Viesti Siriukselta ja tähtiportin avautuminen

VIESTI SIRIUKSELTA: KOLLEKTIIVISEN EMOOTION PUHDISTUS

Kaikki kokemanne negatiiviset tunteet ovat heijastusta sivilisaationne kollektiivisesta tunnekehosta. Kun negatiiviset tunteet pitävät tilaanne vallassaan, silloin teistä tulee oman kollektiivisen alitajuntanne vaikutuksen alaisia.

Maailman meret symboloivat Gaian kollektiivista tunnekehoa; kuitenkin ihmiskunta on saastuttanut Maapallon meriä, mikä symboloi sisäistä kamppailua, jota monet teistä käyvät kollektiivisesti integroitaessa pelkopohjaisia tunnetiloja.

Olette saattaneet huomata, että orcavalaat merissänne (jotka ovat kytkeytyneet meihin siriuslaisiin geneettisesti) hyökkäävät nyt laivojen kimppuun. Tämä on suhteellisen tuore ilmiö, ja maailmanne vaikuttaa hämmentyneen valaiden käytöksestä. Mutta me emme ole hämmentyneitä. Ihmiskunta tuhoaa kotiaan — tämä on luonnon tapa taistella sitä vastaan. Ne ovat älykkäitä olentoja ja tietoisia siitä mistä meriä saastuttava muovi on peräisin. Tämä on niiden varoitus teille — muuttakaa tapojanne, tai luonnon on pakko taistella teitä vastaan.

Mitä enemmän puhdistatte kollektiivista tunnekehoanne, jokainen yksilötasolla, teette sisäistä työtä vapauttaaksenne itsenne menneisyyden raskaasta painolastista, sitä enemmän alatte kiinnittää huomiota muihin elämää täynnä oleviin maailmoihin planeetallanne. On olemassa monia organisaatioita ja liikkeitä jotka puhdistavat meriänne — mutta silti on liian monta muovin mereen heittäjää vastassa. Tarvitsette enemmän humanitaareja, jotka auttavat merienne puhdistuksessa, pitääksenne planeettanne puhtaana, sinisenä niinkuin luonto sen on tarkoittanut.

Me rohkaisemme teitä tänään olemaan pelkäämättä tunteita. Vastustelu voidaan intevgroida vain jos olette halukkaita kuuntelemaan ja tuntemaan tunteitanne. Nämä pelkoon perustuvat tunteet näyttävät teille oman näkökantanne haltuunsa ottaneet rajoittavat uskomukset. Menkää niihin sisään, rakkaudella, myötätunnolla ja ripauksella kärsivällisyyttä ja antakaa tuskanne näyttää teille kulkukäytävä omaan alitajuiseen mieleenne. Me olemme havainneet, että kollektiivissanne on lukemattomia erimielisyyksiä. Suurin osa ihmiskuntaa on liian kiinni erilaisissa viihteen muotoissa (joka sinänsä on ookoo pienessä määrin), joita käytätte juoksemaan karkuun omaa itseänne. Sellaisessa maailmassa, jossa koette rajoittuneisuutta ja huijaamista, me emme edes syytä teitä.

Kuitenkin ihmiskunnan on otettava kantaa asiaan, ja voitte tehdä sen ensin päästämällä irti tunnekiinnikkeistänne, jotka pitävät teidät ankkuroituna arkketyyppisiin voimiin, jotka pitkittävät rajoittuneisuutta.

Leikatkaa napanuorat, murtakaa yhteytenne menneisyyteen ja eläkää nykyhetken armossa. Täyden kuun sykli ravun merkissä huomenna liittää Siriuksen omaan Aurinkoomme taivaalla — tämä on suuri mahdollisuus päästää irti menneistä ja tuntea olonsa kotoisaksi luonnontilassa Siriuksen valon sekoittuessa Kuun valoon ja parantaviin ja inspiroiviin värähtelyihin.

