Parantaminen ehdottomalla rakkaudella

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli parantamista ehdottomalla rakkaudella. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Onko mitään tapaa, jolla voisimme visualisoida (universumin) Pääsäteilylähdettä, jolla parantaa ihmisiä kolmannessa ulottuvuudessa?

A: Toki on, ja olen jo kuvannut sellaisen tavan, etkö keskity?

Q: Ilmeisesti en.

A: No, selvä. Me puhuimme ideasta, että luoda energiakupla ympärille. Muistatko? Se on yksi tapa.

Sallia muiden ihmisten saada vihjeitä värähtelyresonanssista, joka tuossa kuplassa on, se edustaa nollatilaa. Muistathan?

Q: Kyllä.

A: Se on numero yksi. Me puhuimme vaa’ankielen venyttämisestä korkealle ja matalalle, itsensä tasapainottamisesta ja sitten /flow’n/ luomisesta parantajan ja parannettavan välille, ja sitten tuon energian soveltamista käsillänne tai millä tahansa tavoin halusittekin. Muistathan?

Q: Kyllä.

A: Joten keskityit sittenkin. Idea on, että tämä piste — ja siksi me lisäsimme fraasin ”suunnattu aikeellanne” — tässä kohtaa on tietää, että me olemme antaneet teille peruskyvyn päästä käsiksi hieman /selvemmin/ näihin resonansseihin. Se on mielikuvituksestanne ja aikeistanne kiinni mikä on asianmukainen tapa /teille/ joka toimii parhaiten. Jotkut ihmiset, jotka ovat muuten konkreettisia parantajia, haluavat koskettaa henkilöä. Joidenkin mielestä ei ole hyvä koskettaa henkilöä. Joidenkin mielestä on parasta käyttää yhtä sormea, kahta sormea, painaa sieltä, painaa täältä; tehdä toisenlaista liikettä.

Koreografia tässä kohtaa on kiinni mielikuvituksestanne, koska mielikuvituksenne on erityisen linjassa taajuutenne kanssa. Ja /mikä tahansa/ /se onkin mitä tunnette/ /ja mikä tahansa kuva/ on paras tapa toimia potilaan kanssa, tänä aikana, on oikea tapa, heti kun tiedätte olevanne /linjassa ja päässeet kiinni/ niihin ulottuvuuksien värähtelyihin. Me yritämme antaa teille pohjan pääsylle; metodologia on /erityisesti/ teidän valittavananne.

Q: Vaadit potilaan halukkuutta.

A: Jos he tulevat luoksesi, eikö heillä silloin ole sitä?

Q: Kyllä, mutta oletetaan etteivät he tule, ja haluan parantaa heidät myötätunnolla?

A: Jos yksinkertaisesti säteilet sitä tasoa kaikkiin niihin joista olet tietoinen, ehdotonta rakkautta, SALLIT HEILLE siinä säteilyssä valita sen mikä toimii parhaiten heille, se antaa heille MAHDOLLISUUDEN valita parantaa itsensä. Mutta sinun tulee antaa heille mahdollisuus sanoa ei. Jos et anna heille mahdollisuutta sano ei, et voi sallia heidän tehdä niin. Et voi antaa heidän parantaa itseään, jos et anna heille mahdollisuutta valita olla parantamatta itseään. Siinä on jälleen paradoksi.

Q: Miten ilmaisen tämän tietämättömille?

A: Rakastat vain heitä ehdottomasti. Ilmaiset henkilölle, ”Tunnustan, että teet valintoja, HALUAISIN TARJOTA SINULLE ehdotuksen, mahdollisuuden, lahjan, idean, että voisi olla tapoja joilla luoda kaunis terveys ja radiantti energia sinussa. SAMAAN AIKAAN, EI MUTTA, VAAN ”JA”, SAMAAN AIKAAN RAKASTAN SINUA EHDOTTOMASTI HUOLIMATTA SIITÄ MITÄ VALITSET, KOSKA TIEDÄN ETTÄ OLET IKUINEN JA TUHOUTUMATON OLENTO JOKATAPAUKSESSA. Ja näin minulla ei ole syytä huolehtia agendastasi, ja näin sinä voit valita.

Jos löydät itsesi huolehtimasta heidän agendastaan, ja huolehtimasta siitä mitä he vlaitsevat, silloin se on sinun agendasi, ei heidän jota heidän tulee työstää. Auttaako tämä?

Q: Kyllä.

A: Kuten näet, meillä on yhteisiä ideoita kaikkien teidän kanssa — älkää ottako tätä väärin, me ymmärrämme että sanat kielellänne voivat tarkoittaa eri asioita, ottakaa se positiivisimmalla mahdollisella tavalla — minä vain sanon sen suoraan, niin että voimme päästä eteenpäin. Me jaamme teille näitä ideoita. Minua ei kiinnosta miten otatte nämä. Teen tätä koska TÄMÄ ON SE MITÄ RAKASTAN TEHDÄ! Ei minua kiinnosta otatko vastaan niitä. Kuitenkin, tiedän että kun luotte version ideasta, joka toimii parhaiten teille, sillä hetkellä tiedän, ilman epäilyksen häivääkään,l että teette sitä mikä on teille oikein, ikuisesti! Selvä?

Q: Kyllä, kiitos paljon.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.