Maailmanlaajuinen meditaatio 21.12.2021 Ensikontaktin puolesta

On jälleen tullut aika tehdä asioille jotain! On tullut aika ottaa kohtalo omiin käsiimme! Me kaikki olemme yhtä mieltä siitä, että planeetan vapautusprosessi kestää liian kauan. Tässä on mahdollisuutemme kollektiivisesti nopeuttaa prosessia. Käyttäen talvipäivänseisauksen 21.12.2021 mahdollisuutta luoda portaali, jonka läpi me yhdistämme tietoisuutemme, me käynnistämme prosessin joka johtaa meidät takaisin planeetan vapauteen.

Jakakaa tietoa tästä ja kutsukaa kaikkia henkisiä ryhmiä mukaan. Luokaa Facebook-tapahtumia. Voitte luoda myös videoita Youtubeen tapahtumasta.

https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/maailmanlaajuinen-yhteismeditaatio-maapallon-vapauttamisen-puolesta

Tieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet massameditaatioiden ja -aktivaatioiden positiiviset vaikutukset ihmiskuntaan, joten jokainen tähän aktivaatioon osallistuja auttaa tuomaan planeetan vapautumisen lähemmäksi.

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Tämä aktivaatio auttaa Valon voimia maadoittamaan Valon energian planeetan pinnalle ja vakauttamaan positiivisen aikalinjan. Aktivaatioon osallistujien lukumäärä on yksittäinen ja tärkein määräävä tekijä planeetan pinnalla elävien ihmisten heräämisprosessin vauhdittamisessa.

Me voimme saavuttaa kriittisen massan 144 tuhatta ihmistä tälle aktivaatiolle! Me voimme saada jopa miljoonan! Tämä luo massiivisen parannusketjureaktion Maapallon energiakenttään.

Galaksissa on monia hyväntahtoisia sivilisaatioita. He elävät korkeammalla henkisen kehityksen tasolla ja heillä on vahva suora yhteys Alkulähteeseen. He haluaisivat ihmiskunnan liittyvän Galaktiseen perheeseen, mutta he tarvitsevat selvän, vahvan ja koherentin signaalin pinnalla elävältä populaatiolta, että tällaista kontaktia halutaan:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Jos 144:n tuhannen kriittinen massa on mukana meditaatiossamme, me lähetämme niin vahvan signaalin että galaktisten lakien mukaan tämä käynnistää prosessin jolla planeettamme hyväksytään Galaktiseen perheeseen. Prosessi itsessään kestää jonkin aikaa, mutta ensimmäinen tärkeä askel tulee ottaa, jolla on kauaskantoisia eksopoliittisia seuraamuksia.

Me pidämme Jumalallisen Väliintulon Aktivaation parhaalla mahdollisella hetkellä, jolla on suurin positiivinen vaikutus ihmiskuntaan joulukuun 21. päivän 2021 talvipäivän seisauksen aikaan:

Tarkka hetki on 08:00 PST Los Angelesissa. Tämä on 9:00 am MST Denverissä, 10:00 am CST Chicagossa, 11:00 am EST New Yorkissa, 16:00 GMT Lontoossa, 17:00 CET Pariisissa, 18:00 EET Helsingissä, ja siitä keskiviikon puolelle joulukuun 22. päivä itäisemmille aikavyöhykkeille: 00:00 am CST (keskiyö) keskiviikkona 22. joulukuuta Taipeissa ja Pekingissä, 01:00 am JST Tokiossa ja 03:00 am AEDT Sydneyssa.

Voit katsoa meditaation ajat ja paikat täältä:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195

Me pidämme tämän aktivaation kahden vaiheen prosessina, ensimmäinen askel on Planeetan Vapauttamisen allekirjoittaminen, toinen askel on itse meditaatio. Tämä kaksivaiheinen prosessi on planeetan tilanteelle maksimaalisen hyvä.

Ohjeet ennen meditaatiota:

Ennen artikkelin postaamista allekirjoituksia oli 79 tuhatta ennen vetoomuksen pois vetämistä yhtäkkisesti ja odottamatta.

 

Jotkut voimat eivät pitäneet tästä, ja tästä käy ilmi että vetoomuksellamme ON JO vaikutusta.

Siksi olemme luoneet toisen vaihtoehtoisen vetoomuksen samalla sisällöllä. Nyt meillä on kaksi vetoomussivustoa ja ainakin toisen pitäisi toimia. Jos molemmat menevät pois linjoilta, luomme kolmannen ja voit allekirjoittaa sen siellä. Kaikki allekirjoitukset, myös jo keräämämme 83 tuhatta, tulevat viemään meidät kohti 144 tuhannen tavoitetta.

