Manifestointi on henkistä mestaruutta

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me mieluusti autamme teitä minkä tahansa kanssa mitä itsellenne halajattekin, koska me tiedämme miten haastavalla polulla olette siellä Maapallolla ja koska me ilahdumme yhteisluomisen prosessista. Kun te pyydätte meiltä mitä tahansa, me annamme sen teille ilmaiseksi ja epäröimättä, ja sitten riippuu teistä uskotteko siihen, että olette itse luoneet sen mitä olette halunneet luoda ja että onko se tulossa. Teidän helpoin tapa ilmaista uskoa omaan ilmentämisen voimaanne on päästää irti.

Jos voitte päästää irti siitä milloin se tulee ja jopa siitä tuleeko se ollenkaan, silloin olette oikeassa värähtelyn tilassa vastaanottamaan mitä olette jo luoneet ja sen että se on jo matkalla luoksenne. Jos ajattelette, että tämä tietty manifestaatio on kaikkein tärkeintä, ja että teidän onnellisuutenne riippuu siitä, silloin se todennäköisesti viivästyy. Ja jos ja kun avaudutte vastaanottamaan sen, saatatte pettyä, koska onnellisuutenne pitäisi olla jotain sellaista, joka tulee sisältänne.

Kaikki minkä koette, joka asettaa teidät siihen olemisen tilaan, mutta jonka täytyy tulla ulkopuoleltanne, voi vaipua pois. Siksi teillä kaikilla on valta ja voima, koska teillä on valta valita mihin keskittyä tässä nykyhetkessä, ja teillä on valta valita minkä muistatte menneisyydestänne. Teillä on myös valta ja voima valita mitä odotatte tulevaisuudelta.

Jos teillä on taipumus olla pessimistinen tai keskittyä nykyhetkessä johonkin mistä ette pidä, silloin mahdollisesti ette löydä onnellisuutta itsestänne. Jos teillä on taipumus katsoa menneisyttänne niin, että keskitytte niihin asioihin jotka kaduttavat ja asioihin jotka eivät tapahtuneet, silloin todennäköisesti ette nauti myöskään nykyhetkestä. Kun päästätte irti kaikesta odotuksesta manifestaatioon liittyen, ja teette parhaanne nykyhetkessä siitä nauttiaksenne, silloin teistä on tullut henkinen mestari.

Syy, miksi te kaikki valitsitte maapallon inkarnaatioplaneetaksi, on se, että tiesitte olevanne jo henkisiä mestareita, mutta halusitte myös kokea sen kokemuksen, että kun ette tunteneet itseänne niin mestarillisiksi, halusitte oppia tuntemaan itsenne täysin mestarina, joka todella olette. Mestarin tapa ei ole muuttua joksikin sellaiseksi, joka ei halua mitään, vaan sen sijaan mestarilla on haluja ja hän tajuaa, että heidän onnensa ei riipu hänen halujensa toteutumisesta. Voitte elää yhtä paljon henkisessä kuin materiaalisessakin maailmassa. Voitte elää yhtä lailla keskittyen sisäänpäin itseenne ja keskittyäen ulkomaailmaan, ja voitte tehdä niin tietäen, että tekemisenne Maapallolla liittyvät näiden vastakkaisuuksilta näyttävien asioiden integroimiseen.

Toki on kokemuksia, joita voisitte nimittää menneiksi elämiksi, joissa menitte kuljitte täysin joko henkistä tai fyysistä polkua, koska sieluna haluatte kokea näitä kokemuksia myös. Mutta koska ylösnousette tässä elämässä, pääsette kokemaan hieman kaikkea, sovittamaan sen kaiken yhteen ja muuttumaan harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka tunnustaa kaiken olevan yhtä, kaikki edustaa ykseyttä ja sitä mitä me olemme, Alkulähdettä. Niin tehdäksenne teidän tarvitsee integroitua. Teillä on halunne, luokaa mitä haluattekin ilmentää, eläkää sisäisesti rikkaassa maailmassa joka tyydyttää olonne aina kun sinne astutte, ja voitte elää kaikissa maailmoissa yhtä aikaa hymy kasvoillanne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.