Täydellisen terveyden saavuttaminen

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavointi tällä kertaa käsitteli terveyttä ja minkälaisista komponenteista hyvä terveys koostuu.


Me kiitämme teitä ymmärryksemme laajentamisesta niistä monista tavoista joilla Ääretön voi ilmaista itseään.

Me haluaisimme aloittaa tämän kommunikaation seuraavalla idealla, käsitteellä josta monet teistä ovat puhuneet monta kertaa, johon me haluaisimme ottaa kantaa erittäin yksinkertaisella perusmuodolla tänä aikana. Tämä on ongelma mitä te kutsutte terveydeksi.

Monet henkilöt planeetallanne ovat erittäin huolestuneita terveydestä tänä aikana monista heidän tunnustamastaan eri syystä, että ehkäpä heidän ympäristönsä ei olekaan tarpeeksi terveyttä edistävä kuin te haluaisitte, ja näin te löydätte itseltänne, olette jo jonkin aikaa ja mahdollisesti vieläkin kiihtyvämpään tahtiin, monenlaisia sairauksia ja tauteja, jotka eivät varsinaisesti edusta ideaa teidän luonnollisesta olotilastanne tai siitä mitä te yksinkertaisesti nimitätte terveydeksi.

Puhukaamme hieman perusasioista, jotka tulee hoitaa kuntoon ennen kuin voitte oikeasti keskittyä minkäänlaiseen tiettyyn oireyhtymään, joka saattaa olla yhteydessä mihinkään sellaiseen mitä voitaitiin nimittää ”sairaudeksi”, niiksi moniksi eksoottisiksi asioiksi joita teillä on planeetallanne. Ja puhukaamme hieman siitä mikä on tarpeellista tuoda elämäänne, jos todella haluatte luoda perustan terveydelle. Monet teistä ovat kuulleet nämä asiat moneen kertaan, ne eivät ole teille uusia, mutta jälleen kerran monet teistä tuppaavat unohtamaan, kun kohtaatte, oli kyse sitten itsestänne tai jostain muusta, niinkutsutun tietyn sairauden idean, erittäin usein, ne perusjutut jotka vaaditaan siihen perusymmärrykseen alunperinkin, jolla luodaan sellainen ympäristö kehoillenne joka monissa tapauksissa yksinkertaisesti estää minkäänlaisen sairauden syntymisen.

Nämä perusvaatimukset ovat, jälleen kerran, tulleet teillä vastaan monta kertaa, mutta puhukaamme niistä muistinne virkistämiseksi. Ne kuuluvat seuraavasti. On teidän käsitteillänne ilmaistuna varsin turhaa puhua mistään yksittäisen sairauden ideasta, miten parantaa tämä, miten päästä tuosta eroon, miten selvitä siitä, miten tehdä tuo, jos ette ja ennen kuin jokaisella teistä on nämä yksinkertaiset periaatteet täysin kunnossa elämässänne.

Ja Numero 1 on yksinkertaisesti tämä: Happi. Monet teistä eivät salli itsellenne saada täyttä vaadittua määrää happea kehoonne. Erityisesti, ei millään pahalla, sillä tavalla miten ilmekehänne tänä aikana on tukotettu täyteen saasteita. Idea toki on, että kehonne hapettaminen on pääasiallinen, perustavanlaatuinen avain joka sallii kaikkien teidän soluillenne kyvyn rakentaa itsensä sillä tavalla kuin niiden tulee rakentua.

Kehonne hapettaminen ON se perustavanlaatuinen elementti, josta kaikki lähtee, ja voitte sitä edistää, parhaan kykynne mukaan, ainakin pyrkimällä löytää suhteellisen puhdasta luontoa ja/tai hapettamalla kehoanne syvähengitysharjoituksilla tai jonkinlaisella joogalla, vähintäänkin jonkinlaisella rauhallisella meditaatiolla, jossa on hengitätte tasaisesti ja syvään tai ainakin rentoudutte niin, että ette siinä mielessä paniikkihengitä lyhyillä henkäyksillä, mikä ei salli kehoillenne täyttä määrää happea.

Numero 1 on siis kehon hapettaminen.