Linkit molempiin vetoomuksiin:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

Lue ohjeet allekirjoittaessasi:

Vetoomuksen allekirjoittamiseksi tarvitsee kirjautua vain KERRAN. Jos yksi sivusto menee matalaksi ja et ole allekirjoittanut toista, mene toiselle ja allekirjoita se. Molemmat sivustot ovat yhtä tärkeitä, mutta allekirjoitus tarvitsee tehdä vain kerran. Jos olet allekirjoittanut jo ensimmäisen, toista ei tarvitse allekirjoittaa. Jos olet allekirjoittanut jälkimmäisen, älä allekirjoita ensimmäistä.

Me tarvitsemme 144 tuhatta allekirjoitusta 21.12. päivään mennessä saadaksemme aikaan suoran eksopoliittisen vaikutuksen. Jos 144 tuhannen kriittinen massa on saavutettu, tämä tulee olemaan pinnalla elävän ihmiskunnan ensimmäinen kollektiivinen tahdonilmaisu koko ihmiskunnan historiassa siitä, että kontakti ja interventio halutaan tapahtuvan. Se tulee olemaan ihmiskunnan ensimmäinen eksopoliittinen dokumentti ja sen tärkeys ja pitkäaikaiset implikaatiot voidaan rinnastaa sellaisiin dokumentteihin kuten Ihmisoikeuksien julistuksen tai Perustuslain allekirjoittaminen.

Tämän adressin allekirjoittamalla me käytämme vapaata tahtoamme luomaan energeettisen sillan planeetan pinta-asukkaiden ja Valon voimien välillä. Tämä energeettinen silta tulee nopeuttamaan prosessia. Allekirjoittamisen fyysinen teko on tärkeää, koska me haluamme ilmentää muutosta planeetan pinnalla, ja täten yksinkertainen vakuutus ei riitä. Te ette tee tätä ainoastaan itsellenne, te teette tämän koko ihmiskunnalle.

Ohjeet joulukuun 21. päivän meditaatioon:

1. Käytä omaa tekniikkaasi saattamaan itsesi rentoon mielentilaan.

2. Ilmaise aikeesi käyttää tätä meditaatiota työkaluna käynnistää Ensikontaktin prosessi hyväntahtoisiin Galaktisiin olentoihin ja käynnistämään Jumalallisen Väliintulon prosessi.

3. Kutsu Violettia Liekkiä sen päälähteestä asettamaan ympärillesi suojaava ympyrä meditaation ajaksi ja suojaksesi sen jälkeen. Pyydä sitä transmutoimaan kaikki mikä ei palvele Valoa.

4. Visualisoi kirkkaan Valon pilari emanoituvan Kosmisesta Keskusauringosta, joka sitten levittäytyy kaikkien galaksien Keskusaurinkoihin tässä universumissa. Sitten visualisoi valovirtaus oman galaksimme Keskusauringosta, sitten sieltä meidän Aurinkokuntaamme ja kulkien kaikkien valo-olentojen läpi omassa Aurinkokunnassamme, ja sitten Kuun ja Maan välissä olevaan avaruuteen ja sieltä Maapallon kaikkien olentojen läpi ja myös oman itsesi läpi kohti Maapallon keskusta.

5. Ilmaise aikeesi ja halusi kokea Ensikontakti ja Jumalallinen Väliintulo julistamalla (kovaan ääneen jos mahdollista) molemmat julistukset kolme kertaa: Minä julistan ja komennan fyysisen Ensikontaktin tapahtuvaksi hyväntahtoisten Galaktisten olentojen kanssa nyt! Minä julistan Jumalallisen Väliintulon nyt! Minä julistan ja komennan fyysisen Ensikontaktin hyväntahtoisten Galaktisten olentojen kanssa nyt! Minä julistan Jumalallisen Väliintulon nyt!

6. Visualisoi hyväntahtoisten Galaktisten olentojen vastaavan näihin julistuksiin ja fyysisesti ottavan sinuun ja kaikkiin muihin julistuksen tehneisiin yhteyttä. Visualisoi Alkulähteen energian tekevän suoran väliintulon Maapallon tilanteeseen, mikä saa aikaan intensiivisen parannuksen ihmiskunnassa. Visualisoi Valo transmutoimassa kaikki jäljelle jäänyt pimeys Maapallolla, parantaen kaikki eriarvoisuudet, pyyhkien pois kaiken köyhyyden ja tuovan yltäkylläisyyden koko ihmiskunnalle. Visualisoi alkavan uusi Vesimiehen ajan suursykli, joka tuo puhtaan Valon ja Onnen kaikille Maapallon olennoille.

Suositeltu aika meditaatiolle on 20 minuuttia.

Suomen Galaktinen liitto striimaa meditaation alkutunnelmia kello 16 eteenpäin Wespan youtube-kanavalla:

https://www.youtube.com/channel/UCj22FaAL9_q0zihjIjt94vA

Meditaatio on Suomessa kello 18. Lisätietoa: https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/maailmanlaajuinen-yhteismeditaatio-maapallon-vapauttamisen-puolesta

 

Artikkelin julkaissut 2012portal.blogspot.com

Yksi vastaus artikkeliin ”Maailmanlaajuinen meditaatio 21.12.2021 Ensikontaktin puolesta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.