USA:n valtio vahingossa julkaisi mielenhallintadokumentit tietopyynnön yhteydessä

Kun tutkija Curtis Waltman Muckrock-sivustolta otti vastaan tiedostoja hänen laittamaansa tietopyyntöön koskien Antifaa ja rasistisia ryhmiä Washingtonin osavaltion Fusion Centerista, hän sai enemmän kuin mitä hän pyysi: täysin aiheeseen liittymättömän zip-tiedoston jossa luki “Elektromagneettiset vaikutukset ihmiskehoon”.

Tiedostoissa oli kolme diagrammia, jotka esittävät informaatiota sähkömagneettisten aseiden vaikutuksista ihmisen kehoon ha aivoihin. Ensimmäinen diagrammi, tarkemmin nimeltään Psykosähköisten aseiden vaikutukset, kertoo yksityiskohtaisesti tällaisten aseiden vaikutuksista, keskittyen sekä mielenhallintaan että fyysisiin oireisiin.

Seuraava diagrammi kertoo eri prosesseista joilla sähkömagneettinen mielenhallinta toteutetaan puhelinverkon avulla tai paikallisemmin maan pinnalta tai ilmasta, kun psykotronisia aseita kohdistetaan tiettyihin ihmisiin. Eri taajuudet kuvataan vaikuttavan eri aivojen osiin.

Kolmas kuva puhuu enemmän ihmisaivojen kartoittamisesta aalloilla, ja mainitsee että jokaisella ihmiskeholla on uniikki biosähkömagneettinen kenttä, joka oletettavasti antaa kehittyneiden aseiden käyttäjille kyvyn paikallistaa kaikki yksilöt maailmassa perustuen tähän tunnisteeseen, mikä mahdollistaa heidän suoraan kohdistaa yksilöihin psykotronisia aseita.

 

Nämä diagrammit vaikuttavat esitysdokumenteilta, jotka ovat peräisin eri lähteistä, mahdollisesti niitä käytetään pointteina keskusteluissa kun puhutaan siitä miten tutkia ja kehittää psykotronisia aseita. Nämä dokumentit eivät paljasta, samalla tavoin kuin Wikileaks, mitä varjohallituksen virastot kuten NSA ovat tehneet tai mihin ne kykenevät.

Jotkut näistä kuvista ovat ilmestyneet Nexus-lehden artikkelissa joka kuvaa vuoden 1992 oikeudenkäyntiä NSA:ta vastaan, toisena osapuolena oli John St. Clair Akewi. Akewi väitti, että NSA:lla oli ”kyky murhata USA:n kansalaisia salaa tai pyörittää salaisia psykologisia operaatioita saadakseen koehenkilön tuntemaan itsensä mielisairaaksi ja niin että tälle annetaan tästä diagnoosi”, ja jossa dokumentoitiin heidän väitettyjä metodeitaan.

Alas kaninkoloon

Niille jotka kykenevät seuraamaan sitä täältä, tämä artikkeli johtaa alas kaninkoloon jossa informaatio ja resurssit kuvaavat eri mielenhallinnan aspekteja, joita Deep Staten agentit kohdistavat ”kohdistettuihin henkilöihin”. Vaikka sellaisten virastojen salaiset kyvyt ovat olleet eräs tarkimmin varjeltu salaisuus, Edward Snowdenin kaltaiset henkilöt ovat kyenneet auttamaan meitä heräämään heidän olemassaoloonsa.

Mitä me voimme olla mieltä tällaisesta tiedosta joka liittyy mielenhallintaan? Kuten Waltman huomauttaa,

On täysin epäselvää miten tämä on päätynyt tähän julkaisuun. Se voi olla tarkoitettu toiseen julkaisuun, se on voiunt olla kerätty tulevista WSFC:n raporteista, tai se voi olla jopa henkilökohtaisia tiedostoja salaisen palvelun agentilta joka jotenkin on päätynyt tähän. Soitto WSFC:lle ei johtanut mihinkään, joten kunnes he soittavat takaisin, tämä kaikki pysyy mysteeriinä.

Ainoa mahdollisuus, jota Waltman ei käsittele, on että tiedosto oli lähetetty hänelle tarkoituksella. Sellainen operaattori on tehnyt lähetyksen joka haluaa välittää tämän informaation uudelle silmäparile, ja olla osa salaisen informaation julkistamista kansalle, jonka tulee tästä saada tieto. Epätodennäköistä? Ehkäpä, mutta pljon hämärämpääkin on maailmassa sattunut.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.