Artikkelin julkaissut Rei Rei


Siriuksen tähtiportin aktivaatio

Siriuksen tähtiportti avautuu 3-7 heinäkuuta, se yhdistää Maapallon Siriukseen. Sirius on kuin henkinen aurinko, se tunnetaan voimakkaasta metafyysisesta avusta, jota se tarjoaa heräävälle Maapallon ihmiskunnalle. Tämä portaali aktivoi ylösnousevien henkilöiden korkeamman tietoisuuden tasot, millä on erityinen merkitys sinisen säteen Tähtisiemenille ja Valotyöntekijöiden yhteisöille. Siriukseen liittyvä energia on tänä vuonna erityisen voimakasta, ja se resonoi syvällisesti sinisen säteen Tähtisiementen kanssa. Tämä on merkittävä ja perustavanlaatuinen aika uudelle, uraauurtavalle työlle ja transformatiiviselle potentiaalille.

Sinisen säteen Tähtisiemenet ovat omalaatuinen ja kehittynyt sieluryhmä, joka sai alkunsa sinisen luomisen säteen Maapallolle tarkoitetuista hyväntahtoisista energioista. Heillä on syvä yhteys Alkulähteen valon energiaan ja he ovat kotoisin Siriukselta. Heillä on Kristustietoisuus enkoodattuna syvälle auraan ja heidän sielunsuunnitelmaansa. Monet heistä ovat kärsineet lapsuudessaan, erityisesti inkarnoituessaan tiettyihin perhedynamiikkoihin parantamaan ja muuttamaan esi-isien DNA-linjoja.

Heidän tarkoituksensa Maapallolla on kylvää ja perustaa uudenlainen paradigma ja kaava, toimittaa Kristustietoisuuden suunnitelma muille energiakenttien yhteensulauttamisen avulla. Ihmiset tuntevat heihin suuresti vetoa tai tuntevat olonsa kovin epämukavaksi heidän lähellään johuten heidän valon, viisauden ja totuuden ruumiillistumasta, jota monet eivät ole valmiita kohtaamaan. Sinisen säteen olennot ovat totuudenetsijöitä, jatkuvasti etsimässä vastauksia läpi koko elämänsä.

Näillä Tähtisiemenillä on poikkeuksellisia metafyysisiä kykyjä ja he tuovat luonnollisesti korkeampaa tietoa, mikä mahdollistaa heidän edetä nopeammin elämän oppituntien kanssa ja käsitellä enemmän haasteita muihin verrattuna.

He tietämättään tarkoituksella tekevät ihmismäisiä virheitä oppiakseen oppitunteja nopeasti ja tunnustaakseen, että ihmiskokemukseen liittyy muutakin kuin heidän henkiseen heräämiseensä ja jumalallisen työn Maapallolla aloittamiseensa johtaneet fyysiset aspektit.

Useimmat sinisen säteen Tähtisiemenet ovat auraltaan sinisiä/purppuroita ja usein he kantavat mukanaan menneiden elämien kokemuksia sivilisaatioista kuten Lemuria, Egypti ja Atlantis. Heillä on syvä yhteys esoteeriseen tietoon ja korkeampaan tietoisuuteen, ja heillä on vahva intuitio, telepatia-, selvänäkö-, selvätietoisuus- ja sisäisen tietämisen kyky.

He empaattisesti aistivat muiden emootioita helposti, heidän tarkoituksensa on sulauttaa auransa muiden samanmielisten ylösnousevien henkilöiden kanssa ja aktivoida Kristustietoisuuden suunnitelma.

Täysikuu Kauriissa yhdessä Siriuksen portaalin aktivaation kanssa merkitsee nykyisen kollektiivisen 3D-paradigman romahtamista, merkittävää paradigmanmuutosta. Meidän edetessä Vesimiehen Uuteen Aikaan ylösnousevat sielut priorisoivat sisäisen resilienssin ja luottamuksen vahvistamista. He haluavat muuttua valomajakoiksi, jotka ohjaavat muita.

 

Artikkelin julkaissut Ascension Lightworkers

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.