On aika lunastaa oma voimanne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tietoisia siitä tuskasta, mitä monet ihmiset kantavat sisällään, ja tämä tuska muuttuu kaunaksi ja vihaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat heitä satuttaneet. Tämä johtaa kaikenlaisiin ongelmiin ihmisten elämässä, ja nuo ongelmat ilmenevät erilaisin tavoin. Voitte kokea terveysongelmia, rahaongelmia tai ihmissuhdeongelmia, ja jotkut ihmiset kokevat kaikkia yllämainittuja, ja kaikki ongelmat ovat perua alkuperäisestä tunteesta siitä, että joku toinen on häntä satuttanut ja ettei ole saanut sitä rakkautta, joka on jokaisen ja kaikkien meidän ytimessä.

Voitte tuntea rakkauden joka on ytimessänne kun rakastutte toiseen ihmiseen, ja pääsette tämän kanssa pariutumaan, mutta lopulta tuo tuska yleensä tulee takaisin peittää tuon rakkauden, ja sitten sitä pääsee tutkimaan tuossa ihmissuhteessa. Miten parannatte nuo haavat, joita olette kerryttäneet vuosien mittaan, tai jopa vuosikymmenten ajan, toisten aiheuttamasta tuskasta? Ensinnäkin, auttaa jos tunnustatte, henkisen heräämisen kautta, että suunnittelitte itse sen, että toinen ihminen teitä satuttaa. Jos voitte tunnustaa, että se oli sopimus, ja että te allekirjoitte sen, silloin voitte päästä hyväksynnän paikkaan.

Jos voitte hyväksyä sen mitä tapahtui, sen miltä se teistä tuntuu, ja kaikki sen seuraamukset, silloin voitte päästä anteeksiannon paikkaan. Ja kun annatte anteeksi toiselle sen mitä he ovat tehneet tai sanoneet teille, vapautatte sillä hetkellä sen mikä estää teitä olemasta se rakkaus, joka todella olette kaikkina aikoina. Monet teistä, jotka olette hereillä, edelleen pidätte kiinni kaunasta, vihasta ja tuomitsemisesta niitä kohtaan jotka teitä ovat satuttaneet, ja näin me ymmärrämme, että te kaipaatte muistutusta kuten tämä on, joka sanoo teille että kaikki kokemanne, erityisesti varhaisessa vaiheessa elämäänne, oli suunniteltu. Olitte sen itse järjestellyt, ja kaikki mukanaolijat ovat antaneet teille tietyn kokemuksen. Nuo kokemukset ovat tarpeen kaikille, jotta voitte tehdä päätöksen siitä haluatteko päästää irti siitä mikä on raskasta, siitä mikä painaa teitä alas.

Ensin teillä tulee olla rikos, joka vaaditaan että hyväksytte ja annatte anteeksi, ja se voi olla erittäin vaikeaa henkilölle tajuta. On vaikeaa muistaa suunnitelmanne tätä elämää varten, ja niin te joudutte hyväksymään muiden tahojen sanan, muiden olentojen ja kollektiivien kuten me olemme, jotka sanovat teille että kaikki teille tapahtunut oli sovittu etukäteen ja että te olitte osa tätä sopimusta. Kun tuo hyväksytään, sitten teillä on valinta siitä aiotteko jatkaa nähdä itsenne uhrina, vai hyväksyttekö osanne tilanteen luojana. Kun olette luoja, voitte antaa anteeksi itsellenne ja kaikille mukanaolijoille tapahtuman luomisesta, joka johti siihen, että kannatte mukananne tuota tuskaa, niin pitkään sisällänne.

Anteeksianto vapauttaa, se mahdollistaa uuden alun omassa elämässänne. Kun aloitatte puhtaalta pöydältä ilman kaikkea tuota traumaa ja noita haavoja, kuvitelkaa mitä teistä voi tulla. Kuvitelkaa miten paljon rakkautta voitte saada ja miten paljon rakkautta levittää ympärillenne. Ja tietäkää, että kun te teette niin, silloin pääsette kiinni todelliseen valtaanne. Asetatte itsenne asemaan, jossa voitte luoda kauniin elämän itsellenne ja kaikille muille, jotka ovat osa elämäänne.

Tätä me toivomme kaikilta teiltä, ja tämän takia me annamme teille tämän muistutuksen anteeksiannon voimasta ja totuudesta keitä te olette ikuisina ja äärettöminä olentoina, jotka ovat olleet olemassa ennen tätä inkarnaatiota ja jotka jatkavat olemassaoloaan ikuisesti. Ainoastaan erittäin voimakkaat olennot suostuisivat olemaan niin haavoittuvaisia kuin te olette ja sallia itsensä olla minkäänlaisen kaltoinkohtelun uhreja. On aika ottaa voima takaisin, polku tähän voimaan on irtipäästäminen ja kaikille niille anteeksiantaminen, jotka ovat elämässänne tähän asti teitä vahingoittaneet. Kun niin teette, kuvitelkaa vain mitä te voitte olla ja luoda.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.