Vaaroilta suojautuminen

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Nyt annamme teille vähän tarkempaa tietoa niistä tulevista luonnonmullistuksista, jotka lievemmässä muodossa koskevat myös Suomea. Tietyt alueet ja kaupungit, kuten

Helsinki		Turku			Kajaani
Kotka			Tampere			Joensuu
Hamina			Tammerkoski		Oulu
Hämeenlinna		Jyväskylä		Rovaniemi
Orimattila		Ylivieska		Tornio
Lahti			Inari			Ahtiala
Kausala			Kouvola			Lappeenranta
Koiskala

ovat erityisessä vaaravyöhykkeessä.

Nämä tulevat kokemaan lähitulevaisuudessa (kanavoitu vuonna 1995) mm. sähkökatkoksia, tulvia, hirmumyrskyjä, ukkosmyrskyjä, kuivuutta, kuumuutta, kylmyyttä ja maanjäristyksiä. Liikenneonnettomuuksien riski kasvaa. Pelosta ja stressistä aiheutuvat psyykkiset sairaudet lisääntyvät. Ihmisten altistuminen ihosyövälle, ja yleensä muillekin syöpäsairauksille, lisääntyy ultraviolettisäteilyn lisääntymisen myötä näillä alueilla. Ylimmän taivaan suojakerroksiin on tullut monia repeämiä, jotka synnyttävät otsoniaukkoja. Silloin negatiiviset hajottavat säteet pääsevät vapaasti kulkemaan maahanne aiheuttaen levitessään ympäristöön ”antikristillisen” katastrofin. Ihmiset kokevat nämä luonnonmullistukset negatiivisina hyökkäyksinä.

Tätä ultraviolettia vastaan ei ole takuuvarmaa, 100-prosenttista suojaa, mutta on kuitenkin muutamia varokeinoja. Jos olette olleet ennen paljon auringossa aamusta iltaan noin 8 tuntia, niin vähentäkää auringonottoa n. 4 tuntiin. Jos ennen otitte aurinkoa n. 5 tuntia, ottakaa nyt vain 2,5 tuntia. Jos ennen otitte aurinkoa noin 3 tuntia, ottakaa nyt vain n. tunnin. Jos aikaisemmin otitte aurinkoa alle tunnin verran kerrallaan, älkää enää ottako aurinkoa. On hvä pitää päivä, tai useampia välissä, ennenkuin jatkaa auringonottoa.

Kulkekaa nyt enemmän varjoisissa ja suojaisissa, tuulisissa paikoissa. Käyttäkää enemmän suojaisaa vaatetusta. Aurinkovoiteenne suojakerrokset eivät tule riittämään. Viileä juoma ja ruoka viilentävät oloanne vain sisäisesti, mutta eivät suojaa ihoanne vaaralliselta säteilyltä.

Voitte suojata itseänne positiivisilla ja neutraaleilla energioilla. Neturaali voimavirta (lisätietoa tästä Energian perusteet -monisteessa) tasapainottaa energianne kentässänne neutraloiden negatiivisten energioiden haittavaikutukset, jolloin ne eivät enää vahingoita teidän energistä olomuotoanne. Iho sen sijaan saattaa vielä palaa, mutta mahdollisuus altistua näiden säteiden aiheuttamille sairauksille vähemee minimiin. Voitte pyytää esim. neutraalia voimaa Valon suojauksena (katso Valon Pyyntö tai Kristallivalosuojaus Ufot ja humanoidit -monisteen sivulla 17).

Edellä antamiamme ohjeita, jotka koskevat auringonoton tuntimääriä ei ole pppakko ottaa kirjaimellisesti, vaan ne ovat ohjearvoja riippuen siitä kuinka hyvin ihonne on tottunut auringon ultraviolettisäteilyyn. Mitä paremmin se on siihen tottunut, sitä enemmän iholla on vastustuskykyä säteiden aiheuttamille sairauksille. Tottuneen iho ei reagoi säteilyyn niin herkästi kuin sellaisen ihmisen iho, joka ei ole ottanut aurinkoa. Näiden iho palaa herkemmin.

Vastustuskykyyn vaikuttaa ihon pigmentti. Esim. tummaihoiset Afrikan maissa asuvat ihmiset ovat hyvin suojattuja vaaralliselta säteilyltä, mutta nyt — koskien tulevaa tilannetta — edes heidän ihonsa ei tule kestämään lisääntyvää ultraviolettisäteilyn määrää. Säteily altistaa myös heidät samoille ihosairauksille, joskaan ei siinä määrin kuin vaaleaihoiset. Myös tummaihoisten vastustuskyky joutuu äärimmäisen rasituksen kohteeksi, eikä kestä kauan, kun se ylikuormittuu. Silloin vastustuskyky heikkenee, ja säteilyt vaikuttavat myös energiakentässä oleviin energiakehoihin. Uiminen ei ole haitaksi, mutta kun tulee vedestä aurinkoon, on suojautumista tehostettava, koska vesipisarat vahvistavat auringonsäteiden vaikutusta.

Seuraavaksi tarkempi selitys muista suojakeinoista, kuten esim. varjosta. Vaikka ultraviolettisäteily kulkee läpi pilvien, ne suodattavat osan takaisin avaruuteen, osa imeytyy ilmakehään, mutta heikompana, eikä niin vaarallisena kuin suora auringonpaiste. Puitten ja talojen antama varjo voi lähes yhtä hyvin suodattaa vaaralliset ainesosat pois, koska ne jäävät talojen ja puitten pintaan, joihin kohdistuu suora auringonvalo. Tuulinen sää ja paikka ei vain helpota oloa, vaan myös hajottaa vaaralliset ainesosat erilleen, jolloin säteilyn vaarallisuus vähenee hieman. Mikä koskee varjon antamaa suojaa, koskee myös vaatetusta, niillä on sama vaiikutus (suora auringonpaiste osuu vaatteden ja kankaiden pintamateriaaliin vaikuttaen siihen siten, että niiden molekyylit imevät itseensä auringon säteilyä, jolloin se varastoituu niihin vaalentaen siten vaatteiden ja kankaiden väriä).

Aurinkovoiteet muodostavat iholle keinotekoisen suojakerroksen fyysisen kehon päälle ja aurinkovoiteiden suojaluku ilmaisee suojakerroksen vahvuuden. Aurinkovoiteen tehtävänä on seurata ihoa palamiselta, mutta ne eivät suojaa hienompia energiakehojamme.

Sen mitä sanoin tulevista katastrofeista ei ollut tarkoitus pelästyttää, vaan antaa teille etukteen tietoa, jotta osaisitte valmistautua niihin paremmin, jotta uha tultua ajankohtaiseksi se ei aiheuttaisi teille turhaa paniikkia. Teidän tulisi osata toimia rauhallisesti ja järjestelmällisesti suorittaen pelastusoperaatioita. Tämä on jokaisen velvollisuus katastrofitilanteissa.

Turvallista kesää teille Maan asukkaat! toivoo LIITON JÄSEN Seurukselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.