Tähtisiemenalkuperänne energioihin pääsy

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tutkineet eri portaaleja, joita ihmiskunnalle on avattu, nähdäksemme miten paljon käytätte niitä. Me puhumme tässä portaaleista, jotka me itse olemme luoneet ja avanneet, sekä portaaleista joita muut korkeamman taajuuden olennot ovat avanneet, jotka pyrkivät auttamaan teitä tietoisuudden siirtymässä. Kun me, ja toiset meidän kaltaisemme, puhumme energioista joita ympärillänne on, me viittaamme sekä Auringosta tuleviin energioihin että muualta galaksista tuleviin energioihin. Me viittaamme portaaleihin, jotka ovat suuria portteja joista energia voi tulla sisään.

Me huomaamme, että teidän lukumäärä, jotka pääsevät käsiksi näistä portaaleista tuleviin energioihin ja todella tuntevat sen, on kasvussa. Useammat ihmiset heräävät totuuteen siitä että nämä portaalit ovat olemassa ja että ne ovat saatavilla tavalliselle ihmiselle. Te ette tarvitse mitään erikoistutkintoa tai erikoiskoulutusta näiden portaalien energioihin käsiksi pääsyyn. Ja niinpä se mitä me olemme tehneet sen seurauksena mitä olemme huomanneet on, että me olemme ottaneet energioita kaikkialta galaksista ja sulauttaneet ne yhteen niin, että huolimatta siitä mihin portaaliin olette päässeet käsiksi kunakin hetkenä, te vastaanotatte energioita Seulasten, Orionin, Lyyran, Cassiopeian, Andromedan järjestelmästä, meidän omastamme ja niin edelleen.

Me haluamme teidän tietävän, että avaamalla itsenne vastaanottamaan te saatte aktivaatioita, joita te tarvitsette tunteaksenne itsenne omana korkeampana itsenänne. Osa siitä mitä määräämme teille vaatii kovaa työtä. Kun me puhumme intensiivisten emootioiden ja korkeampien värähtelyjen tuntemisesta, me tiedämme että pyydämme teiltä paljon. Mutta näiden portaalien avulla työ tehdään teidän puolestanne, ja kaikki mitä teidän tulee tehdä on istua aikomuksen kanssa avata itsenne vastaanottamaan saapuvia korkeamman taajuuden energioita.

Ja sitten kun te saatte nuo aktivaatiot, te tunnette itsenne enemmän kokonaiseksi, koska edellämainituissa tähtijärjestelmissä olevat aspektinne integroituvat, ja voitte tuntea olevanne kotoisin enemmän kuin yhdestä tähtijärjestelmästä. Voitte päästää irti siitä ideasta, että te olette vain yksi monista, koska te olette olleet kaikissa eri tähtijärjestelmissä ympäri galaksia matkoillanne. Se oli osa aikomustanne ennen Maapallolle tuloa ylösnousta ja herätä, ja nyt te autatte yhtenäistämään galaksin ihanalla työllänne, jota teette itsenne parissa.

Olemme onnessamme kertoa tämän erittäin hyvän uutisen teille ja sen että lisää on tulossa. Voitte vastaanottaa sen jos valitsette, jos avaatte itsenne sille. Mitään muuta temppua ei tarvita. Olette työskennelleet niin kovasti itsenne kanssa jo tähän asti, ja olette valmiita vastaanottamaan lisää. Me ja monet kaltaisemme olemme innokkaasti antamassa teille voitavamme muistuttaaksemme teitä siitä keitä te todella olette valon ja rakkauden galaktisina olentoina.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.