Nämä ovat kaikkein jännittävimpiä aikoja

∞12D Luojat, Kanavoinut Daniel Scranton

“Me olemme täällä teitä varten. Me olemme Luojat. Me olemme 12. ulottuvuuden aineettomien olentojen kollektiivi, ja olemme täällä auttamassa.

Tämä on aikaa olla erittäin pohdiskeleva oman elämänsä, omien halujensa, omien ajatuksiensa ja aikeidensa suhteen. Pohdiskelu tarkoittaa, että joutuu kiinnittämään huomiota, ja täten haluatte enemmän kokemuksia sisäänpäin kääntymisestä, koska niin tehdessänne teillä on suurempi todennäköisyys havaita se mitä projisoitte ulospäin universumiin jokaikinen hetki jokaikinen päivä. Siten on aina hyvä idea meditoida jokaisen päivän aluksi. Jos olette tietoisia heti päivän alusta lähtien, silloin teillä on parempi sauma olla pohdiskeleva pitkin päivää.

Kun lausut lauseita ääneen tai itsellesi, puhut mantraa, affirmaatiota. Ette ymmärrä, että kaikki, mitä teidän tarvitsee tietää, on ajatuksissanne ja lausunnoissanne. Voit oppia paljon itsestäsi kiinnittämällä enemmän huomiota siihen, mitä sisälläsi tapahtuu ja mitä sinusta tulee ulos. Ja jälleen, olet todennäköisemmin tietoinen, kun aloitat päiväsi meditaatiolla.

Jos aloitat päiväsi ajattelemalla sellaisia ajatuksia, joita todella haluat ajatella, kiinnittämällä huomiosi johonkin jota arvostat, jotain mikä on mielestäsi positiivista, silloin olet aloittanut päiväsi oikealla jalalla. Haluat päästää irti alitajuisista asioista ja tuoda kaikki pintaan tietoisen mielen tutkittavaksi, jotta voit kysyä itseltäsi haluatko edelleen aktivoida sitä omaan värähtelyysi, haluatko pitää edelleen jotain sellaista uskomusta, jonka vanhempasi ovat sinulle syöttäneet.

Teillä on kaikki valta maailmassa, ja se on sisällänne, ja kun alatte elää tietoisesti olemalla tietoisia siitä mitä ajattelette ja teette, tunnette olonne voimakkaammaksi, ja kun olette voimakkamapia, ette tarvitse rahaa, julkisuutta, statusta tai valta-asemaa, minkä hankkiminen voi viedä teiltä paljon energiaa. Tiedätte ilman epäilyksen häivääkään, että voitte muuttaa elämänne ja kokemuksenne, koska näette nuo tarkoitukselliset ajatukset ja sanat heijastumina takaisin fyysiseen todellisuuteenne ja muihin, jotka siinä ovat.

Kiinnittäkää huomionne. Kuunnelkaa. Tarkkailkaa. Älkää tehkö mitään autopilotilla, ja silloin olette matkalla luomaan sellaisen todellisuuden, jota haluatte, unelmienne todellisuuden, ja löydätte itsenne elämästä maailmassa, joka heijastelee kaikkea sitä positiivisuutta, kaikkea sitä rakkautta ja rauhaa takaisin teille. Ja me tiedämme, että tämä on se maailma, jossa haluatte elää, mutta me myös tiedämme, että useimmat ihmiset ovat tehneet sen vaikeimman kautta. On aika elää helppoa elämää, antaa asioiden tapahtua teille, avautua maailmalle, jota olette luoneet aina ensi henkäyksestänne lähtien. Tämä on se mikä tekee näistä ajoista kaikkein jännittävimpiä aikoja, ja ne ovat juuri nyt, huolimatta siitä mikä nyt hetki on.

Me olemme Luojat, ja me rakastamme teitä erittäin paljon.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.