Kuinka suorittaa elämäntehtäväsi tämän elämän aikana

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me toteutamme omaa elämäntehtäväämme jokaisella teille antamallamme lähetyksellä. Joka kerta kun me lähetämme teille energiaa, koemme täyttymyksen ja tyydytyksen tunnetta. Me tiedämme, että monet teistä etsivät tuota tunnetta päivänne mittaan, ja me usein suosittelemme teille, että käyttäisitte hetken lähettääksenne energiaa, rakkautta, valoa, tukea ja mitä tahansa muuta teillä on käytössänne kanssaihmisillenne. Monet kanssaihmisistänne kärsivät. He kantavat mukanaan traumaa, ja monia tällä hetkellä käytetään hyväksi, ja vaikka on helppoa katsoa heidän ulkoista habitustaan ja käyttäytymistään ja tuomita se, on paljon vaikeampaa ymmärtää että he tulevat paikasta jossa he ovat kantaneet mukanaan niin paljon pimeyttä ja raskautta sisällään.

Joten jos haluatte tuntea, että olette suorittamassa elämäntehtäväänne, lähettäkää rakkautta ja valoa kaikkialle. Säteilkää sitä ulospäin kun menette ulkomaailmaan niin, että muut voivat tuntea sen tulevan teistä, ja tietäkää että aina kun kuulette jostain joka on tehnyt jotain kamalaa, tuo henkilö joka on tehnyt kamalia asioita tarvitsee rakkautta ja valoa yhtä paljon kuin hänen uhrinsakin. Teillä on niin paljon annettavaa maailmallenne ja kanssaihmisillenne, ja me aina rohkaisemme teitä loistamaan valoanne, koska me tiedämme, että valoanne tarvitaan, mutta myös että se on kaikkein tyydyttävin asia jonka voi tehdä. Se on paljon tyydyttävämpää kuin kirjan julkaiseminen tai usean sellaisen julkaiseminen, talon rakentaminen jollekin, tai kaivon kaivaminen yhteisölle, koska kaikki tarvitsevat energeettistä tsemppiä.

Kaikki tarvitsevat rakkautta, kaikki tarvitsevat tuntea että heitä rakastetaan, tietää että on muita jotka heistä välittävät. Jokainen tarvitsee valoa joka paistaa heidän päälleen, ja te olette täydellisiä tähän koska te vastaanotatte sitä meiltä, te vastaanotatte sitä muilta, te olette avoimia, te olette rakastavia ja huolehtivia, te olette hereillä. Teillä on niin paljon annettavaa itsellestänne, sekä siitä mitä saatte korkeammista maailmoista. Se on niin tärkeää arvostaa itseään ja mitä on annettavanaan tunteakseen että se mitä itsellä on annettavanaan on arvokasta myös jollekin toiselle.

Joten se on jotain muuta mitä me rohkaisemme teitä kaikkia tekemään. Käyttäkää aikaa keskittyen siihen mitä teillä on annettavananne. Keskittäkää osa energiastanne joka päivä avautuen sille mitä teille on energeettisesti saatavilla korkeammista maailmoista, ja sitten kaikkeen siihen mitä saatte sieltä ja kaikkeen siihen mitä olette jo kanssaihmisillenne antaneet, ja muuttakaa maailma. Muuttakaa maailma paremmaksi siinä missä olette juuri nyt, mikä on hyvä paikka. Olette paremmassa paikassa kuin useimmat, koska te olette hereillä. Se merkkaa todella paljon. JA vaikka ette voi sanallisesti herättää jotakuta, voitte loistaa valoanne niin kirkkaasti kaikkialle maailmaan, myös niille jotka ovat edelleen unessa, että he valaistuvat, heräävät. Ja he kysyvät teiltä kysymyksiä heräämisestä, ja sitten voitte todella tuntea olonne merkityksellisiksi Maapallolla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.