Teidän tehtävänne

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Kanavoinnin aiheena tällä kertaa on elämän tarkoitus.


Q: Voitko kertoa minulle onko minulla tehtävää??

A: Sinun tehtäväsi? Teillä kaikilla on sellainen. Jokaisen teidän elämänne perustavanlaatuinen tarkoitus on täydellisesti olla se minkä te olette valinneet olla, täydellisesti. Se tarkoittaa, että teidän tulee alkaa käyttäytyä niin. Monet teistä luovat erilaisia tavoitteita, erilaisia tehtäviä, erilaisia tarkoituksia elämäänne, mutta perussyy on, että elämänne on olemassa yksinkertaisesti siksi, että voitte olla tämä tietty henkilö, juuri nyt; koska et koskaan tule olemaan tämä sinä enää toiste, koskaan. Joten ole täysillä se kuka olet valinnut olla, se on elämäsi perustarkoitus, perustehtävä.

Olette jokainen Kaiken Sen Mikä On moniulotteisen kristallin tahoja. Olkaa täysin rinnoin oma tahonne, mikä tarkoittaa todellisen sinun olemista, ja sen mukaan käyttäytymistä, silloin muodostat täyden ja kokonaisen heijastuman kaikista muista, mikä taho satutkin olemaan; niin että kaikki muut tietävät missä he seisovat suhteessa sinuun. Kun täytät itsesi tahon reunoja myöden, kun kaikki muutkin päättävät täyttää itsensä täyteen omia reunojaan myöden, silloin kaikki tahot koskettavat, ja teistä tulee yksi kide. Pysytkö kärryillä?

Joten ”tehtäväsi”, jos sellaisen hyväksyt… (naurua)… ei ole ”mahdoton”… (lisää naurua)… se on tehdä sitä mikä sinua innostaa. Innostus on värähtelyenergian fyysinen translaatio, joka edustaa sitä polkua minkä olet valinnut olla. Se on mittari, seuraa sitä. Innostut asioista syystä, innostus on harmoninen värähtely joka antaa sinun linjautua tehtäväsi kanssa. Seuraa sitä, luota siihen että jos seuraat intuitiotasi, vaistojasi ja mielikuvitustasi ja innostustasi, tulet aina automaattisesti, ja synkronistisesti, saamaan tukea.

Jokainen idea on täydellinen, sen mukana tulee kaikki ainekset joita tarvitaan sen ilmentämiseen ja idean eteenpäinviemiseen. Universumi ei luo turhia asioita. Siksipä mikä tahansa ideat joka olet halukas olemaan, joka heijastelee todellisuuttasi sataprosenttisesti, aina. Jos huomaat, että todellisuutesi, sellaisena kuin se on, ei ole sitä minkä haluat sen olevan, silloin määrittele uudelleen idea siitä kuka olet, ala elää elämääsi kuin se olisi ainoa todellisuus mikä on. Voit ottaa annettuna sen, että voit luottaa että jos alat käyttäytyä kuin tuo todellisuus, käyttäytyä kuin se värähtely joka mielestäsi on totta sinulle, fyysinen universumi ei voi mitään muuta kuin heijastaa sinulle sitä todellisuutta fyysisesti. Se heijastaa mitä tahansa uskotkin fyysisen todellisuuden olevan kykenevä olemaan, ja tasan tarkkaan sillä tasolla. Ookoo? Olisiko siinä tehtävä sinulle?

Q: (Naurua) Selvä, kiitos.

A: Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.