Viesti Plejadien korkealta neuvostolta

Kanavoinut Valerie Donner

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, minä olen Mira. Tervehdin teitä Plejadien korkeasta neuvostosta, sekä Maapallon neuvostosta. Me tarkkailemme teitä vakavalla huolenpidolla ja rakastavalla hellyydellä. Te olette meidän pääfokuksemme.

Me ymmärrämme ne ongelmalliset energiat joissa elätte. Nämä ovat todella toksisia häiriöitä Maapallon voimakentissä, sekä maatasolla. Me tarkkailemme tilannetta läheisesti, koska sellaiset toksiinit ovat haitaksi Maapallon elämälle.

Kaikkein toksisin häiriö on pelon energia. Pelko saa ihmiset tekemään valintoja, jotka eivät ole heidän korkeimmaksi parhaakseen. Me kunnioitamme ja ymmärrämme sitä miten nämä valinnat ovat syntyneet. Me suosittelemme ihmisille, että ottaisivat selkoa heidän omista pelkomääristään sekä siitä mikä heidän omia valintojaan ohjaa.

Nämä energiat pakottavat ihmiset arvioimaan Maapalloa ja katsomaan syvemmälle nähdäkseen sen mikä vaikuttaa heidän omiin tekoihinsa, joita he tekevät globaalisti Maapallolla. Jotkut ovat tekemässä näin ja toiset märehtivät pelkoenergioissaan, jotka madaltavat heidän värähtelytasoaan ja vaikuttavat heidän valintoihinsa. Se on sairaus jo itsessään, valloillaan oleva virus joka musertaa ihmiskuntaa.

Me huomaamme, että ihmiskunta ei käyttäydy normaalisti. Ihmiset tuntuvat olevan epätahdissa oman itsensä sekä muiden kanssa. Epätasapainot ovat lähes katastrofaalisia. Me rohkaisemme teitä pysymään poissa yhteenotoista ja tunteenpurkauksista ja pitämään erinomaista huolta itsestänne tuodaksenne itsenne tasapainoon ja harmoniaan omassa elämässänne. Astukaa pois eripurasta ja ankkuroikaa itsenne valoon. Tämä on roolinne ja me emme suo teidän unohtavan sitä.

Se mikä nyt on asianmukaista on syventää henkistä rutiinianne. Maanpinnan tiiminä te tiedätte mitä tehdä. Suorittakaa henkisiä rutiinejanne tai luokaa uusia mikäli teillä ei ole sellaisia. Lisätkää uusia niihin. Ammentakaa luonnosta. Täydentäkää. Kouluttakaa itseänne tai puutäkää apua silloin kuin sitä tarvitsette.

Pyyhkikää hikeä otsaltanne. Teidän ei tarvitse ottaa tätä niin vakavasti. Työnne on käänteentekevää. Se saa aikaan positiivisia tuloksia ja jokainen vaivannäkö vahvistuu eksponentiaalisesti. Ennenkuin tiedättekään, me olemme jo saaneet tämän pakettiin ja olette ansainneet suosionosoituksenne. Muistakaa miten voimakkaita olette ja millaisia mestareita olette, muutoin ette olisi täällä tänä aikana. Me rakastamme teitä ja olemme kanssanne. Minä olen Mira.

 

Artikkelin julkaissut The Ground Crew

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.