana päästäkseen sinne missä he ovat nyt, oli se sitten emotionaalista tai rahallista tai mitä vain. Laittamalla energian kiertoon tukemalla muita takaa sen, että energian sykli palaa omalle kohdalle.

Robert Stanley ehdottaa, että tämä kokemus, joka meillä nyt on, on äärimmäinen koetus sille olemmeko valmiita siirtymään eteenpäin seuraavalle tasolle. Jos ihmiset eivät tule toimeen keskenään ja kunnioita toisiaan chateissa ja foorumeilla, miten he voisivat vastuullisesti käyttää Universumilta saatua voimaa? Minusta tämä tuntuu eräältä kaikkein tärkeimmältä tällä hetkellä pohdittavalta asialta. Jotkut sanovat, että he eivät halua mitään sääntöjä, mutta toisaalta ilman sääntöjä sallii vastuuttomien ihmisten olla olemassa omassa kuplassa ja värähtelyt eivät sovi yhteen. Tämä luo dissonanssia, mikä käy ilmi värähtelytason saavuttamisen universaalista laista.

“Me emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelun tasolla, jolla ongelmat on luotu.” ~ Albert Einstein

En ole mikään Einstein, mutta olen tajunnut, että avain selviytymiseen on tietoisuus. Omasta mielestäni ihmiskunnalle esitetään tänä aikana kaksi vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1: Tee “sisäinen työsi” ja nostata tietoisuutta, pysy maadoittuneena. Ole vastuullinen itsellesi käyttäen myötätunnon, anteeksiannon, kiitollisuuden ja rakkauden työkaluja. Opi minimoimaan egosi ja tasapainota tunnekehosi.

Vaihtoehto 2: Muutu energiaimuriksi ja jatka samalla tietoisuuden tasolla seuraavat 26000 vuotta kunnes saat toisen tilaisuuden nousta ylöspäin. Kuitenkin jotkut näistä ihmisistä eivät kykene selviämään energiaa imuroimalla ja heistä tulee “avaruuspölyä”.

Miten me olemme olemassa erillisyyden illuusiossa? Olen havainnut, että auttaa kun aina tekee parhaansa ja menee korkeampaa polkua. Korkeammasta perspektiivistä ei ole oikeaa tai väärää, on ainoastaan kokemusta. Voit kuitenkin kokeilla erilaisia asioita ja selvittää mikä toimii ja ei toimi sinulle. Ole näytelmän seuraaja parvelta äläkä tuomari nuijan kanssa; tee muutoksia elämässäsi, jotka tukevat kasvua, ei kutistumista, rakkautta, ei pelkoa.

Jos yhtään mitään, minun havaintoni ovat antaneet minulle paljon materiaalia mistä kirjoittaa, ja ne ovat antaneet ihania kasvun oppitunteja sellaiselle, joka on kohdannut naurunalaiseksi joutumisen pelkonsa kertoakseen omista kokemuksistaan. Vaikka auttaisin vain yhtä ihmistä, mielestäni se on jo ihmiskunnan hyväksi tekemistä. Monet astrologiset ja psyykkiset tulkinnat ovat täydellisen linjassa ja selittävät kiinnostukseni kohteet tässä elämässä, jotka kaikki johtavat siihen mitä teen tässä kohdassa elämääni. Kannustan kaikkia jatkamaan eteenpäin monien syklien ja syklien päättymisen siirtymävaiheessa.

Voi olla, että on vain yksi iso pyörä, joka lopulta naksahtaa ja avaa uuden olemassaolon niille, jotka sen valitsevat. Siihen asti tajutkaa, että me olemme yksilöitä syystä, ja kuitenkin samaan aikaan olemme yhteydessä toisiimme kokeaksemme suuren kaksinaisuuden ja polarisaation tässä kokemuksessa, sen miten me käsittelemme sitä yksilötasolla kertoo omasta ymmärryksestämme siitä keitä me olemme laajemmalla tasolla.

 

Artikkelin julkaissut Rise Earth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.