Valmistautukaa bumerangiefektiin

∞12D Luojat, Kanavoinut Daniel Scranton

“Me olemme täällä teitä varten. Me olemme Luojat. Me olemme 12. ulottuvuuden aineettomien olentojen kollektiivi, ja olemme täällä auttamassa.

Me rakastamme teitä, ja me haluamme aloittaa teistä tänä aikana, koska me haluamme teidän kuulevan sen. Haluamme teidän kuulevan sen usein. Teidän tulee kuulla se itseltänne, ja teidän tulee tietää, että saatte rakkautta jokaikisestä suunnasta. Jopa ihmiset, jotka eivät koskaan sano rakastavansa teitä, oikeasti rakastavat teitä, mutta he pelkäävät hylätyksi tulemista, ja niin he eivät ilmaise sitä teille. Mutta on tärkeää ilmaista omia tunteitaan toisille, ja on tärkeää ilmaista se, kun tuntee jotain mikä ei tunnu hyvältä. Kertokaa toisille miltä tuntuu; kertokaa toisille ja näyttäkää heille kiltteyttä, kiintymystä ja kaikkea muuta mitä haluatte, että teille näytetään takaisin.

Älkää pelätkö olla sitä mitä oikeasti olette, ja se mitä oikeasti olette on Rakkaus. Muistakaa, että kukaan ei voi viedä teiltä pois sitä, ei silloinkaan kun he eivät rakasta teitä ja sanovat teille etteivät he rakasta teitä. He eivät silti voi viedä pois todellista luonnettanne. He voivat ainoastaan esittää, että te ette ole sitä mitä te todellisuudessa olette. Kysytte nyt, että mitä tämä auttaa? Onko se totta, että maailma tarvitsee nyt rakkautta? Se on ollut totta jo pidemmän aikaa, ja se tulee edelleenkin olemaan totta. Mitä haluatte nähdä maailmassanne? Kysykää sitä itseltänne ja sitten levittäkää vastausta. Mitä haluatte vastaanottaa muilta? Kysykää itseltänne tuota kysymystä ja sitten antakaa sitä toisille.

Olette siellä rikkomassa syklejä. Olette siellä lopettamassa trauman perimyslinjastanne. Olette siellä muuttamassa ihmiskunnan tietoisuutta, ja ihmiskunnan tulee nousta tuomitsevaisesta rakastavaan, koska kaiken Alkulähde on Rakkaus. Muistakaa se, kun teidän tarvitsee kuulla, että teitä tuetaan, kun teidän tarvitsee kuulla mistä olette tulleet ja mistä ette koskaan ole lähteneetkään. Olette Alkulähteen Rakkauden kehdossa, ja meidän kaikkien on tarkoitus olla Alkulähteen rakkauden edustajia toisillemme, ja joskus me olemme ja toisinaan taas emme.

Me joskus toimimme enemmän opettajina kuin rakastajina, mutta me aina säteilemme rakkautta ja joskus te tunnette sen. Jotkut teistä ovat virittäytyneet siihen energiaan, kun toiset taas blokkaavat sen. Imekää teille joka suunnasta tulevaa rakkautta, ja silloin tunnette, että teillä on enemmän annettavaa, enemmän ympärille jaettavaa. Me jatkuvasti muistutamme teitä siitä keitä te todella olette lähettämällä jokaiselle teistä totuuden siitä, että me rakastamme teitä todella paljon ja me pyydämme teitä ottamaan tuon energian ja levittävän sitä jollekin toiselle, koska ette tiedä miten paljon jonkun toisen tarvitsee se kuulla ennenkuin sanotte sen heille.

Eikä teidän tarvitse huolehtia takaisinmaksusta siltä henkilöltä, jolle se on alunperin annettu, koska kun annatte sen eteenpäin jollekulle, sen on tultava teille takaisin jollain tavalla, jossain muodossa. Olkaa vain valmiita rakkauden bumerangiefektiin, avatkaa sydämenne, mielenne ja ojentakaa kätenne vastaanottamaan se, sillä se on tulossa. Se on aina tulossa, ja me tiedämme sen koska se ei koskaan alunperinkään kadonnut teiltä, ettekä koskaan lakanneet olemasta itsenne, ja ne teistä, jotka valitsevat virittäytyä siihen eivät koskaan lakkaa sen vastaanottamista. Me olemme täällä auttamassa; me olemme täällä muistutttamassa. ME olemme täällä toimimassa esimerkkeinä siitä miten on mahdollista tietää olevansa rakkautta maailmassa, joka joskus unohtaa kuka ja mikä se todella on.

Me olemme Luojat, ja me rakastamme teitä erittäin paljon.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.