Ulottuvuuksien sulauttaminen ja uuden verkon luominen

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me rakastamme absoluuttisesti uutta energiaa, jonka me tunnemme huokuvan sydämistänne teidän jatkaessanne kasvua ja laajentumista sieluina, tietoisuuden olentoina. Me olemme tunteneet myötätunnon kasvavan keskimääräisellä ihmisellä ja ottavan mukaan enemmän henkilöitä, joita ette aiemmin olleet miettineet. Te olette tietoisempia jnyt kuin koskaan aiemmin siitä minne myötätunnon tulee mennä, missä voitte loistaa valoanne ja miten voitte auttaa kanssaihmisiänne. Te jotka olette avanneet sydämenne tänä aikana kärsiville olette niitä, jotka johtavat ihmiskuntaa kultaiseen aikaan, tietoisuuden muutoksen aikaan.

Te, jotka olette hereillä, olette laajentaneet itsenne ottamaan mukaan kaikenlaisia ihmisiä ja kaikenlaisia muita olentoja johtuen siitä tietoisuudesta, joka teillä on sisällänne siitä keitä te todella olette Alkulähteen Energiaolentoina. Me emme ole vastuussa siitä mitä te teette tänä aikana. Yksikään muu olento universumissa ei voi ottaa nimiinsä teidän puolestanne sitä mitä te olette tehneet avatessanne sydämenne kanssaihmisille, jotka ovat tarpeessa. Tämä rakkauden ja myötätunnon tunne, joka teillä sisällänne on, on äärimmäinen palvelus. Ja kyllä, voitte tehdä asioita noihin tunteisiin perustuen, mutta vain pelkästään tuntemalla ne olette kaikki luoneet uuden energiaverkon.

Olette auttaneet niin monia kanssaihmisiä luomaan tätä myötätunnon verkkoa, ja sen seurauksena olette tuoneet enemmän korkeampaa ulottuvuutta sinne missä te olette nyt. Olette sulauttamassa ulottuvuuksia. Teette mahdolliseksi sen, että olette olemassa samaan aikaan niiden kanssa, jotka toimivat niinkuin he olisivat edelleen kolmannen ulottuvuuden olentoja. Ja se johtuu siitä ihanasta työstä, jota olette tehneet itsenne kanssa. Te olette parantajia, valotyöntekijöitä ja verkkotyöläisiä, joita ihmiskunta tarvitsee, ja te olette tehneet enemmän kanssaihmisten auttamiseksi siirtymään tietoisuudessa kuin mitä voisitte koskaan saada tietää.

Te tulette kokemaan sen täysin jossain kohtaa, mutta juuri nyt te olette antaneet itsellenne tämän kauniin esimaun tietoisuuden siirtymästä. Se on eräs positiivisemmista aspekteista joita elätte tällä hetkellä, ja meistä tuntuu että jatkatte tätä trendiä. Te tulette jatkamaan toisten auttamista tuntemalla myötätuntoa kanssaihmisiä kohtaan. Te olette niitä, jotka tekevät kaiken suuren painonnoston, ja kaltaisenne olennot ja kollektiivit ovat täällä tukemassa teitä, tsemppaamassa teitä ja rakastamassa teitä tuskallisempina elämänne hetkinä.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.