Sadonkorjuusta

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli sadonkorjuuta, ihmisten siirtymistä kolmannesta tiheydestä neljänteen. Q on kysyjä, A on tietoisuus joka puhuu.


Q: Haluaisin puhua sadonkorjuusta.

A: Sadonkorjuu!

Q: Olentojen korjuusta kolmannesta tiheydestä neljänteen…

A: Kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä.

Q: Okei. Olenko oikeassa, sitten, että nuo olennot jotka ovat polarisoituneet toisia palvelemaan tulee olla vähintään 51% toisten palvelukseen suuntautuneita ollakseen korjuukelpoisia positiiviseen neljänteen tiheyteen?

A: Tavallaan; mutta tunnusta, ensinnäkin, me haluaisimme ehdottaa — ei pakottaa: tämä on täysin teidän asianne — me ehdottaisimme että se mitä, teidän terminologiassanne, kutsutte ”sadonkorjuuksi” voisi olla yksinkertaisesti ”transformaatio”, sillä sadonkorjuu viittaa siihen että jotain tehtäisiin teille sen sijaan että se olisi teiltä. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä, mutta ymmärrykseni on että monet olennot transformoituisivat samalla.

A: Kyllä, mutta se on teidän tekosianne siinä mielessä että se on halunne ilmaista neljännen tiheyden tilaa. Tulee olemaan — ehkäpä — muutama olento joka jää kolmanteen tiheyteen. Se on heidän valintansa. On havaintomme, että suurin osa yksilöistä planeetallanne siirtyy neljänteen tiheyteen kun heidän tulee siirtyä.

Tällä hetkellä kaikki ovat eri kiihtymisen tilassa palveluksen ideaan, mutta, yleisesti ottaen, keskiarvoinen kokonaisnopeus tuntuu sanovan että seuraavan 27 vuotenne aikana suurin osa planeetastanne tulee pääsemään kaikki neljännen tiheyden tilaan. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Tämä on havaintomme energiasta. Yleisesti ottaen, kyllä, 51%, määritelmän mukaan, teidän termein, on vaatimus. Mutta se ei ole jotain mikä on vaikeaa tehdä. Sillä te olette, minä tahansa hetkenä, 100% oman olemuksenne kokonaisideasta; ja jos yksinkertaisesti olette tuon palvelemisen idea, tietäen että olemalla palveluksessa tietä automaattisesti palvelllaan, silloin olette 100% tuolla tavoin. Pysytkö kärryillä?

Q: Entäs ne jotka ovat enemmän suuntautuneet itseään palvelemaan?

A: Jos he valitsevat jäädä kolmannen tiheyden ideaan, voi olla monenlaisia tapahtumia joita voidaan havaita. Idea voi yksinkertaisesti olla että he haluavat, omalla ajallaan, fyysisesti kuolla ja yksinkertaisesti jättää inkarnoitumatta neljännen tiheyden mailmaanne, vaan inkarnoitua kolmannen tiheyden versioon, tai rinnakkaiseen, Maapallosta. Tai he voivat, kirjaimellisesti, fysiologisesti, kadota. Tai päinvastoin.

Q: Voisiko tuo vaikuttaa heihin kun he ovat edelleen heidän kolmannen tiheyden olemuksessa? Esimerkiksi, joku joka on itseään palvelemaan suuntautunut, ja hänellä on ongelmia tuohon suhtautumisessa, voisi kehittää tietyn tyyppisen syövän?

A: Voi, kyllä.

Q: Miten joku, joka tuntee olevansa parantaja, voisi auttaa sellaista josta hän välittää, joka on tuolla tavalla suuntautunut?

A: Kiitos! Ensinnäkin, tunnustamalla että parantaja tunnustaa että parantaja auttaa toista itse parantamaan itsensä. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä.

A: Sitten toiseksi: se että ette voi pakottaa mitään kenellekään muulle. Eikä heidän ole pakko valita teidän näkökantaanne. Paras tapa auttaa heitä, sanokaamme, parasta on ensinnäkin tunnustaa että mitä tahansa he tekevätkin — nimitittepä sitä kolmanneksi tai neljänneksi tiheydeksi tai miten vain — on tuona hetkenä tehdä se, mitä he itse uskovat että heidän tarvitsee tutkia ymmärtääkseen tuota osaa itsestään.

Joten, ensinnäkin, luottakaa tuon olemuksen perustavanlaatuiseen tuhoutumattomuuteen. Heille ei koskaan voi lopulta käydä huonosti, sillä he ovat ikuisia. Pysytkö kärryillä?

Q: En, ymmärrän kyllä että…

A: Selvä. Hetki vain. Sitten tuon asenteen ja näkökulman pohjalta voit ottaa painetta pois sen suhteen että, sinun /tarvitsee/ saada heidät muuttumaan joksikin muuksi kuin mitä he ovat. Silloin säteilet tuota asennetta joka tukee heitä taustalla olevalla perustalla, että mitä tahansa he tekevätkin — mukaanlukien sen luominen mitä nimitätte sairaudeksi, syöväksi, mikä tahansa idea — on jotain jota heidän tulee tutkia. Voit avustaa heitä kysymällä heiltä miten tämä tilanne palvelee heitä? Miten se palvelee sinua? Miten se palvelee, positiivisella tavalla, kaikkia niitä jotka ovat tilanteessa tekemisissä? Mitä osioita heistä itsestään tuo tilanne sallii kohdata — joita he eivät ehkä ole halukkaita kohtaamaan ennen taudin luomista? Sillä monet kerrat se on se syy miksi yhteiskunta luo sairauden, sillä on opetettu että ei saa kohdata tiettyjä osia itsestään kokonaisuutena. Ja se että ei kohtaa kokonaisuutta, tuo sitten luo tilanteita joissa on /pakko/ kohdata sen kokonaisuus.

No, jos henkilö on halukas tunnustamaan, että ei ole mitään heidä omasta itsestään löytämää mitä heidän tulisi pelätä, silloin heidän ei välttämättä tarvitsisi mennä niin äärimmäisiin keinoihin pakottaakseen itseään tarkastelemaan tiettyjä osia itsessään, jotka he ovat haudanneet alitajuntaansa — tuodakseen ne pinnalle äärimmäisen idean, jota te kutsutte sairaudeksi, avulla. Jos he ovat valmiita kohtaamaan ja integroimaan jokaisen osion olemuksessaan jota he koskaan voisivat kohdata, silloin he eivät tarvitse sairautta löytääkseen noita ideoita, ja he kykenevät sallimaan itsensä hyväksyä muita, mahdollisesti, positiivisempia tapoja toimittaa viesti jonka he yrittävät näyttää itselleen. Pysytkö kärryillä?

Q: Pysyn, mutta miten voi auttaa ohjeistamaan, tai auttamaan olentoa oppimaan?

A: Kuten olemme jo ehdottaneet, kysy heiltä mitä he saavat tilanteesta ylipäätään? Anna heidän alkaa tutkia, että voisi mahdollisesti — vain mahdollisesti — positiivinen syy sille miksi heillä tuo tilanne on. Anna heidän alkaa tutkailla sitä miten se voisi olla positiivista, ja silloin he voivat sallia itsensä laajentaa tietoisuuttaan tasoille joilla he voivat tunnustaa, että löytääkseen sen mikä heidän mielestään heidän tulee löytää, he eivät tarvitse sairautta niin tehdälseen. Pysytkö kärryillä?

Q: Kyllä, pysyn. Kiitos paljon.

A: Auttaako se sinua?

Q: Kyllä se auttaa.

A: Kiitos!

Q: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.