Tämän hetken energiat, suuret ja massiiviset muutokset ja sinä

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme kiinnostuneita näkemään mitä teette tämän hetken energioilla, joilla on kapasiteettia saada aikaan suuria muutoksia elämissänne ja siten koko maailmassa. Ja me tiedämme, että ne teistä jotka ovat avautuneet näille energioille ovat jo tunteneet niiden voiman ja potentiaalin. Me haluamme rohkaista teitä juuri nyt unelmoimaan suuria ja positiivisesti odottaen etsimään niitä suuria muutoksia, joita haluatte nähdä, ei ainoastaan sen takia että suuria energioita on saapuvilla, vaan myös koska te olette niin voimakkaita. Teidän ei tarvitse odottaa jonkin asian tapahtuvan jossain tuolla, niinkutsutussa ‘reaalimaailmassa’.

Teillä on kyky kaikkina aikoina mennä itseenne ja löytää sieltä todellisuus, löytää sieltä kokemus, löytää sieltä olosuhteet omasta itsestänne. Tulette aina luomaan maailmanne sisältä päin. Ette ole tulleet sinne kärsimään tarpeettomasti. Olette tulleet sinne katsomaan kärsiviä elämässänne ja ympärillänne ja kysymään itseltänne ‘Miten me voisimme auttaa heitä?’

Ja toki on olemassa monia tekoja joita voitte tehdä. Aina on tekoja jotka ovat teille tehtävissä. Aina on sanoja joita voitte sanoa, jotka ovat voimakkaita ja inspiroivia, mutta sitten menette sinne missä todellinen voima on ja etsitte värähtelyä sisältänne, jollaista haluatte elämänne ja ulkomaailmanne heijastavan.

Yksi näiden aikojen elämisen etu on, että teillä on enemmän tilaisuuksia mennä itseenne, ja toki voitte käyttää kaiken sen ajan jolloin ette matkustele tai vieraile muiden luona meditoiden, keskittyen chakroihinne ja tunteisiinne. Voitte rakentaa kokonaisen universumin sisällenne, mikä on niin ihanaa ja kaunista että teidän ei tarvitse odottaa mitään tapahtuvaksi, ei tarvitse odottaa minkään pakkojen tai matkustuskieltojen purkua.

Teillä on valinta juuri nyt, ja ajoitus ei voisi olla parempi kaikille teille tutkia sitä mitä teidän on mahdollista tuntea kun käännätte huomionne siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu sisäänpäin mitä sisällänne tapahtuu. On niin paljon potentiaalia jota ette vielä ole ottaneet käyttöön, että me olemme erittäin innoissamme kaikkien niiden teidän puolesta, jotka vastaanottavat tämän viestin ja ottavat sen vakavasti. Kyllä, tulevilla energioilla on kyky saada aikaan suuria ja massiivisia muutoksia maailmassanne, mutta ne kaipaavat silti kumppaneita joiden kanssa luoda ne yhdessä, ja niiden kumppanit olette te, aina on ollut ja tulee aina olemaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.