Viesti Plejadien Korkealta neuvostolta

Viesti Miralta Plejadien Korkeasta neuvostosta, kanavoinut Valerie Donner lokakuun 3. 2021

Tervehdys, minä olen Mira; olen mielissäni puhuessani teidän kanssanne tänään antaakseni lyhyen raportin eräistä elintärkeistä tiedoista.

Minä olen Plejadien Korkeasta neuvostosta ja me olemme vuosia omistautuneet Maapallon ylösnousemukselle työskentelemällä Maapallon neuvoston kanssa.

Minulla on ilo ilmoittaa, että läsnäolomme on erittäin lähellä. Kaikki on valmiina seuraavia askeleita varten Maapallon sekä teidän vapauteen. Tämä merkkaa todella paljon maailmassa ja meidänkin planeetallamme, sillä on merkitystä kaikelle elämälle.

Maapallon kaameasta kontrollista tullaan päästämään irti. Paljon on tehty jo nyt. Paljon työtä ja siivottavaa on vielä jäljellä, kun Maapallon elämää järjestellään uudelleen.

Me olemme kiitollisia ja iloisia koko luomakunnalta saamastamme avusta. Tämä on kaikkein tärkein projekti. Me ihailemme maajoukkojamme heidän kovasta työstään. Me kuljemme eteenpäin valon nopeudella, ja ennen kuin arvaattekaan, elämänne on erilaista. Olette ansainneet vapautenne ja olette pitäneet pintanne pelon ja pimeyden aikoina. Me onnittelemme teitä!

Kyllä, paras on vasta tulossa! Kun Jumalan kirkkaimmat valot, mielet ja sydämet liitetään yhteen tähän suureen Maapallon muutokseen, ne ovat voittamattomia! On vaadittu pitkä, kova työ kaikilta mukanaolijoilta. Palkkiot ovat sanoinkuvaamattomat. Kauneus on uskomaton. Rakkaus ja rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, on teidän saatavillanne. Turva ja suoja, yltäkylläisyys ja ilo sekä siunaukset ovat teidän ihailtavinanne. Kaikki tämä ja niin paljon muuta tulee tekemään siitä kaikesta sen arvoista.

Maapallo on poikkeuksellinen planeetta. Tämä ylösnousemusprosessi jota käytte läpi on lähes valmis. Maapallo itsessään on huokaisemassa helpotuksesta kuin äiti, joka on juuri synnyttänyt vauvan. Hän on kärsinyt pohjattomasti pimeistä voimista ja tajuttomasta ihmiskunnasta. Nyt ihmiskunta herää, ja ihmiset alkavat nähdä sen mitä Maapallo on joutunut käymään kokemaan.

Katsokaa mitä monien ihmisten kehoihin tällä planeetalla on tungettu. Tämä on planetaarinen hätätila, ja sen takia meille on annettu lupa kiihdyttää se loppuun. Me uskomme, että te olette saaneet tarpeeksenne, ja niin riittää myös meille!

Kaikki mikä tarkoittaa vähemmän kuin tämän pahuuden loppu olisi hulluutta. Me kuulemme tuon sanan usein, ja me olemme kanssanne samaa mieltä. Kunnioituksen puute elämää, toisianne, planeettaa, kaikkia elämän aspekteja kohtaan on julmaa. Me tiedämme, että on muita sanoja tällaiselle käytökselle, mutta ei ole järkeä maanitella sitä kaikkea mitä pahuus on saanut aikaan.

Me olemme täällä työskennelläksemme kanssanne rauhassa, rakkaudessa ja harmoniassa uuden Maapallon ja uuden elämän hyväksi.

Me rakastamme teitä, siunaamme teitä.

Minä olen Mira

  Artikkelin julkaissut Golden Age of Gaia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.