Surffatkaa Kosmisilla Aalloilla!

Kirjoittanut tri Schavi M Ali

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kosmisten säteiden neutronien määrä on normaalia vähäisempi, kerrotaan Oulun observatoriosta.

Tämä johtuu useasta koronanpurkauksesta (CME), joita Auringostamme on purkautunut, jotka ovat estäneet aurinkokuntamme ulkopuolelta tulevien säteiden kulun.

Koska CME:t edelleen jatkuvat aurinkokunnassamme “C-luokan” matalalla tasolla, ja johtuen planeettamme magneettikentän partikkeliplasmasta, me edelleen olemme näiden “aaltojen” ympäröimiä “KOSMISESSA MERESSÄ” — erityisesti koska me kuljemme läpi “Fotonivyön” ja olemme tehneet niin jo monia vuosia, me “surffaamme” aalloilla, ja Maapallo/Gaia vastaanottaa suuria määriä VALOA, jolla puhdistautua.

On tärkeä ymmärtää, että Nirvana, “Puhtaan Hurmion Maa”, “Buddha (“Valaistunut”) Mieli”, “Taivas Maan päällä” — kaikki tämä alkaa KORKEAMMASTA ITSESTÄMME / SIELUSTA / ALKULÄHTEEN TAAJUUDESTA joka lepää koko luomakunnan jokaisessa aspektissa.

Näin “Uusi Maa” — “Kultainen Aika” — vaikka sen on ennustettu alkavan piakkoin (lue vaikka Sri Yukteswarin Holy Science), on juurtunut planetaariseen kollektiivitietoisuuteen.

Yeshua Ha Messiah (Jeesus-messias) kerran opetti, että ”Tapahtukoon teille uskonne mukaan.”

Me voimme soveltaa tätä moniin asioihin, mm. rauhaan, terveyteen, rakkauteen ja runsauteen uutena tulevana aikana.

DNA-päivitykset jokaisessa solussamme jatkuvat Maapallon/Gaian puhdistautuessa, “valaistuessa” ja saadessa energioihinsa päivityksiä muutoksista värähtelytaajuudessa ja -amplitudissa (“Schumann-resonanssin” “voimakkuus”).

Koko aurinkokuntamme on VALOaaltojen “merta”, joka myös “valaistuu”.

Astrofyysikot ovat raportoineet monien vuosien ajan kirkkaammasta VALOsta, joka hehkuu toisilta planeetoilta “kosmisessa naapurustossamme”, joka kulkee meidän mukanamme “Kosmisessa Meressä”.

Me voimme pitää näitä “aaltoja” purkauksina, aurinkotuulina, CME:na ja muina tapahtumina, ja fyysinen kehomme, tunteemme ja ajatuksemme ovat “surffilautoja” jolla me opettelemme “surffaamaan” paremmin.

Me “tasapainotamme” omat  “surffilautamme” useilla eri tavoilla, kun me nousemme ja laskemme, kun partikkeliplasma “roiskuu” ja kun vastaanotamme KORKEAMPAA TIETOA jokaisen “olemuksemme” aspektiin — hermot, sisäelimet, rauhaset, kudokset, solut, molekyylit jne.

Me “nousemme” korkeammalle ja korkeammalle “aalloilla”, ja me kiteydymme enemmän ja enemmän ja vapautamme hiiltä.

Kuuluisan kuvanveistäjä Michelangelon mukaan sen mitä hän veisti, se oli jo olemassa savessa ja hän vain vapautti sen kahleistaan. Niin mekin olemme jo VALOa ja meidät saatetaan tajuamaan tämä “uudelleensyntymisen” prosessissa.

Aurinkotuulten “aallot” matkaavat 499.5 km/s ja  auringonpurkaukset ovat “C.1”-tasoa. Magneettikenttää ympäröi plasmapartikkelien vuo.

Nämä “aallot” voivat lisääntyä tulevina päivinä, kun me juhlistamme maanantaina 25. päivänä “Galaktista Uutta Vuotta” sekä keskiviikon  “Uuutta Kuuta”. Rentoutukaa ja nauttikaa “matkasta” “Kosmisella Merellä”.

 

Artikkelin julkaissut Disclosure News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.