Numero 2: Kehon nesteytys. Juotteko tarpeeksi vettä? Olette fysiologisina olentoina suurimmaksi osaksi vettä. Kyllä, monet teistä HALUAVAT syödä monia asioita, jotka itse asiassa poistavat nestettä kehoistanne. Ne kuivattavat teitä. Ja kuten monet ovat alkaneet ymmärtää, monet näistä niinkutsutuista oireista, jotka voitte liittää moniin eksoottisiin sairauksiinne, ovat itse asiassa pelkästään nestevajauksen oireita. Siinä mielessä, että kehonne on erään analogian mukaisesti kuin akku. Jos teillä ei ole asianmukaisesti nestettä kehossanne, silloin solunne voivat tavallaan palaa loppuun, mennä oikosulkuun, ja muuttua tavallaan kuiviksi kuten akku menettää jännitteen säilökykynsä.

Ja siinä mielessä nestevajaus, vedenpuute kehossanne ei salli solujenne rakenteiden huuhdella itsestään niitä myrkkyjä pois kehostanne, ja tämä aiheuttaa monenlaista kertymää, mikä mahdollistaa immuunijärjestelmänne ja solu- ja entsyymijärjestelmänne pysähtymisen, ja näin jälleen kerran saa aikaan monen monet eri tyyppiset oireet, jotka sitten voivat avata portit ja antaa opportunistisille organismeille (bakteerit, sienet, loiset yms.) mahdollisuuden synnyttää täydellisempiä sairauksien muotoja.

Joten toinen idea on kehon nesteytys. Ja jokaisen teistä tulee pitää hyväksyttävänä juoda vähintään 2 litraa vettä päivässä. Muuten huomaatte, että teillä ei ole tarpeeksi vettä. Toki jokainen yksilö on erilainen, mutta teidän tulee ymmärtää jotain erittäin tärkeää. Kun olette janoisia, se on itse asiassa kehonne VIIMEINEN MERKKI siitä, että teillä ei ole kehossanne tarpeeksi nestettä. Jos kehonne olisi tarpeeksi nesteytetty, te olisitte harvoin janoisia. Joten käyttäkää sitä merkkinä.

Numero 3: Olette toki monta kertaa kuulleet tästä, ja se on äärimmäisen tärkeää, ja sitä ei tule painaa villasella. Liikunta. Liikkuminen, liike on kuin kehon kyky pumpata, sallia lihasten toimia pumppuina joilla solujärjestelmät sallivat veden huuhdella kehosta myrkyt ulos, sallia olla energeettisesti loppuunsaattaminen, sallia lihas- ja luurakenteiden vahvistuminen, käyttää kaikkia eri mineraaleja, jotka kehon läpi kulkeutuvat ja antaa niiden toimia rakentavina elementteinä. Värähtelyllisesti liikunta, liike, on myös siinä mielessä vertauskuva aktiivisena olemisesta, energisenä olemisesta, energian virtaamisesta sen sijaan että vain istuisitte paikallanne ja kasaisitte ja muuttaisitte sitä massaksi, siinä mielessä, painottaisitte liikkumista (mutta ette liikkuisi).

Idea siis on ymmärtää, että happi ja nesteytys ja liikkuminen ovat kriittisiä. Ja näin myös lepo on tärkeää.

Numero 4: Stressin vähentäminen elimistössänne. Jälleen kerran monet niinkutsutuista oireista, jotka monet teistä liittävät sairauksien syntyyn, eivät ole muuta kuin yksinkertaisesti sivuvaikutusta liiasta stressistä elämässänne. Me ERITTÄIN VAHVASTI ja ERITTÄIN PALJON suosittelisimme, että löytäisitte tavan, keinon tai muodon jolla poistaa stressiä elämästänne. Ja jos se tarkoittaa vain yksinkertaisesti niistä asioista irtipäästämistä kuten työympäristö, työtilanteet, työ ja niin edelleen, joista tiedätte Sydämenne Sydämessä että NE EIVÄT PALVELE TEITÄ, suosittelisin että tekisitte niin. Tai ainakin käyttäisitte mielikuvitustanne löytämään tavan muuttaa se tilanne joksikin innostavammaksi, nautinnollisemmaksi, teille rentouttavammaksi.

Stressin vähentäminen on äärimmäisen tärkeää yhteiskunnassanne.

Numero 5: Oikean elämän pyrkimys eliminoida mitä tahansa myrkkyjä kehostanne, joita siellä saattaa jo olla. Toksiinien poistaminen ympäristöstänne jossa olette, toksiinien poistaminen kehostanne, kehon puhdistaminen toksiinikertymistä jotka voivat siellä olla on äärimmäisen kriittisen tärkeää. On olemassa monenlaisia puhdistusrituaaleja joita voi hyödyntää kehon puhdistuksessa sinne kertyneistä myrkyistä. Ja sallia itsensä poistaa kehosta monenlaisia raskasmetallimyrkkyjä. Ja sallia itsensä kiinnittää huomiota siihen mitä kehoonsa tunkee mitä tulee hyönteismyrkkyihin, raskasmetalleihin, jotka saattavat olla läsnä monilla teistä ympäristössänne.

