Planeettamerkit ja tietoon käsiksipääsy

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli astrologiaa ja tietoon käsiksi pääsyä. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: Pitkän aikaa olen tutkinnut astrologian symboleita.

A: Kyllä.

Q: Ennenkuin tulin aatoksiin että… lähimmäksi ymmärryksessäni pääsin sitä ajatusta että ehkä me loimme yhdessä sen planeettojen kansssa arkkityypeiksi?

A: Tavallaan kyllä.

Q: Mutta nyt olet avannut uudenlaisen polun tutkimukseen. Voitko antaa minulle viitteitä siitä miten…. erityisesti, esimerkiksi, huomaan että monilla ystävistäni, jotka haluavat tulla tänne, on planeettoja 23 Vaa’assa; joka horoskoopissamme olisi se missä Spika ja Arcturus ovat.

A: Aa, tällä tavoin, yksinkertaisesti tunnustakaa että perustavanlaatuinen ymmärryksemme siitä työkalusta jota nimitätte astrologiaksi, teidän aurinkokuntanne näkökulmasta, on että se on, sanokaamme, värähtelyenergiaa esittävä yhtälö joka kuvaa sopimuksia jotka olette tehneet kaikkien henkilöiden kesken yhteiskunnassanne, kollektiivisesti. Pysytkö kärrillä?

Q: Oi, kyllä.

A: Auttaako se sinua?

Q: Kuka auttaa meitä tekemään noita sopimuksia? Vai teemmekö ne kaikki yhdessä?

A: Kyllä.

Q: Onko olemassa ylimmäistä suunnittelijaa?

A: Kyllä, kaikki te yhdessä olette ”YLIMMÄINEN SUUNNITTELIJA” systeemillenne.

Q: Teemmekö näin unitiloissamme?

A: Monta kertaa, monia kertoja teette niin niinkutsutusti elämien välissä, ja teette aina niin koska te kaikki olette olemassa eri tasoilla, yhtä aikaa.

Q: Miksi me kaikki sitten olemme valinneet planeettamme 23 Vaakaan jos me haluamme kokea tämän tyypin kokemuksen?

A: Kyse ei ole siitä että valitsisitte ne sillä tavoin, te yksinkertaisesti olette sitä värähtelyllistä sopimusta. Ja näin fyysinen symboli joka esittää tätä ideaa heijastuu teille ulkoisessa universumissa.

Q: Okei.

A: Oletko mukana?

Q: Kyllä. Voitko kertoa minulle enemmän 23 Vaa’asta, ja miten se liittyy sinuun ja kaikkiin meihin?

A: Se on, josain määrin, idea polariteetin tasapainosta, ja näin erityisesti se mitä te kutstutte Arcturukseksi on myös tunnustus emotionaalisesta balanssista. Se esittää suuren emotionaalisen aktiviteetin potentiaalia, johon littyy erittäin, sanokaamme, harvennettu ja/tai esoteerinen palvelus monin eri tavoin. Pysytkö kärryillä?

Q: Oi, kyllä.

A: Ehkä me voimme puhua enemmän tästä toisena hetkenä.

Q: Toivon niin.

A: Sinä mitä??

Q: Minulla on suuria määriä kysymyksiä; aina kun olet valmis, sano vain minulle.

A: Aina kun sinä olet valmis vastaamaan niihin, ehkä, silloin se keskustelu käydään.

Q: Okei.

A: Älä toivo, ellet sitten valitse niin tekeväsi. Ja muista: jos valitset toivomisen, toivo viittaa epätoivoon; toivo ei ole tietämistä. Oletko mukana?

Q: Aa, kyllä, se on…

A: Oletko varma?

Q: Minun täytyy miettiä mitä sanoit…

A: Jos toivot jonkin asian tapahtuvan, silloin et ole varma. Koet epätoivoa siitä että se ei välttämättä tapahdu… joten ajattelet että sinulla on oltava TOIVOA. Yksinkertaisesti tiedä mikä todellisuus olet, tiedä mikä on totta sinulle, ja et tarvitse toivoa, koska yksinkertaisesti tiedät. Sinulla on kaikki tieto mitä etsit.

Tunnusta että kysymys on vastaus, jonka olet tuominnut pois. Mutta annat itsellesi mahdollisuuden tunnustaa että jos voit kysyä kysymyksen, se on heijastus siitä että sinä jo sisällät vastauksen, tai muutoin kysymyksen käsite ei olisi koskaan tullut mieleesi. Voit käsittää vain sen minkä sisällät. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Näin, jokainen kysymys joka jokaikisellä teistä /on/ on indikaatio siitä että te olette jo vastaus, mutta tuomitsette niin ettette ole sitä. Joten te luotte muistutuksen siitä että olette vastaus, ja voitte kutsua tuota muistutusta /kysymykseksi/.

Q: No, se on totta, joskus tuntuu siltä että me… että tiedän kaiken, mutta että se tuntuu erittäin ylimieliseltä. Tiedäthän?

A: Ei, ei, ei, ei, ei. Tiedät kaiken mikä sinun tarvitsee tietää sen olennon funktiona joka olet valinnut olevasi.

Q: Niin, mutta joskus tunnen tihkuntaa toiselta olennolta joka tietää, ja se on…

A: Aina tulee olemaan tunnustus siitä mitä kutsutte moniksi eri tasoiksi, mutta ymmärtäkää: yksikään olento universumissa ei tiedä enempää kuin se siitä mitä teidän tulee tietää omana itsenänne olemisesta, koska te olette ainoastaan te. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Tässä oli kaikki mikä siihen liittyy.

Q: Mutta mitä…

A: Voi olla että heidän havaintoalansa voi olla laajempi kuin teidän, mutta se ei tarkoita että ette olisi tietoinen kaikista asioista joita teidän tulee tietää jatkaaksenne itsenänne toimimista. Jos ette tienneet edes yhtä hitusta, edes pienintäkään muuttujaa, jos ette kykenisi tietämään edes pienintä muuttujaa siitä ideasta mitä vaatii olla te, silloin ette olisi täällä. Koska te tarvitsette kokonaisyhtälön siinä missä olette. Pysytkö kärryillä?

Q: Kiitti iskä.

A: Kiitos lapseni. (yleisö nauraa) Seuraava!

Q2: Se mitä juuri sanoit on, että minä en tiedä ja minulla ei ole pääsyä kaikkeen tietoon universumissa, että minulla on pääsy vain tietoon joka sallii minun olla minä. Ja minun tulee tehdä ne asiat jotka olen valinnut tekeväni.

A: Yksinkertaisesti, todellisuuden määritelmän mukaan, johon olette itsenne projisoineet. Kyse ei ole siitä että teillä ei ole, sanotaanko, pääsyä Kaikkeen Siihen Mikä On, vaan yksinkertaisesti olette rajanneet pääsyänne niin että voitte itse asiassa toimia olentona joka olette valinneet olla, /tässä/ todellisuudessa.

Q2: Koska toisaalta universumi on holografinen…

A: Kyllä.

Q2: … silloin meillä on kaikki tieto.

A: Voi kyllä. En sanonut etteikö teillä olisi sitä, yksinkertaisesti ehdotin, että monet teistä luovat luoksepääsemättömyyttä suureen määrään sitä, yksinkertaisesti koska se ei palvele teitä olla se mikä olette. Mutta teillä on kokonaissaavutettavuus KAIKKEEN informaatioon joka sallii teidän olla se kuka olette, todellisuudessa jossa valitsette olla.

Q2: Niin.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.