Pimeydestä valoon

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli Orionin energiaa ja pimeyden muuttamista valoksi. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Minulla on kysymys liittyen erääseen informaatioon jota tutkin muutama vuosi sitten.

A: Hyvä on. Puhu lujemmin ja ole rohkea.

Q: Okei. No, yritän luoda yhdistelmää ja integroida kaikkia niitä…

A: Yrität! Minä luon yhdistelmän.

Q: Minä luon yhdistelmän.

A: Onko se aikeesi?

Q: On.

A: Sano se sitten niinkuin tekisit sen. Vähän vakaumusta peliin nyt.

Q: Okei, hyvä. Teen niin. Ja ihmettelen voisitko antaa minulle suunnan missä se yhteys on. Tutkin asiaa nimeltä Kosminen Mandaatti, kuolemattomuuden sinikopio.

A: Selvä.

Q: Ja se on kanavoitu Orionin energiasta naisen nimeltä Patricia-Rochelle Diegel kautta.

A: Idea on nyt, että tämä esittää ensimmäisiä asteita, eräitä ensimmäisistä tasoista vanhan Orionin negatiivisen energian muuntamisessa Orionin valoksi, positiiviseksi ideaksi, positiiviselle puolelle. Se laskee kevyemmän perustuksen, kevyemmän rakenteen — sellaisen joka on paljon muokattavampi, paljon keskenään vaihtokelpoisempi, kuin vanhat Orionin rakenteet. (1988)

Idea, tottakai, aina, perusluonteeltaan kaikille ymmärtää on, että jokainen rituaali, jokainen metodologia, on vain yksi työkalu, toinen mahdollinen tapa. Ja jos se toimii sinulle, kaikin mokomin nauti siitä ja käytä sitä, jos se ei enää toimi sinulle, tai jos se muuttuu toiseksi menetelmäksi, silloin mene eteenpäin sillä. Ja älä enää käytä niitä jotka eivät toimi. Se on niin yksinkertaista.

Yhtäkään yhteyttä ei oikeasti tarvitse ymmärtää. Sillä jos se tuottaa sinulle iloa, jos se auttaa sinua kasvamaan, jos se palvelee sinua ja auttaa muita positiivisella tavalla — käytä sitä. Jos se lakkaa tekemästä niin, sinä olet muuttunut. Käytä jotain muuta.

Mutta olet luomassa yhteyksiä ideaan siitä että vanha Orionin valo muuttuu uudeksi Orionin valoksi — pimeydestä valoksi. Tajuatko?

Q: Kyllä.

A: Auttaako tämä sinua? Onko se riittävä?

Q: Kyllä. Se auttaa.

A: Oletko varma?

Q: No, en. En oikeastaan.

A: Selvä, me emme olleetkaan sitä mieltä.

Q: Universaalit periaatteet jotka ovat tuon suunnitelman takana on se jota yritän tässä saada selville.

A: Miten ne sallivat sinun tuntea kun käytät niitä?

Q: Se tuntuu varsin vakaalta perustalta.

A: Selvä. On ainoastaan, tavallaan, muutama asia jotka kuvaavat vakaata perustaa kaikkeudessa — niitä taustaperiaatteita. Yksi: sinä olet olemassa. Se on kaikille yhteistä. Kaksi: mitä annat maailmalle, sitä saat takaisin. Se on kaikille yhteistä. Siinä se.

Q: Kiitos.

A: Auttaako tämä?

Q: Kyllä. Se auttaa. Kiitos.

A: Kiitos paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.