Neljä askelta iloiseen elämään

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme varsin kiinnostuneita havaitsemaan eri energioita, joita te kaikki emittoitte teidän eläessänne siellä Maapallolla. Haluamme nähdä, mitä voimme havaita jokaisesta teistä ja huomata, miten värähtelette, kun teette tiettyjä asioita tai ajattelette tiettyjä tapahtumia. Huomaamme, että energianne ovat kaikkein puhtaimpia ja korkeataajuisimpia silloin, kun olette meditaatiossa, ja toiseksi puhtaimpia ja korkeataajuisimpia olette silloin, kun teette jotain, mistä nautitte. Kolmanneksi korkein energioiden lähtötaajuus on silloin, kun rentoudutte, kun ette tee yhtään mitään, mutta ette myöskään keskity kohtaamiinne ongelmiin, menneisyyteen tai tulevaisuuteen.

Kun olette läsnä, tarjoatte korkeamman taajuuden, ja kun meditoitte, teette jotain rakastamaanne tai rentoudutte ajattelematta yhtään mitään, olette nykyhetkessä. Siksi nämä aktiviteetit ovat teille niin tärkeitä henkisen evoluutionne kannalta. Työnne, jota teette, ja askareet, joita teette kotona, voivat myös olla hetkiä, jolloin välitätte korkeaa taajuutta ja säteilette korkeamman värähtelyn energioita, mutta teidän on oltava läsnä siinä, mitä teette, jotta näin voi tapahtua. Voitte siis ottaa sen tavoitteeksi.

Ottakaa tavoitteeksi viettää enemmän aikaa meditaatiossa, harjoittaa asioita, jotka tuovat iloa, ja voitte myös pyrkiä viettämään enemmän aikaa tekemättä mitään, rentoutuen. Näiden lupausten pitäisi olla helppoja pitää, mutta läsnäolo hetkessä ja tarkkaavaisuus siinä, mitä teette, vaatii enemmän harjoitusta. Ensinnäkin olette rakentaneet vastarintaa monille asioille, joita teidän on tehtävä, ja jos voitte muuttaa sen yksinkertaisesti toteamalla itsellenne, että päätätte tehdä sen hetkessä, se olisi valtava ensiaskel siinä, että pystytte olemaan tietoinen siitä, mitä teette, ja läsnä siinä hetkessä, kun teette sitä.

Myös monotoniseksi tai tylsäksi käyneestä asiasta voi tulla mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää, jos teeskentelet tekeväsi sitä ensimmäistä kertaa. Voit olla utelias, vaikka se ei olekaan luonnostaan kiehtovaa. Kun esimerkiksi tiskaat astioita, voit nauttia siitä, että saat veden lämpötilan juuri oikeaksi ja tunnet sen rauhoittavat ominaisuudet, kun se valuu käsiisi ja sormiisi. Voit nauttia siitä, miten hammasharja kutittaa ikeniäsi, kun harjaat hampaita.

Voit harjoitella läsnäoloa ja tarkkaavaisuutta kaikessa mitä teet, ja voit tehdä kaikesta tekemästäsi sellaista, josta lopulta nautit jos tuot siihen tuota energiaa. Jos kysytte itseltänne: ”Millaista energiaa haluan säteileväni, kun teen tätä?” ennen kuin teette mitään, niin teillä on paljon paremmat mahdollisuudet pysyä siinä värähtelyssä ja tuntea vähemmän vastarintaa ja kaunaa ja teillä on myös mahdollisuus nauttia siitä, mitä teette.

Ja kun tarjoatte korkeampaa värähtelyä, kaikella on taipumus huolehtia itsestään. Niinpä kaikki ne asiat, joista luulette, että teidän täytyy olla huolissanne ja joita ajattelette ja joita käytte päässänne läpi selvittääksenne, voidaan hoitaa puolestanne, kun lähetätte noita korkeamman taajuuden energioita. Se tekee elämästänne helpompaa ja miellyttävämpää ja antaa teille vähemmän ajateltavaa ja huolehdittavaa, ja eikö se olisi mukavaa? Eikö olisi mukavaa vain päättää, että aiotte nauttia elämästänne juuri nyt jokaisena mahdollisena hetkenä eteenpäin? Me ajattelemme niin, ja siksi olemme antaneet teille tämän lähetyksen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.