PK-miehen tapaus — Stephen Braude haastattelee Jeffrey Mishlovea

Tohtori Stephen Braude on emeritus-professori ja Marylandin yliopiston filosofian laitoksen johtaja Baltimoressa. Hän on toiminut myös parapsykologisen seuran puheenjohtajan. Hän on kirjoittanut kirjat  The Limits of Influence: Psychokinesis and the Philosophy of Science, First Person Plural: Multiple Personality and the Philosophy of Mind, Crimes of Reason, The Gold Leaf Lady, Immortal Remains, sekä ESP and Psychokinesis. Hän on saanut Society for Psychical Researchin Myers Memorial Medalin. Hän on myös Journal of Scientific Explorationin toimituksessa.

Tässä ohjelmassa pöydät käännetään ympäri ja tri. Braude haastattelee New Thinking Allowedin isäntää, Jeffrey Mishlovea hänen paranormaaleista tutkimuksistaan, jonka kohteena on Ted Owens, minkä Mishlove on kuvannut kirjassaan The PK Man. Haastattelussa käsitellään vaikeita filosofisia pulmia, joita eri ennaltanäkemisen ja psykokinesian tulkinnat aiheuttavat. Braude ja Mishlove tutkivat myös psykokinesiaan liittyviä eettisiä dilemmoja.

New Thinking Allowedin juontaja Jeffrey Mishlove, PhD, on kirjoittanut kirjat The Roots of Consciousness, Psi Development Systems ja The PK Man. Vuosina 1986-2002 hän on juontanut ja tuottanut alkuperäistä Thinking Allowed -televisiosarjaa. Hän on saanut ainoan minkään yliopiston koskaan myöntämän ”parapsychologian” diplomin  (University of California, Berkeley, 1980). Hän opettaa parapsykologiaa Centers for Spiritual Livingissa  Holmes Instituten kautta. Hän on toiminut Association for Humanistic Psychologyn varapuheenjohtajana ja hän on saanut Pathfinder-palkinnon kontribuutioistaan ihmistietoisuuden tutkimukseen. Hän on myös toiminut aiemmin Intuition Networkin puheenjohtajana, joka on järjestö jonka tavoitteena on luoda maailma, jossa kaikkia ihmisiä rohkaistaan kehittämään ja käyttämään sisäisiä, intuitiivisia kykyjään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.