Siriuslaiset: Ylösnousemus jatkuu

Kanavoinut Thea Grace Sirius
helmikuun 1, 2022

Rakkaat, käytte kaikki läpi muutoksia elämässänne teidän mennessänne eteenpäin toiseen ulottuvuuteen. Lopulta tulette päätymään Rakkauden, Rauhan ja Harmonian ulottuvuuteen. Kuten voitte kuvitella, osa ihmiskunnasta ei ole lähelläkään tässä Uudessa Maailmassa elämistä. Jokaikinen sielu on saanut valinnan elää tässä uudessa Ulottuvuudessa, mutta jotkut sielut ovat päättäneet, että he joutuvat oppimaan lisää toisella olemassaolon tasolla. Me olemme täällä muistuttamassa teitä, että valotyöntekijöiden pääjoukko ja heidän perheensä (vaikka he eivät vielä olekaan niinkutsutusti heränneet) ovat päättäneet pysyä Maapallolla tänä aikana.

Tämä on syy miksi niin monet teistä ovat turhautuneita perheidenne kanssa siitä, että he eivät ole hereillä tänä aikana. Ehkäpä ajattelitte, että te olisitte yhdessä tällä matkalla, mutta muistakaa että SINÄ olet tiennäyttäjä! Olemalla vain oma itsesi näytät tien heille. Heidän persoonansa ei ole välttämättä herännyt, mutta heidän sielu varmasti on. Älkää peljästykä kaikkea sitä työtä mitä kulisseissa tehdään, kun te lähetätte parannusta heille, olittepa te fyysisesti heidän kanssaan tai ei.

On päätetty, että pimeät sielut joutuvat siirtymään planeetoille, joissa heidän sielunsa voi parantua, mutta heidän aikansa Maapallolla on päättynyt. Kysytte miten tämä tapahtuu, mutta tietäkää että YKSEYS on kaiken ohjaksissa, eikä virheitä tapahdu. Kaikki tämä mitä nyt tapahtuu, tapahtuu oikeista syistä. Se voi näyttää siltä kuin asiat kestävät teidän mielestänne liian pitkään, mutta pian tulee aika monille totuuksille paljastua, mikä muuttaa kaiken. Tämä on Tiikerin vuosi kiinalaisessa horoskoopissa, ja näette monien valheiden tulevan esiin, ja suurin osa ihmiskuntaa näkee ne, eikä niitä voida enää pitää piilossa.

Kuten voitte kuvitella, monet ihmiset ovat hämmentyneitä kun koko heidän maailmansa on käännetty mullin mallin ja suurin osa heidän uskomuksistaan näyttäytyy valheellisina. TE rakkaat valotyöntekijät olette niin kovasti tarpeen neuvonantajina ja parantajina. Voi tehdä mieli sanoa muille että “mitäs minä sanoin”, mutta me tiedämme ettei tämä onnistu teiltä ilman egoa.

Nyt on kaikkien valotyöntekijöiden tullut aika liittyä yhteen ja pyyhkiä planeetalle laskeutunut pimeys pois. Nyt ei ole aika vastakkainasetteluille siitä kuka on rokotettu ja kuka ei. Nyt on aika löytää ystävienne ja perheidenne keskuudesta asiat, joista olette samaa mieltä.

Niinkuin me olemme aina sanoneet, TE olette Jumalallisia olentoja, ja sellaisina TE olette varsin voimakkaita. Tietäkää tämä, ja tietäkää, että kaikki mitä tarvitsette annetaan teille. Älkää miettikö hetkeäkään mitä menneisyydessä on tapahtunut, sillä te kaikki tulette olemaan rikkaita monin eri tavoin.

Älkää peljätkö mitään mitä tänä aikana sanotaan, erityisesti pimeyden uutismediassa. Suuri osa siitä on valheita ja te tulette näkemään tämän, erittäin pian. Menkää sisäänne ja etsikää Totuuttanne ja olkaa oma gurunne. Ette tarvitse ketään toista sanomaan teille mikä on oikein tai väärin. Te vain tiedätte että se on niin.

Pimeys on nyt hämmennyksessä ja he eivät ymmärrä mitä tapahtuu, sillä he pitivät itseään erehtymättöminä. Se on aivan kuin heittäisi kaikki munat yhteen koriin. He yrittävät kaikkensa, pitääkseen ihmiskunnan kontrollissa, mutta rakkaat, heidän aikansa on mennyt ja Valo on voittanut. Älkää kiinnittäkö huomiota viimeisiin vehkeilyihin. Jumala on ja aina on ollut kaiken ohjaksissa. Nämä pimeät olennot ovat kuin pikkulapsia, joilla on huono päivä. Jumala on antanut heille aikaa tulla järkiinsä ja aina on tiedetty, että he lopulta kasvaisivat kunnon Universumin kansalaisiksi. Kuitenkin heidän aikansa Maapallolla on nyt ohi, sillä planeetan pitää parantua. Pimeät olennot lähetetään pois parantumaan ja ihmiskunta viimeinkin kykenee aloittamaan oman itsensä sekä Maapallon parannusprosessin.

Ja niinpä, rakkaat, iloitkaa ja tietäkää, että olette onnistuneet selviämään tästä erittäin vaikeasta ajasta ja olette voittaneet taistelun. Se on ollut monille vaikeaa, mutta koska Jumala on puolellanne niin miten olisitte voineet hävitä?

Nyt on aika parantaa omat menneisyyden surunne ja katsoa eteenpäin ihanaan tulevaisuuteen, josta te olette unelmoineet.

Luottakaa ja uskokaa, että kaikki menee hyvin ja niin se tulee menemään.

Me lähetämme paljon Siunauksia ja Rakkautta teille, Rakkaat.

Pyytäkää meitä apuun ja oppaiksenne.

Me olemme Sirius.

 

Artikkelin julkaissut facebook.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.