Pohdintaa Kaikesta Siitä Mikä On

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli Kaikkea Sitä Mitä On. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.

Q: On ihanaa puhua kanssasi jälleen kerran.

A: Ja sinun.

Q: Mietiskelin tässä… viime viikolla sanoit että tunsitte energian nimeltä Jeesus Kristus, ja halusin kysyä tunnetteko Ashtarin miehiä?

A: Kyllä, jonkin verran.

Q: Pidätkö heistä paljon?

A: Kyllä.

Q: Hienoa.

A: Onko olemassa syytä miksi emme rakastaisi heitä yhtä paljon kuin mitä tahansa muuta?

Q: Ei, olet oikeassa. Tiedätkö henkilön Ashtar ja mistä hän tulee?

A: Me tunnistamme idean tietoisuudesta.

Q: Onko sinulla mitään erityistä kertoa minulle Ashtarista?

A: Ei oikeastaan, paitsi että joskus me havaitsemme että monet yksilöt planeetallanne saattavat tulkita, kuten olemme jo puhuneet, Ashtarin ideaa tavoilla jotka heijastavat paljon enemmän symbologiaa jonka avulla te olette tottuneet ajattelemaan, pikemminkin kuin sillä tavalla jolla he oikeasti ovat olemassa.

Q: Erittäin mielenkiintoista. Me työskentelemme nyt myös kärsivien eläinten vapauttamiseksi pois laboratorioista.

A: Kyllä.

Q: Onko sinulla ideaa miten nopeuttaa tätä vapautusta?

A: Voitte rakastaa yksilöitä jotka luovat näitä skenaarioita, ja olemalla tasa-arvoisia heidän kanssaan he itetävät että ette uhkaa heitä. Ja voitte jakaa ideoitanne luovilla tavoilla siitä miten oppia se mitä he haluavat oppia, ilman että tarvitsee, teidän termein ilmaistuna, luoda negatiivisia skenaarioita eläimille.

Sillä he eivät yksinkertaisesti näe, johtuen siitä tavasta jolla he ovat luoneet itsensä olevaksi, miten oppia se mitä he haluavat oppia jollain toisella tavalla. Voitte opettaa heitä, että he voivat kysyä eläimiltä ja eläimet kertovat heille mitä heidän tulee tietää.

Q: Kyllä. Olin kertomassa näille ihmisille korkeampien henkien kanssa kommunikoinnista… no, ei korkeampien, mutta muiden maailmojen kanssa kommunikoinnin moniulotteisista mahdollisuuksista.

A: Kyllä.

Q: Ja löytää todelliset vastaukset syöpään ja AIDSiin ja kaikkiin näihin sairauksiin joita varten he käyttävät eläimiä kokeisiin, löytää ne vastaukset. Joten voisitko…

A: Jos olet tuon värähtelyn idea, silloin yksinkertaisesti tiedät, ilman epäilyksen häivääkään, että se on totta ja se on todellisuus. Ymmärrys kaikista taudeista maailmassanne voidaan yksinkertaisesti käsittää suorana suhteena itse tautiin — ottamalla vastuu siitä että on luonut sen taudin. Ja näin ei tarvitse, kuten sanotte, luoda kiertotietä löytää koko taudin idea käyttämällä jotain joka, tavallaan, on itsenne ulkopuolella.

Näin jos olette todella halukkaita uskomaan siiihen ideaan, silloin yksinkertaisesti jatkatte keskustelua tästä ideasta heidän kanssaan. Ei sillä että pakottaisitte heitä näkemään oman näkökantanne, vaan yksinkertaisesti näkemällä teidän sinnikkyytenne ja vakaumuksenne he voivat silloin tarjota itselleen mahdollisuuden sanoa: ”No, ehkä hänellä on pointtia. Kokeillaan sitä.”

Q: Tuo on hyvä. Ja halusin myös kysyä jos olette olemassa aurinkokunnassamme?

A: Me olemme hieman eri ulottuuvuustasolla.

Q: Koska yhdestä informaatiolähteestä opin että on olemassa kolmetoista aurinkouniversumia, ja jokaisella aurinkouniversumilla on tottakai monia muita maailmoja tai niinkutsuttuja ulottuvuuksia. Joten mietin että jos olet jo saanut selville minkä arkkienkelin, tai sanotaanko, aurinkolordin alla te…

A: Nämä ideat ovat, taas kerran, leimoja joilla yhteiskunnassamme ei ole paljoakaan merkitystä meille. Sillä tällä tavoin me yksinkertaisesti tiedämme mitkä suhteemme ovat muihin tietoisuuksiin suoralla ymmärtämisellä, ja emme anna symbolisen leiman ideaa tälle suhteelle.

