Teidän voimapaikkanne universumissa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me tässä galaksissa pyrimme edistämään rauhaa ja ykseyttä etsimällä näitä samoja olotiloja itsestämme. Me emme ole yhtä huolissamme muista niinkuin ne, jotka kamppailevat kovasti. Vaikka me kunnioitamme niitä, jotka suojelevat ihmiskuntaa ja muita vahingolta, se ei ole meidän tapamme toimia. Me pyrimme edistämään rauhaa ja ykseyttä galaksissa ja universumissa vetoamalla jokaisen teidän sisällänne olevaan. Me pyrimme vahvistamaan noita tunteita teissä viesteillämme ja lähettämillämme energioilla.

Me tiedämme, että on vaikeaa mitata tuloksia kun jatkatte etsintäänne rauhan saamiseksi maailmaan, galaksiin ja jopa universumiin tällä tavoin kuin me kuvaamme. Mutta me haluamme teidän myös tajuavan, että jos kaikki aseet maailmassanne riisuttaisiin yhtä aikaa, ihmiset joilla on aseita kohtaan tunteita jäisivät ilman ratkaisua, ja vihaa ja raivoa, jopa pelkoa täynnä olevat joutuisivat etsimään toisen tavan sodan aloittamiseksi.

Niinpä kaikki ongelmat universumissa tulee ratkaista niiden juurilla. Tulee olla halu tarkastella omaa itseä ja tunnustaa se mitä sisältä löytyy. Täytyy olla halukkuus hyväksyä se mitä tällä hetkellä itsessä on, syleillä sitä, ja päästää irti tuomitsemisesta jota omaa itseä ja muita kohtaan tuntee. Ennen sen tekemistä jatkatte sen pitkittämistä mitä ette halua nähdä maailmassanne ja koko universumissa.

Ylösnousemus ei tarkoita jyvien erottelua akanoista ja sitten jyvien kulkua eteenpäin, kun akanat jätetään tappelemaan keskenään. Jos olette hereillä, todella hereillä, silloin olette halukkaita katsomaan sisäänne ja etsimään sieltä sellaista mitä ette välttämättä halua nähdä, ja olette halukkaita tekemään rauhan sen kanssa sellaisena kuin se on. Etsitte oman itsenne ulkopuolelta, sieltä missä tarvitaan eniten rakkautta, parannusta ja anteeksiantoa.

Pyritte myös etsimään ulkopuoleltanne sieltä, missä tarvitaan eniten rakkautta, parannusta ja anteeksiantoa. Olette myötätuntoisia, jopa niitä kohtaan jotka äksyilevät teille, koska he eivät tiedä mitään muuta tapaa kommunikoida ja koska heitä on satutettu, he ovat traumatisoituneita, eikä heille ole annettu mahdollisuutta parantaa perhesuhteitaan, suhteitaan opettajiinsa tai yhteiskuntaan kokonaisuutena.

Siispä te toimitte rauhantekijöinä. Te olette niitä, joita kaikki Maapallolla ovat etsineet ja odottaneet. Jokainen teistä on yhtä tärkeä kuin kaikki muutkin. Jokainen teistä voi vaikuttaa suurimmalla mahdollisella tavalla, jonka voitte kuvitella. Niin se vain on ja niin se on aina ollut Maapallolla, ja ne jotka ovat tähän totuuteen päässeet ovat eläneet elämäänsä sen mukaisesti ja ovat olleet vastuussa rauhansopimuksista ihmisten keskuudessa, jotka ovat eläneet maissa tuhansien kilometrien päässä.

Kaiken alkuperä on ihmisessä joka on hereillä ja tietoinen siitä mitä hänen ulkopuolellaan tapahtuu. Tämän takia me sanomme teille, että uutiset siitä mitä ulkopuolellanne, näyttämön kulisseissa ja varjoissa tapahtuu eivät merkkaa mitään. Tämä sen takia, että me tiedämme miten universumi toimii ja mikä teidän paikkanne siinä on. Me tiedämme miten voimakkaita te olette ja me emme koskaan haluaisi viedä teiltä voimaa pois kertomalla teille tarinaa, joka on vain yksi todellisuus, yksi totuus, ja mikä saisi teidät keskittymään itsenne ulkopuolisiin asioihin, jossa teillä ei ole valtaa. Sisäinen maailma on se missä kaikki valtanne on ja missä me tapaamme teidät. Se on siellä missä me olemme teidän saatavillanne kaikkina aikoina ja missä me levitämme rauhaa niin, että te voitte myös levittää sitä ympärillenne kauniilla planeetallanne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.