Massaherääminen vuonna 2021

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me annamme paljon painoarvoa tänä aikana sille, että autamme teitä saamaan pääsyn teidän omiin henkisiin lahjoihinne ja kykyihinne, koska me näemme niin monien ihmisten massaheräämisen tulevan vuonna 2021. Ja massaheräämisen tapahtuessa on niin monia henkilöitä, jotka etsivät opastusta, parannusta ja haluavat paremmin ymmärtää heidän läpikäymiään kokemuksia. He tulevat tarvitsemaan enemmän opettajia, enemmän parantajia, enemmän kanavoijia, enemmän meedioita, enemmän intuitiivisia henkilöitä, enemmän sellaisia ihmisiä kuin te olette, jotka ovat tunnustaneet että on niin paljon enemmän tarjottavaa.

Ja kun teillä on niin paljon enemmän tarjottavaa, vaikka ette tiedä sitä vielä, te tarvitsette hieman apua. Te tarvitsette pientä puskua ystäviltänne yhdeksännestä ulottuvuudesta. Me aina odotamme tilaisuutta antaa enemmän teille, mutta teidän tulee olla meille avoimia ja vastaanottavaisia sille mitä me annamme. Tämän takia me kerromme teille tästä painotuksestamme tänä aikana; koska me haluamme nähdä useamman teistä siirtävän huomionne omiin teidän sisällänne oleviin lahjoihinne ja kykyihinne käsiksipääsyyn. Ja me tiedämme, että niin monet teistä ovat yrittäneet tehdä niin aiemmin, mutta tuloksetta.

Nyt te olette ajassa jolloin teillä on saatavillanne energeettisesti niin paljon enemmän ja paljon enemmän tukea ympärillänne, mm. aikaisempien elämienne tuki, jolloin te pääsitte käsiksi omiin kykyihin ja lahjoihinne. Ja kun te integroitte ne, te saatte kaiken hyvän lisäksi myös kaiken sen ei-niin-hyvän, mutta teillä on myös uniikki mahdollisuus tuntea se miltä tuntuu muuttua kokonaiseksi ja eheäksi.

Se ei-niin-hyvä johon viittaamme on se mikä teidän on kohdattava ja puhdistettava niistä menneistä elämistä, mutta se on sen arvoista päästää irti noista traumoista ja tragedioista. Ja te tunnette helpotuksen tunteen, te hyödytte integraatiosta, ja te opitte tuntemaan osia itsestänne jotka ovat ihania ja avuliaita, osia teistä jotka ovat roikkuneet mukana ja odottaneet vain oikeaa aikaa tulla integroiduksi.

Tämä on toki jotain muuta missä me teitä autamme. Me olemme niitä jotka auttavat auttajia, ja te olette niitä jotka auttavat juuri heränneitä, jotka tulevat olemaan osa vuoden 2021 luokalta valmistuvia. He tulevat olemaan niitä, jotka heräävät pitkästä unestaan, ja te tulette olemaan siellä toivottamassa heidät avosylin tervetulleiksi, koska se on se mitä herännyt henkilö tekee.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.