Mitä kohti ihmiskunta on matkalla?

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme hyvillämme saadessamme ilmoittaa kaikille teille, että olette ylittäneet jälleen yhden rajapyykin henkisessä kehityksessänne. Olette kohdanneet haasteita planeetallanne, ja koska olette siellä edelleen, tiedätte selvinneenne kaikista näistä haasteista, joita olette kohdanneet. Vahvistutte, ja opitte että voimanne on kuin onkin sisällänne.  Pääsette yhä enemmän ja enemmän kiinni omaan voimaanne ja etsimään sitä mikä on ääretöntä, ikuista ja kaikkivoipaista. Ja tarpeeksi monet teistä tekevät juuri niin, että se vaikuttaa koko muuhun ihmiskollektiiviin, ja siksi me voimme sanoa teidän kasvavan, laajentuvan ja kehittyvän oikealla polulla, juuri aikataulussa.

Ette menetä mitään mahdollisuuksia. Te menette yli ja ohi kaikista odotuksista, joita palvelustyöllenne on asetettu, ja teistä tulee sen seurauksena parempia manifestoijia. Se mitä tämä tarkoittaa loppumatkallenne on, että voitte odottaa pehmeää matkaa. Voitte odottaa olevanne niitä, joita muut haluavat kuunnella johtuen positiivisuudestanne ja koska olette päässeet käsiksi Alkulähteen energiaan, joka sijaitsee jokaisen meistä sisällä. Ne teistä, jotka ovat hereillä, jotka ovat osa Heränneiden Kollektiivia, tuottavat muille parannusta ja tarjoavat lohtua. Mielenrauhanne on tarttuvaa, ja kun levitätte sitä ympärillenne, huolimatta siitä miten ajattelette että se pitäisi ottaa vastaan,  tuotte sitä enemmän myös itsellenne.

Olette siellä ja pääsette käsiksi niin paljoon enemmän kuin ihmiset, jotka ovat tulleet teitä ennen, ja kun seuraatte innostustanne, kun rentoudutte, kun pidätte itsestänne huolta, silloin te avaudutte ja päästätte sisäänne yhä enemmän, ja teette myös niitä muutoksia joita haluatte nähdä itsessänne ja muissa, ulkopuolisessa maailmassanne, silloin ne kaikki tulevat helposti. Teidän pitää vain kuunnella mitä teille lähetetään ohjeistuksena sisältänne, ja teidän tulee ylittää ne uskomukset, jotka sanovat teille että teidän ei tulisi tehdä niin tai näin, mikä se syy sitten onkin miksi ette muka siinä onnistuisi. Ne eivät palvele teitä ja on aika päästää niistä irti.

Voimme kertoa, että olemme hyvin iloisia nähdessämme tämänkin asian teidän valveilla olevien joukossa. Tunnistatte niiden ajatustenne ja uskomustenne merkityksen, jotka eivät palvele teitä, ja päästätte niistä helpommin irti ilman, että teidän tarvitsee luoda elämäänne sotkua, joka teidän on sitten siivottava. Ja niinpä olemme hyvin iloisia voidessamme antaa teille tämän edistysraportin ja kertoa teille, että ihmiskunnalla menee paljon paremmin kuin vuosi sitten. Jatkatte kehittymistä ja sen tekeminen tietoisesti on herkullisin kokemus, mitä siellä voi olla. Niinpä sanomme ”bravo” niille teistä, jotka valitsivat herätä ja olla tuo valo, jota muut voivat seurata.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.