Joten toksiinien poisto kehosta on äärimmäisen tärkeää.

Numero 6: Idea ruokavalionne KEVENTÄMISESTÄ. Erityisesti kun yhteiskunnassanne on monenlaisia hormoniepätasapainotiloja ja toksisia aineita, joita kehoihinne on ruiskutettu ja ruoka-aineisiinne lisätty. Ruokavalionne keventäminen ainakin vähintään auttaa kehoanne kun syötte enemmän ja enemmän ruoka-aineita, jotka sisältävät suurempia määriä vettä, kuten kasviksia ja niin edelleen, jotka ovat suurimmaksi osaksi vettä aivan kuin kehonnekin ovat, ja kun ne syödään niin raakana, tuoreena ja luomuna kuin mahdollista, se avustaa suuresti kehonne energiatasoja ja auttaa kehonne puhdistamisessa. Joitain pieniä määriä joillekin henkilöille, siinä missä tarpeen, proteiineja, mahdollisesti jopa lihaa, on hyväksyttävää silloin tällöin, mutta me ehdottaisimme että ette vetäisi sitä överiksi. Erityisesti tulette huomaamaan, että monet lihaproteiiniaineet planeetallanne ovat erittäin myrkytettyjä erilaisin toksiinein. Olkaa erittäin varovaisia tuon idean kanssa.

Ja ymmärtäkää myös, että kun kiihdytätte energiaanne, kun kiihdytätte kehoanne, teille tulee olemaan vähemmän tarpeen tällainen tuki, ja huomaatte että teillä on enemmän energiaa yhä vähemmällä määrällä ruokaa. Ja mitä luonnollisempaa ruokanne on, siinä mielessä, sitä kyvykkäämpää se on antamaan teille, toimittamaan teille niitä ravinteita joita tarvitsette ja energiaa kehollenne, ja sitä vähemmän te tarvitsette ruokaa. Nämä asiat kulkevat käsi kädessä. Ja kun puhdistatte kehonne, annatte sille happea, vähennätte stressiä ja niin edelleen, teidän kehonne muuttuu vastaanottavaisemmaksi ravinteille joita luonnollisessa ruoassanne on, ja kun te ruokitte sitä luonnonmukaisemmin, huomaatte että se on energisempi ja tarvitsee paljon vähemmän ruokaa.

Nämä yksinkertaiset ideat ovat terveyden peruskivi. Ja jos sallitte tunnustaa, että nämä yksinkertaiset ideat ovat jo elämässänne, huomaatte että, sanoisimmeko analogiana, 99.9999999999999 prosenttia tapauksista pelkästään nämä kuusi ideaa yksistään auttaa eliminoimaan melkein minkä tahansa mahdollisuuden sille, että tulisitte koskaan sairaaksi elämässänne ylipäätään. Joten kun me puhumme ideasta miten parantaa syöpä, miten parantaa AIDS, miten parantaa tämä, miten parantaa tuo, NÄIN SE TEHDÄÄN. Muuttamalla elämäntyyli sellaiseksi ja varmistamalla että keholla on kaikki sen tarvitsemat asiat, huomaatte että ette enää yksinkertaisesti sairastu. Koska keho, itsessään, on luonnollisesti älykäs ja se ei voi koskaan saada näitä sairauksia jos annatte sille yksinkertaisesti niitä sen välittömimpä tarvitsemiaan polttoaineita, happea ja vettä ja stressittömyyttä ja kevyen ruokavalion, sillä tavoin. Yksinkertaisesti se on ainoa mitä vaaditaan suurimmalle osalle teidän oireiden poistamiseen, jotka huomaatte olevan planeetallanne olemassa.

Me kiitämme teitä, kun sallitte meidän jakaa tämän yksinkertaisen käsitteen, tämän yksinkertaisen hajatelman yhteiskunnallenne tänä aikana. Ja vastapalkkioksi siitä lahjasta, jonka meille olette antaneet, kun sallitte meidän kommunikoida kanssanne tällä tavoin tänä aikana, kysynkin nyt, miten minun sallitaan palvella teitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.