Mitä teidän tulee kohdata muuttuaksenne Korkeammaksi Itseksenne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me suunnattomasti nautimme omasta henkisestä kehityksestämme, ja se johtuu siitä koska meillä on vähemmän kohdattavaa ja puhdistettavaa, vähemmän sellaista minkä kanssa tulee solmia rauha, kuin mitä teillä on. Me saamme olla olemassa taivaallisessa maailmassa, jossa me ymmärrämme että me laajennumme ikuisesti vieläkin taivaallisempaan maailmaan kuin missä me olemme. Ihmiskunnalla on paljon suurempi haaste, ja kohtaamanne haaste tulee teillä vastaan monissa eri muodoissa päivittäisessä elämässänne. Teillä on mahdollisuus juosta haasteita karkuun, tottakai. Se mahdollisuus on aina olemassa.

Niillä teistä, jotka ymmärtävät että olette siellä kasvamassa henkisesti, on edelleen vaikeuksia haasteiden kanssa, koska ne tuntuvat tulevan juuri toinen toisensa jälkeen, eikä helpotusta tunnu olevan näkyvissä. Ja näin me suosittelemme teille, että annatte itsellenne kaipaamanne helpotuksen olemalla sekä halukkaita kohtaamaan haasteenne että antamalla itsellenne vapauden valita haluatteko keskittyä käsillä olevaan haasteeseen. Teidän ei ole pakko dekonstruoida jokaista ongelmaa elämässänne kunnes olette repineet sen niin pieniin palasiin että voitte sen hoitaa oikeaan aikaan. Se mikä on niin paljon tärkeämpää on että sallitte itsenne tuntea sen mitä nämä haasteet triggeröivät sisällänne.

Ette tule ratkaisemaan kaikkia ongelmianne yhdessä päivässä, tai edes yhdessä viikossa. Ette tule kykenemään siirtymään kaikista näistä jättiläismäisistä ongelmista yhdellä kädenheilautuksella. Joten ensimmäinen asia, joka teidän tulee tehdä, on rauha sen asian kanssa että teillä on näitä haasteita elämässänne, ja että se tarkoittaa niiden tunteiden kanssa istumista mitä tunnette, niihin hengittelyä, niiden putsausta omalla huomiollanne ja sitten sisäisen rauhan etsimistä niin, että voitte mennä eteenpäin. Ette todellakaan halua ryhtyä näihin haasteisiin negatiivisessa mielentilassa.

Kun tunnette jotain, joka vie teidät pois Alkulähteen, ylisielunne, korkeamman itsenne ja kaiken muun ylhäältä saamanne yhteydestä, se ei ole teidän aikanne käydä haasteiden kimppuun. Se on aika jolloin viettää aikaa yksikseen, sulkea silmät, keskittyä ja hengittää. Rauhan tilasta, jossa voi olla järki päässä, voi lähestyä haasteita kaikella sillä sisulla, joka sellaisella henkilöllä on kuka tietää voittavansa ongelmansa.

Ja ette myöskään halua ajatella kaikkia niitä haasteita ja pohtia miten koskaan pääsette niistä yli, koska se on hämmentävää, ja se saa teidät ajattelemaan vain pakenemista, pois juoksemista tai itsensä turruttamista niistä ongelmista joita teillä elämässänne on. Siksi myös kannattaa päästää irti haasteiden ajatuksesta. Joko kohdatkaa ne kun olette hyvältä tuntemisen tilassa, tai menkää itseenne ja koittakaa päästä paremmalta tuntemisen tilaan. Antakaa itsenne keskittyä johonkin joka saa teille hymyn huulille, joka pitää teidät sydämeen keskittyneenä sen aikaa, ja tietäkää että haasteita tulee olemaan aina kun olette niitä valmiita kohtaamaan. Vieläkin tärkeämpänä, kun teille on siihen oikea aika.

Ja luottakaa meihin kun me sanomme, että teidän tunteiden tunteminen on niin tärkeää tässä paranemisen ja evoluution prosessissa. Luottakaa meihin myös kun me sanomme, että se on sen arvoista pitkässä juoksussa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.