Olette luomassa uutta korkeamman ulottuvuuden maailmaa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin tyytyväisiä eteenpäin menoonne kollektiivina, ja me näemme teistä yhä useamman jättävän taakseen kamppailun ja tappelun, ja me näemme teidän menevän sisäänne etsimään tarvitsemaanne parannusta ja löytämään sieltä anteeksiannon. Me tiedämme, että planeetallanne on paljon sellaista, mistä voi olla vihoissaan. Me tiedämme, että siellä on paljon sellaista mitä vastaan taistella, jos sitä lähtee etsimään. Me voisimme taistella oikeudenmukaisten tavoitteiden puolesta kaikki päivät, ja saada aikaan vain pienen murto-osan niiden arvokkaidenkin hyväksi, ja monet pitävät tätä heidän elämäntehtävänään. Monien mielestä heidän täytyy tehdä näin, jotta heillä olisi vaikutusta ja merkitystä.

Mutta kun katsotte maailmaa makrokosmoksena joka kuvastaa teitä, silloin tajuatte. Silloin tajuatte että kaiken vastustaminen on ainoastaan itsensä vastustamista. Kun ymmärrätte tuon, ja tunnustatte että työnne on oikeasti itsenne kanssa työskentelyä, voitte päästää irti aseistanne ja tunnustaa, että luodaksenne paremman maailman, harmonisemman maailman, sen tulee alkaa teistä itsestänne. Tämä on jotain mitä yhä useammat tekevät, kun he näkevät perinteisemmän lähestymistavan turhuuden. Perinteisemmät näkemykset ovat ajatelleet, että muutokset on saatava aikaan poliittisesti mielenosoitusten, marssien ja lakimuutosten avulla.

Vähemmän perinteiset lähestymistavat on osoitettu myös toimiviksi, ihan tutkimuksilla. Vähemmän perinteisiin lähestymistapoihin kuuluu rukous ja meditaatio. On paljon anekdotaalista näyttöä siitä, että positiivinen ajattelu toimii ajattelijan itsensä hyväksi, ja kun heränneiden kollektiivi saadaan keskittymään johonkin positiiviseen, johonkin sellaiseen tavoitteeseen jota ihmiskunta kaipaa, silloin teillä on oma todellinen voimanne. Se on mitä heränneiden pitäisi olla tekemässä enemmänkin, ja siksi me olemme niin onnellisia kollektiivitietoisuutenne edistymisestä. Teidän jatkaessanne pienryhmiin kerääntymistä, huolimatta siitä miten pieniin, tai edes internetin kautta yhteyttä ottamalla, ja kun asetatte aikeeksenne jonkin positiivisen asian ihmiskunnan hyväksi, sen vaikutus on valtava.

Luotte korkeamman ulottuvuuden Maapalloa, jota kutsutaan myös Uudeksi Maaksi. Luotte sen tajuamalla, että yhteiskunnassa on ongelmia jotka pitää muuttaa. On systeemejä jotka ovat rikki ja korruptoituneet. Tunnustatte ensin mitkä ongelmat ovat, ja sitten aluksi vastustatte niitä, ja se on normaalia ja ihan ookoo. Se näyttää, että olette intohimoisia ja halunne muutokseen on kova, ja ne asiat auttavat luomaan uutta. Mutta lopulta lakkaatte vastustamasta, ja muistatte että voima luoda muutosta on teissä sisällänne, ilman että teidän tarvitsee kumota valtaa, ilman että tarvitsee tehdä dokumenttia siitä mikä maailmassa on vialla minkäkin asian suhteen.

Te teette sen positiivisella energialla, yhteydellänne Alkulähteeseen. Saatatte yllättyä kuullessanne tämän, mutta Alkulähde ei vastusta yhtään mitään. Ja niin, kun vastustatte, ette ole yhteydessä Alkulähteeseen. Miettikää tätä; antakaa sen muuttua totuudeksenne. Ja sitten valitkaa yhteys todelliseen voimaan ja kaikki rivistönne siellä fyysisessä maailmassa haluavat nähdä samat muutokset kuin tekin, muutokset jotka hyödyttävät kaikkia.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.