Tällä tavoin, idea kolmestatoista tätä, tämän sitä, kenen tuota, merkitsee varsin vähän. Me yksinkertaisesti suhtaudumme kehen me suhtaudumme, ja emme viittaa siihen korkeampana, matalampana, erona, tänä kategoriana tai tuona kategoriana.

Q: No, minulle se ei ole ero koska kolmetoista aurinkouniversumia ovat kokonaisuus, ja se on vain se mitä se on.

A: Kyllä.

Q: Tiedän että olen kahdennessatoista aurinkouniversumissa ja maapallolla ja olen aurinkouniversumini loordin erikoissuojelussa, jonka nimi on Mikael.

A: Selvä. Mutta tämä on sinun yhteytesi, sinun symbolinen käännöksesi.

Q: Kyllä, näen sen. Kerran kun olin sairas ja siirryin ulos kehostani kutsuessani Jumalaa avuksi, hän vastasi pääni sisällä ja jätin egoni ja irtosin ruumiistani ensimmäistä kertaa. Ja tapasin olennon, ihanan rakastavan olennon joka oli yksi niistä jotka vastasivat kutsuuni. Ja kysyin häneltä meneekö hän koskaan pois, ja hän sanoi että hän on aina siellä ja hän tulisi aina olemaan siellä.

A: Kyllä.

Q: Ja kysyin häneltä hänen nimeään, ja hän sanoi sen olevan Mikael tai Mikiel.

A: Kyllä.

Q: Ja siellä oli olentoja hänen ympärillään, joita en kyennyt näkemään mutta kuulin heidän kutsuvan häntä, erittäin rakastavasti: Miki-el. Kuin rakastavampi ilmaisu Mikaelista.

A: Kyllä, ja ymmärrämme värähtelyn tällä tavoin, ja vaikka me olemme tietoisia tietoisuudesta josta puhut, ja vaikka se on sinun termein todellisuus tuolla tavoin, idea siitä että katsoisit sitä Mikaelina tai Miki-elinä on jotain joka on nähty maapallolta tulevan näkökulmasta. Toisille kokemuksen ulottuvuuksille sama energia voidaan tunnustaa monin eri tavoin.

Q: Kyllä, se voi olla myös vain osa minua.

A: Se on kaikki osa sinua, ja kaikki omaa tietoisuuttaan, samaan aikaan. Kyseessä ei ole mikään tämä tai tuo. Kaikki on tämä ja tuo. Sen takia se on Kaikki Mikä On, ei ainoastaan osa.

Q: Kyllä. Ja olen todella onnellinen koska tapasin tämän olennon sillä tiedän kuinka suuri Jumala on, Kaikki Se Mikä On. Ja miten paljon minua rakastetaan, ksoka tapasin Hänet omin silmin.

A: Tällä tavoin, jälleen kerran ymmärrä, että se mitä Kaikki Se Mikä On tietää, on se että tapasit oman peilikuvasi.

Q: Joten olen erittäin maskuliininen energia myös?

A: Olette samanarvoiset.

Q: Käytättekö tuota sanaa, androgyyni, teidän maailmassanne?

A: Me ymmärrämme käsitteen. Idea on että sielut eivät ole oikeasti maskuliinisia tai feminiinisiä. Eivät oikeasti kumpaakaan. Idea maskuliinisuudesta/feminiinisyydestä ei ilmene ennenkuin tietty määrä tiheyksiä luodaan joissa sielu voidaan kokea, siinä polariteetissa.

Joten me ymmärrämme androgyynin idean, mutta androgyyniys myös, tavallaan, olettaa sekoituksen sitä mitä tunnistaisitte maskuliiniudeksi ja femininiiniydeksi, kun taas sielu, tavallaan, on androgyyni, se on enemmän androgyyni olemalla pelkkä idea yhdestä asiasta. Ja ei niin paljoa olemassa sekoitus maskuliinista ja femininiinistä.

Maskuliinius ja feminiiniys ovat tiettyjä termejä ja ilmaisuja jotka koeataan tietyissä universumeissa. Sielu voi ilmaista itseään, ja ilmaiseekin itseään, monen tyyppisinä manifestaatioina toisissa universumeissa.

Ja näin, ehkäpä, jotkut yksilöt siinä universumissa sanovaat: ”No, sielu ei ole joko tai, sen ilmaistessaan itseään meidän universumissa, mutta se on sekoitus molempia ideoita, jossa se on todella kaikki.” Se ilmentää itseään, kuten se tekee eri universumitasoilla. Joskus se tekee sen maskuliini/feminiini-polariteetin kautta, joskus toisin tavoin.

Q: Se on mielenkiintoista, kiitos.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.