Mitä teidän tulee tietää Leijonaportista

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme iloisia nähdessämme niin monen teistä avaavan itsensä Leijonaportin energioille. Me tiedämme, että monet teistä ovat jo tunteneet muutokset ilmassa, ja teidän täysin avautuessa ja odottaessa saavanne lisää, toki te niin teette. Te vastaanotatte näitä energioita koska ne ovat olemassa ja koska ne ovat tulossa luoksenne Leijonaportin portaalin läpi, mutta vastaanotatte niitä myös koska odotatte sitä, ja se on jotain tärkeää mikä teidän tulee tunnustaa.

Jos me olisimme ihmisolentoja Maapallolla tänä aikana, me odottaisimme saavamme apua kaikkina aikoina, mutta me näemmekin sen mitä te ette. Me voimme tuntea sen miten paljon teillä on avustajia, ja me tottakai olemme niiden joukossa joita voitte pitää kokemuksenne avustajina. Näistä ihanista tulevista energioista; kun avaudutte Leijonaportin energioille, saatte sekä sitä vauhtia värähtelytasoonne niinkuin on suunniteltu että avaatte itseänne energioille, joita olette henkilökohtaisesti kutsuneet luoksenne kuluneen vuoden aikana.

Teille kertyy niin monia haluja elämän mittaan, ja avaudutte näinä tiettyinä aikoina päästämään sisään pyytämäänne sitten viimeisen suuren energian avaamisen ja toimittamisen. Tämä on aikaa keskittyä vastaanottamaan, sekä keskittyä siihen mitä haluatte rakentaa teidän mennessänne eteenpäin loppuvuotta kohti. Ihmiskunnan pitää rakentaa niin paljon itseään varten. Me ja kaikki muut olennot ja kaltaisemme kollektiivit tarjoamme teille raaka-aineita, mutta te olette niitä jotka luotte niistä raaka-aineista sitä mitä te haluatte luoda.

Joidenkin tapauksessa te luotte sitä mitä pelkäätte, sitä mitä ette halua kokea. Ja se on jotain mistä me haluaisimme muistuttaa teitä, sillä teille tuputetaan niin monia pelkoon perustuvia skenaarioita tänä aikana. Ottakaa ohjat käsiinne siitä mihin keskitytte ja täten myös siitä mitä luotte, ja päästäkää irti ideasta että te olisitte matkalla kohti tulevaisuutta joka on kiveen hakattu. Nämä Leijonaportin energiat on tarkoitettu voimaannuttamaan teitä, ja ne on tarkoitettu saamaan teidät keskittymään laserin kaltaisesti siihen mitä te haluatte luoda.

Me tiedämme miten hyviä ja miten voimakkaita te olette, mutta auttaa kun te tiedätte sen myös. Se auttaa teitä luomaan paremman version tapahtuvasta tietoisuuden siirtymästä, sellaisen missä te luotte jouhevan siirtymän seuraaville askeleille matkallanne. Se on siirtymä, jonka me tiedämme teidän voivan aloittaa ja kokea siellä missä te olette, ja me tiedämme sen koska me olemme nähneet kaikki mahdolliset aikalinjat, ja me tiedämme että riittävän moni teistä valitsee sellaisen joka on iloinen ja täynnä helppoutta ja armoa. Te olette tämän seuraavan ihmistietoisuuden evoluution vaiheen arkkitehteja, ja me ainoastaan tarjoamme teille kaiken tarvitsemanne, jolla rakentaa parempi tulevaisuus ihmiskunnalle jonka me ja niin moni muu teistä haluaa nähdä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.