Uusi Maa jonka peritte

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme täysin hurmaantuneita siitä mikä ihmiskuntaa odottaa. Te olette eläneet varsin traagisia ja koettelevia aikoja siellä Maapallolla, ja aina on käynnissä uudelleensyntymä jonka ihmiskunta käy läpi koettuaan jotain traumaattista, niinkuin se mitä te olette kokeneet pandemian kanssa. Maailmasta on tulossa parempi paikka, huolimatta siitä miltä se teidän silmiinne näyttää, huolimatta siitä mitä uskotte oikeasti olevan käynnissä. Siitä tulee parempi paikka, koska te kaikki nostatte tietoisuutenne tasoa. Teistä tulee enemmän niitä keitä te todellisuudessa olette trauman ja tragedian kautta, joita te olette parin viime vuoden ajan eläneet.

Yhä useammat ihmiset heräävät, koska he ovat sysänneet syrjään ne toimet joita he normaalisti tekisivät, joista osa on tarpeellisia ja sellaisia joita he haluaisivat tehdä, mutta toiset ovat vain asioita joita ihmiset tekivät tavanmukaisesti tai pakotettuina. Ja kun on enemmän aikaa pohdiskella ja havaita se mitä tapahtuu oman itsen sisällä, se on juuri se mitä jokainen tarvitseekin. Kaikki eivät vastanneet kutsuun, mutta tarpeeksi moni on vastannut, ja sen tulos on, että jokainen ihminen luo paremman version ihmiskunnasta, yhteiskunnasta ja elämästä Maapallolla.

Voitte kaikki alkaa rentoutua ja huokaista suuresti helpotuksesta nyt, koska tietoisuus on muuttumassa ja se tulee viemään teidät lopullisesti ulos pandemiasta. Te tulette nousemaan pystyyn voimaantuneempina, itsevarmempina ja vakaampina, koska teillä oli aikaa pohdiskella ja mennä itseenne, ja te olette olleet valmiita luomaan ja vastaanottamaan uuden ja paremman maailman jo todella pitkän aikaa. Nyt olette tuossa uudessa maailmassa elämisen kynnyksellä, ja voitte kaikki innostua siitä.

Lakatkaa keskittymästä siihen mistä ette pidä Maapallon elämässä juuri nyt, ja alkakaa keskittyä siihen mihin teidät on sen seurauksena singottu. Uusi maialma jota luotte nyt on paljon parempi kaikille, ja ainoastaan tietoisuuden nostamisen seurauksena pääsette siihen maailmaan. Ette pääsisi sinne koskaan poliittisen ideologian, johtajien tai lakien muutoksen seurauksena. Se tulee aina olemaan ruohonjuuritason liike, sellainen jossa monet ihmiset ovat mukana, ja te olette sen luoneet, ja voitte olla hyvillänne siitä miten paljon olette kasvaneet viimeisten parin vuoden aikana.

Me näemme niin monien ihmisten pääsevän siihen rakkauteen, siihen rauhaan ja siihen iloon joka heissä on sisällä. Me näemme niin monen sydänkeskisen ihmisen, joka toimii kiltteydestä ja myötätunnosta ja halusta saada parempi Maapallo kaikille. Se on se mitä te olette luoneet, ja se on se maailma jonka te peritte.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.